Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 23
Meme1 spune:
Buna tuturor,
raportam si noi un weekend petrecut in casa din cauza ploii, lapovitei, zapezii si vantului care ne dau inca de furca, asa ca nici chip sa iesim pe undeva cu cei mici.
Fetelor, l-am tuns pe Andrei.....facuse iar cojite in cap si desi mi s-a rupt sufletul sa ii tund buclele, a fost necesar zic eu....Asa arata Andrei inainte si asa arata dupa....
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, nu am citit prea mult din urma ca nu prea am avut timp de calculator, desi am stat in casa n-am prea stat deloc, am tot gasit cate ceva de facut.
Pupici si revin mai incolo,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Nicole, bafta multa si sa se prinda puiutii!!!! Tinem pumnii!
Sofia, sanatate Nukai,sa-i treaca repede ochisorii!
Ioana, naspa faza cu pedepsitul, mai ales ca nu mi se pare cine stie ce mare grozavie ca a varsat apa! Doar de asta e copil, ca sa poata sa verse apa si sa faca prostiute! Pai daca numai pentru asta o trimite la colt, daca ar sparge ceva sau ar strica vreo jucarie ce pedepse ar mai inventa???? Nasol oricum, sper sa nu se mai intample!
Ege, sanatate multa!!!
Diplodocus, bravo pentru performantele de adormit! Curand o sa se culce singurel, ca e baietel mare, nu?
Pupici
mihaela_e spune:
Buna,
am intrat repede, repede sa va salut. Din pacate nu am timp de povestit ce mi s-a intamplat saptamana trecuta si sfarsitul de saptamana. Pe scurt, m-am hotarat sa-mi iau casa, sa stam singurei, nu o mai suport pe soacra cu care ne tot certam, sambata seara sotul a facut criza de apnee (adica nua mai respirat) aproape 1 minut, trebuie sa mergem la tomografie sa vedem daca nu s-a lasat cu edem cerebral, duc acum copil la control la Medlife la dr. Iordachescu. Vin cu amanunte, cred ca maine dimineata.
Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori, si atentie la varicela - a inceput epidemia.
Meme1 spune:
Of, Mihaela, bafta multa si sa fie totul bine! Si succes sa gasiti o casa asa cum va doriti!
Sanatate multa!
Gavrilia spune:
Buna
Revin si eu dupa multa vremee...
dar vreau sa va zic ca l-am intarcat cu succes pe casian, bine, si acum mai vine sa ma magaie pe san si rade asa cum radea el cand ii dadeam sa suga, insa nu mai trage de tricou!![]()
Nu a vrut sa adorma in brate plangea pana adormea singur in patutl lui, nici macar nu vrea sa doarma cu mine, daca pun capul pe marginea patutului ma da deoaparte, insa tre sa stau langa el pana adoarme.
Ii citesc povesti, ne jucam un pic cu calutul sau cu albinuta si adoarme.
Insa a venit tati dupa o saptamana de absenta iar eu eram plecata pana la LaFourmi si evident ca atunci cand casian s-a trezit tati l-a luat in brate...si asa m-am chinuit inca o saptamana sa-l dezvat de brate...caci i-a placut la tati
!
Dar acum ne-am revenit la normal, doarme toata noaptea, se mai trezeste o data dar merg langa el, il mangai pe spate si adoarme la loc. Nu vrea nici macar apa.
Va multumesc ca m-ati incurajat cu intarcarea, acum doar cand plange si nu pot sa-l consolez imi aduc aminte ce bine era cand il alaptam...in rest e totul bine.
Si mai am o problema, de cand a venit tati acasa, casian spune la orice "mami" inclusiv lui, sau cand vrea ceva, sau bunicilor sau strabunicei...si mie imi vine sa urlu, caci nu suport sa vad cand spune la toti "mami" si mie imi zice "mama"(bine imi mai zice si mie "mami" uneori)...voi ati patit asa ceva?
La multi ani cu intarzierei Alexiei de Casiana, precum si celorlalti...insa nu mi-i amintesc acum!
Cu drag si sanatate multa tuturor celor bolnaviori!
Gavrilia spune:
Vreau sa le intreb pe fetele care lucreaza ca asistent social! Voi v-ati inscris in Colegiul National al Asistentilor Sociali? Se pare ca este necesar!Mie mi-au zis ca dupa ce se pun la punct cu toata legislatia, atunci cand ne angajam este necesar sa avem atestaul dat de ei, si numai atunci suntem asistenti sociali!!!
Si daca suntem in concediu de crestere copil, atunci nu platim cotizatia anuala care este de 100 RON, platim doar taxa de inscriere de 150 RON!
Voi stiti de asa ceva?
codruta_grg spune:
Mihaela, succes! Musai sa va mutati 
Meme, de nerecunoscut Andrei......vreau si eu par mai lung la Petra
sa ii fac codite....
Gavrilia bine ai revenit
Maare noroc cu adormitul vostru ![]()
Sofia, santate cu ochisorii 
Azi copilul meu a fost in culmea maraielilor. Am si expediat-o la mama la pranz. O trece kk si cand ii dau jos pampersul sa o pun la olita incepe niste plansete. E clar ca i este frica sa nu o doara fundicul.
Oare poate sa se constipe d ela dinti? daca se poate face diaree......constipatie nu?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Meme1 spune:
Codruta, eu zic ccc ca poate sa se constipe de la dinti. Andrei cam asa face cand e vorba de dinti...
Pupici
Gavrilia spune:
Codruta multumesc de urare!
Casian adormea la san, insa dupa intarcare l-am dezvatat, cu toate ca plangea de ti se rupea sufletul!
Si el are probleme cu constipatia, insa ii dau mar ras impreuna cu para si cu o lingurita de cereale pe zi, ori dimineata ori seara, sau ii dau chiar cereale musli pe care le manaca el singurel in scaunul de masa. Evit carnea (asa cum a spus si dr. Alina) si incerc sa ii dau cat mai multe alimente care contin fibre. Am inteles ca si leurda pusa in salata ajuta la digestie (are gust si miros de usturoi) insa nu stiu daca e bine sa le dam si lor. Marturisesc ca i-am dat si nu i-a facut rau! La fel facea si casian, plangea de aproape se si rupsese la fundic, insa acum multumesc lui Dumnezeu e mai bine si mai ales ca dupa intarcare bea si mai multe lichide, care se pare ca il ajuta!
Acum poate ii dai rosie, sau castraveti sa rontaie ca si ele ajuta!
M-am documentat mult asupra constipatiei caci am avut mari probleme, insa sper sa treaca, cu toate ca medicul pediatru a zis ca e ceva genetic.
Si nu am gasit nicaieri ca atunci cand ies dintii se pot constipa...asteptam si alte pareri!
Apropo,si noi am vizionat-o cu interes pe Petra cand dansa, m-a pus sa il pun de vreo 5 ori!!!
Gavrilia spune:
Sau daca nu ii plac fructele rase si are ceva dinti (casian de exemplu are 6 dinti) sa le pape intregi, mai ales perele, prunele care sunt destul de laxative!
Imi dau si eu cu parerea
...caci am trecut prin asta! Petra nu are rana la fundic?