Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

moama, e 16:45. daca stiam ca doarme atata, ma culcam si eu .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

diplodocus sanatate la Luca...in legatura cu paturile etajate,si noi avem ,a facut sotul meu,caci din start ne-am gandit ca o sa avem doi copii dar si lipsa de spatiu,ale noastre sunt destul de inalte,ca au si sertare dedesupt,cu scarita,si la margina o scandura detasabila,doar cu un spatiu cat sa se urce copii in pat...am o prietena care ii culca in pat etajat de la 3 ani,si pe cel de jos prins intr-o husa cu un fel de maieu,dar f.leger pt copil,care nu ii da voie sa cada din pat.sper ca am fost explicita,ca al meu e tare mofturos si plange...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Sa inteleg ca azi e ziua lu fimea si eu habar am avut de existenta acestui sfant???, eu stiam ca Sf. Alexandru este pe 30 august.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Asa este, Sf. Alexandru e pe 30 August.
Astazi este Sf. Alexie si serbeaza toti cei care poarta numele de :Alexei, Alexie,Alexe, Alexia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

da, nici eu nu stiam. dar m-am uitat repede in calendar.
inca o data la multi ani!

s-a trezit radu, a mancat si fugim in parc pana nu se intuneca de-a binelea.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

La multi ani, Alexia, Alexa si Alexe!
Diplodocus, cum mai e cu Luca? Ati fost la medic?
Kristinutza, foarte bine doarme Radu si noaptea si ziua! Poate tine un training pentru prietenii lui din piticodrom!Deci sofer de tir, dintre tot ce i-a prezis mama dupa ce a ales de pe tavita...
Codruta, sa ne povestesti cum a reactionat Petra la circ.
Se vede ca toata lumea petrece. Sunt convinsa ca e un week-end frumos pentru toata lumea!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Multumim la toata lumea pentru sustinere
Mai inainte am venit de la urgentza, deoarece la 22 Luca a vomat iar, urit de tot Nu e rosu in git, nu are febra, nu e deshidratat si nu are nici un altfel de simptom.I-a dat picaturi de metoclopramid, pe care nu le-am gasit la unica farmacie non-stop din amaritul nostru de sat, asa k l-am sunat pe medic si i-am dat 1/4 fenobarbital
Pediatrul de garda zicea k poate fi debutul unei boli, si ne-a trimis lejer acasa sa asteptam alte simptome
Acum doarme dus...o sa incerc sa-i dau ceai prin somn sa se hidrateze cit de cit

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!
OAANA- mersi de sfaturile pt patul etajat...cred k asa o sa fac si eu la vara...am descoperit k sunt solutii pt securizarea copilului chiar daca e mic
CRISTINA- ati ajuns cu ziua in parc, pina la urma?
CODRUTA- cum a fost la circ?Am vazut afishele, parea interesant... I-a placut Petrei?

Noapte buna la toata lumea

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diplodocus, poti sa incerci si cu Nospa (poate ai in casa), in loc de Metrocloramid.
Sanatate multa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Kristinutza asa sta si Petra la volan, minute intregi, invarte de volan sau umbla la semnalizari. Ii punem muzica si sa vezi cum da din cap la volan
Diplo, sanatate multa, poate ii trece pana azi

Stiti ca socrela e la Cluj si tot iese cu Petra afara. A dus-o intr-o zi in parcul mare unde sunt muulte tobogane. Am mers dupa ea si ce imi vad ochii: Petra urca singura scarile la un tobogan de marime mijlocie, se aseza sus si isi dadea drumul . Eu am inlemnit, cand m-am uitat cat e de sus si eu nu sunt in preajma ei.....Am realizat cat a crescut

La circ: am mers de la ora 6, ne-am asezat si am asteptat cuminti cam 10 minute sa icneapa. A stat 1 ora si 1/2 fascinata si nemiscata si uneori mai batea din palme. Asta pana la pauza cand au lasat copiii sa calareasca poneii in arena si astfel Petra a realizat ca poate merge si ea jos. De atunci n-a mai vrut sa stea acolo si a trebuit sa coboram in primul rand sa vada mai bine. Am stat pana la sfasit. Nu am crezut ca va avea rabdare 2 ore 1/2 sa stea la spectacol, dar a avut . A plans o data cand un nene clown o certa pe o tanti cu fluierul,

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va spun ce circ saracutz a fost. Pe vremea mea erau lei, tigrii, ursi, catei. Acuma au fost asa: 4 porumbei, 2 serpi, 3 crocodili, 5 lame, 2 ponei si 2 cai..aaaaaa si 2 pisici. In rest ceva acrobatii, clown.... In Bucuresti la Globus e fain?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput