Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 17

Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by kid2003
Meme, si Alex e fascinata sa mearga pe strada, sa "bata" cu manutele in masini, sa adune frunze sau pietricele. Ma dispera insa ca vrea la plimbare pe strada si nu vrea sa ma tina de mana si bineinteles cel mai palpitant este sa mearga pe mijlocului drumului, nu pe trotuar. De asta evit sa o scot, cu toate ca plange de imi rupe sufletul in curte si bate cu mainile in poarta sa iasa afara. I-am explicat ca pe drum trec masinile si trebuie sa ma tina de mana, dar nu, asa nu e frumos. Mai frumos e singura fara mana mea, pe mijloc! Ufff...
ce cunoscut imi suna...
Alina![]()
Arina Ilinca si Anya Ioana
si mie....
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Dory232002 spune:
Meme 1 si Codruta, va multumesc pt. informatii, eu chiar nu am stiut de existenta acestui paravan , pare interesant, in Buburesti oare se gaseste prin Carefour, Cora, etc??
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Dory232002 spune:
Fetelor HELPPP: dati-mi si mie o reteta de ESCALOP CU CIUPERCI, vreau sa fac maine si nu stiu ca nu am mai facut pana acum

diplodocus spune:
HELP si eu, cu alta problema...
Azi la amiaza dupa 2 ore de somn, Luca s-a trezit plingind...nu stiam ce are...Cum era trecut de ora mesei si nu puteam sa stau cu el plingind sa-i fac altceva i-am dat lapte...Pe care dupa ce l-a baut , l-a vomat in 2 jeturi urite...Dupa 1 ora jumate, a mincat o banana si a vomat-o si pe ea...
Alte simptome nu are..
Nu stiu ce sa ma fac..Pediatra nu raspunde la telefon, le medicul de familie degeaba sun...Sa merg la urgenta cu el???
Luca-Mihnea Cel Voinic

Diana30 spune:
Diplodocus,e f important sa-l hidratezi.Da-i des cate putina apa,cam la 5 min cate o lingurita.Daca mai vomeaza si refuza apa poate ar fi bine sa-l vada un medic.Daca bea apa nu cred ca exista riscul sa se deshidrateze.Ce-am mai auzit de la fete e ca ar functiona sa-i dai o lingurita de coca-cola,da e doar din auzite,n-am verificat.
Va doresc o noapte linistita.

Dory232002 spune:
Neata!
diplodocus, te-ai uitat in gatul lui??Eu asa am patit cu Alexa cand a avut rosu in gat,dar cel mai bine este sa-l vada un ,medic.Da-ne vesti despre baiat cat de curand poti.
Va doresc un wekend minunat!

codruta_grg spune:
'neata la amiaza!
ieri am cumparat bilete la circ, pentru azi la ora 18. sa vedem ce interes va avea Petra
Azi noapte am pus-o sa doarma cu soacra mea. A dormit super bine, doar ca ii cerea si ei mana. Am sa o obisnuiesc intai cu Winnie (am sa i-l dau in fiecare seara) si apoi, cand ii fac camera ei in viitoarea locuinta am sa o pun si in camera ei (ca nu m-as chinui acuma ca apoi sa ma chinui iar in noua camera peste cateva luni)
Diplo, ce face Luca? daca vomeaza in jeturi s-ar putea sa aiba ceva la burtik (o enterocolita)-sper ca ati fost deja la dr.
Dory, ia vezi la sectiunea bucatraie daca gasesti ceva. Cred ca online gasesti mai repede paravan. Cel dat de meme e mult mai fain si parca e mai bun (de la Tomy)..Poate gasim si in Ro din acela.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi

Meme1 spune:
'Neata,
Codruta, aici sunt si la mothercare, e posibil sa fie si la mothercare in romania...poate rogi fetele din bucuresti sa arunce un ochi....uite www.mothercare.com/gp/product/B000JEG3OE/sr=1-2/qid=1174126588/ref=sr_1_2/203-9074206-9168701?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42870041&mcb=core" target="_blank">aici.
Diplodocus, asa voma si andrei in vara cand a facut rosu in gat...e posibil sa fie si de la burtica ceva...cel mai sigur mergi la doctor...Sanatate multa!!!
Editez: Codruta, la mothercare au chiar in doua culori paravane, pe roz si bleu...
Distractie placuta la circ! Sper sa ii placa Petrei!!!
Pupici multi tuturor si weekend placut!
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Astazi este Sf. Alexie si vreau sa le urez tuturor sarbatoritilor sa creasca mari, sa fie sanatosi si voiosi!
Alexia Maria - mimsi
Maria Alexia - pharmacris2002
Darius Alexe - Natydea
Sper sa nu fi uitat pe cineva.

kristinutza spune:
ooo, n-am stiut! la multi ani!!!
cat despre paravan, bariera la pat sau cum i-o spune , eu am cautat intr-o perioada pe net. sofia chiar a fost draguta si ni-l oferea pe al nukai
.
dar n-a fost nevoie. radu doarme bine in patul mare. nu cade. a cazut la inceput de 2-3 ori (sau s-a dat singur pe intuneric jos din pat - nu stim sigur, a ramas o enigma nedezlegata). dar ii pun langa pat, pe jos, un burete de la un fotoliu care se desface... in fine, nu pot explica, adica e ceva la indemana, moale, pe care-l intind imediat langa pat. nu ma incmodeaza cu nimic.
dar v-a spus, radu doarme bine, nu se invarte decat pe directia patului, nu de-a curmezisul. asta in conditiile in care in patut il gaseam in cele mai imposibile pozitii.
am avut o zi superba pana la ora asta (a se citi ca nici astazi n-am julit masina , la serviciu a fost lumea de bun simt
, cupilu' s-a distrat pe cinste cu tati, s-au descurcat singurei
, iar dupa ce s-a culcat cupilu' am avut timp si de activitati...
interesante).
sotu' l-a lasat pe radu la volan (masina in parcare ). cica a stat 30 minute absolut fascinat. a incercat sa-l ia, la care radu a urlat ca din gura de sarpe, drept pt care l-a mai lasat 10 min. doamne, sa stai 40 min lipit de scaun?! s-o face sofer de tir radu meu
.
ma pregatesc de-o iesire in herastrau - pt cine e interesat. dar mai trebuie sa se trezeasca somnorosul meu care s-a culcat la 13:00 si acum, la 16:15 doarme de rupe. mi-e ca se intuneca pana se trezeste si mananca .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video