Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetele!
Am si eu o mare problema: Mario are puroi in gat si am fost la dr de familie care ne-a trimis mai apoi la dr ORL care a confirmat diagnosticul, iar pe langa antibioticul de rigoare, Zinnat,(a vrut sa ne dea si injectabil Gentamicina, dar a zis sa vedem cum merge 2 zile cu antibioticul si apoi vedem) ne-a mai spus sa il dam cu albastru de metilen in gat. Voi ati dat copii cu asa ceva? E bine? Pt adulti stiu ca e k, mie imi face f bine, dar pt copii asa mici? Nu stiu de ce dar am asa un pic inima stransa. Daca m-ar putea ajuta si dr Alina cu un sfat, i-as fi recunoscatoare.
Pupici la mamici si nazdravani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Simonique, si lui Andrei i=a prescris doctorul asta vara albastru de metilen dar nu i-am dat pentru ca i-a trecut cu antibioticul.Eu si acum am amintiri 'albastre' pentru ca mama infasura vata pe un creion si o scufunda in albastru de metilen si ne freca in gat....sotul meu insa primea albastru de metilen pe zahar cu lingurita....

Alina insa e cea mai in masura sa iti zica ce si cum. Eu stiu ca albastrul de metilen este dezinfectant local (oare??????)...nu sunt sigura insa ca am si dreptate...

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Petra tot face kk cu greutate (primul dop, apoi e ok). Am sunat-o pe dr. si mi-a zis sa ii fac un compot din prune uscate si sa nu-i dau miere si paine alba. (asa cum mi-a zis si dr. Anya de paine)

Simo, sanatate lui Mario

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai scriu sau astept capitolul nou ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pinacolada, felicitari! Sarcina usoara si copil sanatos si frumos!

Mai, dar numai reloaded la noi in grup?

Codruta, eu l-am mai rezolvat pe Matei cu borcanase de pere williams. Daca ii plac Petrei poti incerca si asta.

Hai ca ma bag la schimbat capitol ca nu am mai facut-o de mult.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

am venit si noi de la gradi, azi a fost mai bine de dimineata, desi asa m-a strans in brate si m-a iubit...a si plans putin chiar la predare, dar am ascultat putin pe hol si s-a potolit repede. Doamnele ne-au spus ca a si pictat azi, ceea ce e foarte bine, inseamna ca incepe sa se implice in activitati. a fost vesel in masina si ne-a pus incontinuu "caal.....ba". traducerea ar fi ca calul mananca iarba, sau ceva asa ca sunt la tema calul saptamana asta...

Multumesc tuturor pentru incurajari! sunteti dragutze toate

Cristina, si de tati e la fel de atasat, nu stiu daca ar merge... cat am fost la ploiesti tot a plans. Plus ca in ultima vreme daca mergem undeva toti 3 musai sa mergem inlantuiti, daca ii da unul din noi drumul la mana e jale....e clar ca e totul confuz la el acum, am vb si cu dr. lui si ne-a incurajat, a spus ca e normal sa fie mai nervos, mai anxios...dar ca o sa ii treaca. Si eu plangeam cand eram mica, de fapt mergeam la gradi o zi din 6 ca in rest tata nu rezista si ma ducea la mama la servici....

Am fosr la Ikea....nu a fost asa groaznic cum ma asteptam... am facut nitel shopping ca sa imi treaca depresia

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Capitolul nou ne asteapta aici.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput