Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 29
Meme1 spune:
'Neata tuturor,
multumim ca ne-ati vazut pozele....mie sincer imi lipsesc buclele lui andrei dar am inceput sa ma obisnuiesc cu noul look...culmea e ca l-a vazut si vecina pe andrei si s-ar putea sa il am client si pe baietelul ei la un tuns mic....sotul radea ca ne lansam in business....
Noi stagnam inca la stadiul de cuvinte, parca nici mama nu mai zice de vreo cateva zile...dar are timp sa vorbeasca, asa ca eu il astept....
Ruxi, distractie placuta la Bran!
Irina, super Vladut ca leaga cuvintele.
Bianca, putere multa sa rezisti...mama imi spunea ca si eu plangeam pe rupte cand ma lasa la gradinita si aveam vreo 3-4 anisori, ea plangea pe drum plecand de la gradinita, iar educatoarele ii spuneau seara cand venea sa ma ia ca la nici 5 minute dupa ce ma lasa eram toata numai zambete. Eu vorbesc acum,dar stiu ce greu e sa pleci de langa copil atunci cand plange....eu nu l-am mai lasat de ceva vreme pe Andrei cu altcineva (nici nu avem cu cine) si cu sotul tot plecat prin delegatii, cand l-am dus acum o saptamana la vecina pentru 3 ore, s-a dus si m-a cautat la usa de la intrare si a si plans un pic....Mi s-a rupt sufletul cand mi-a povestit vecina, desi as vrea sa il vad un pic mai independent...
Ioana, imi pare rau sa aud ca Miruna e in continuare pedepsita la cresa..ce bun ar fi un sistem de supraveghere cu camere video on-line...sunt sigura ca atunci educatoarele nu si-ar mai permite asa ceva....in alta ordine de idei, stii ca exista mini camere video sub forma de pachete de tigari etc cu care ai putea eventual sa le inregistrezi???? ia baga tu o stramba pe acolo si spune-le ca ai montat o camera ascunsa ca sa vezi metodele de educatie folosite la gradinita...ca sunt sigura ca pedepsirea copiilor asa mici nu intra in normele de educatie....
Mai citesc si mai revin,
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
In alta ordine de idei, am vazut ieri o cana personalizata cu poza si text super de super, isi schimba culoarea (e aproape neagra in mod normal) cand se pune lichid cald in ea si abia atunci apar poza si textul....super misto ideea.
Pupici
country girl spune:
Ba eu nu m-as complica cu camere video si alte masuri de supraveghere, sa fiu in locul Ioanei. M-as duce pur si simplu la cresa si as discuta direct cu educatoarele ce fel de metode "educative" folosesc. daca nu-mi convin metodele lor, sunt aproape sigura ca nu ele isi vor schimba metodele ci eu va trebui sa caut alt loc.
Supraveghere, proces, amenintari, nenumarate discutii reprezinta un consum inutil de enrgie, dupa parerea mea. Mai bine investesc timp si energie pentru a gasi alta solutie decat sa schimb niste adulti sau un sistem gata corupt.
Eu am maine sedinta cu parintii la cresa. Ocazie cu care mi-am pregatit o lista de intrebari. Dar, slava Domnului, la noi pare sa mearga bine la cresa. Poate chiar sunt un pic cam rasfatati.
country girl spune:
Cand aud de copii vostri ca fac propozitii la un an jumate, ma gandesc ca poate nu ne ocupam destul de Ilinca? Suntem departe de a face propozitii. Abia articulam cat de cat inteligibil 10 cuvinte.
Meme1 spune:
Ina, al meu nici macar 10 cuvinte nu stie inca...
Cat despre sistemul de supraveghere, eu nu am zis ca trebuie sa si existe....doar eventual spus educatoarelor ca e posibil sa fie inregistrate....
In afara de asta, ce banuiesc eu ca vor spune educatoarele: cum puteti dovedi???? o sa credeti un copil de aproape 2 ani sau pe noi, personal calificat????
Dory232002 spune:
Mai, a mea copila supne multe, multe cuvinte, dar propozitii vad ca nu prea are de gand sa formuleze.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Meme1 spune:
Ioana, ce ai mai putea sa le spui educatoarelor e ca ai aranjat sa iti iei o zi de la serviciu ca sa vezi cam ce face Miruna la gradinita (eventual le spui ca ai ceva banuieli ca o pedepsesc pe Miruna) dar ca nu stii sigur in ce zi anume o sa te duci....si asa le tii in sah, poate de frica (asta daca se simt cu musca pe caciula pentru pedepse) nu mai fac?????
Hai ca ajung la scenarii politiste cat de curand....
Pinacolada spune:
buna mamicilor!
Luca are 1 1/2 ani, dar nu ma pot lauda ca vorbeste....spune cateva cuvinte dar, mai mult nu! probabil ca mai tarziu!
Eu sunt insarcinata in 14 saptamani si se pare ca e tot baiat...(imi doream tare mult o fetitza, dar..).
In septembrie urmeaza sa se intample marele eveniment.
Sper din tot sufletul sa nu devin posesiva si acaparatoare...Sa vedem cum o sa ma descurc cu doi?
Apropo, copilasii vostri nazdravani au inceput sa ceara la olita, ca eu ma chinui cu al meu, dar fara prea mari reusite?
Numai bine la mamici si bb
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
Meme1 spune:
Pinacolada, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Andrei al meu nu pot sa spun ca cere la olita, desi am observat ca mai nou, in timpul zilei, se duce si trage de changing mat, eu l-am ignorat de cateva ori dar rau am facut pentru ca el saracutul incerca sa imi spuna de fapt ca face kk...asa ca acum cum il vad ca se duce si ia changing mat-ul, top cu el pe olita...nu il nimeresc insa intotdeauna, cateodata face doar pipi...de dimineata insa dupa ce se trezeste face kk la olita in 90% din cazuri...
codruta_grg spune:
M-am hazardat sa spun ca la 1 an 1/2. Are Petra un verisor, care are 2 ani si acuma numai incepe sa spuna clar cuvintele, doar ca e incapatanat si nu vrea sa repete.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi