Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 16

nicole74 spune:
Codruta cum arata paravanul ala?
Si de ce 2m pe 1,9m, nu e prea mare? Al nostru e 1.6 pe 2.2 si e f. mare.
Nicole&Ioana Alexandra
poze

codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by Dory232002
Codruta, cum e paravanul ala care se pune sub saltea??
Dory & Alexa
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Cauta pe google de la Cam, bara protectie pentru patut, nu pot pune linkul aici, ca e reclama.
Codruta &

asa crestem noi

codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by nicole74
Codruta cum arata paravanul ala?
Si de ce 2m pe 1,9m, nu e prea mare? Al nostru e 1.6 pe 2.2 si e f. mare.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Pardon, am vrut sa scriu asa: lungimea de 2 metri si latimea saltelei de 1.20 (ca eu doream un pat mai lat cand eram mica si acuma e momentul

Codruta &

asa crestem noi

diplodocus spune:
Va salut fetelor!
Dupa ce s-a trezit juniorul la 6,30, s-a jucat afara pina la 13...Cum am intrat in casa,a adormit instantTraiasca primavara si groapa cu nisip!!!
Vorbeati de mincaciosi...eu ma stresez la polul opus...Desi nu-i dau la Luca cereale, biscuiti si alte chestii fainoase, decit rar, are vreo 15 kg ...Acum e si mostenire genetica,noi toti suntem maaari
Chiar ma gindeam si eu sa-i schimb patul la Luca...insa anul viitor in vara pe cind o sa vina bb2Bine ca povestiti voi si o sa va fur ideile
Ma intrebam...De la ce virsta pot dormi copiii in pat etajat, nu stiti? La noi camera nu e imensa si as face o buna economie de spatiu astfel..Dar mi-e frica sa nu cada ...e prea devreme sa incerc la nici 3 ani, nu?
Luca-Mihnea Cel Voinic

Meme1 spune:
Dory, uite cam www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3753701/Trail/C%24cip%3D49651.Toys%2Band%2Bbaby%3EC%24cip%3D49652.Baby%2Band%2Bnursery%2Bequipment%3EC%24cip%3D49659.Safety%2Bgates%2Band%2Bguards.htm" target="_blank">asa arata paravanul cu pricina.
Diplodocus, cred ca depinde de patut si cat de inalt o sa fie....si cred ca depinde si de copil, cat de agitat este noaptea....eventual poti face o margine mai inalta la patut, poate detasabila, la care sa renunti cand mai cresc si nu mai exista pericolul sa cada din pat...
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Meme1 spune:
Nicole, bafta multa maine!
Sofia, tinem pumnii sa treaca repede ochisorul Nukai!!!
Codruta, nu stiu cum ai putea sa inlocuiesti mana....Mie imi spunea mama ca si eu dormeam la fel si eu chiar imi aduc aminte cum o luam dimineata in brate ca sa nu plece de langa mine, dar dupa ce adormeam la loc, nu mai simteam cand se ridica mama si pleca de langa mine....dar eram mai mare, aveam pe la 5-6 ani banuiesc. Usor nu va fi sa o dezveti, dar cu rabdare, vei reusi. Si eu zic sa incerci sa ii introduci treptat o jucarica si dupa ce accepta jucarica sa o duci sa o culci la ea in camera, eventual in intuneric ca sa nu isi dea seama ca nu mai e langa voi.
Pupici

Meme1 spune:
Haideti pe prima pagina!!!!
La noi ploua!!! Iar!!!
Dar ultimele doua seri a fost frumos, am iesit cu Andrei afara la plimbare si tare i-a mai placut. Se opreste sa se uite dupa fiecare masina de pe strada, aduna toate pietricelele pe care le gaseste, pe unele le mai si gusta, e fermecat de lumea de afara..
Pupici

kid2003 spune:
Meme, si Alex e fascinata sa mearga pe strada, sa "bata" cu manutele in masini, sa adune frunze sau pietricele. Ma dispera insa ca vrea la plimbare pe strada si nu vrea sa ma tina de mana si bineinteles cel mai palpitant este sa mearga pe mijlocului drumului, nu pe trotuar. De asta evit sa o scot, cu toate ca plange de imi rupe sufletul in curte si bate cu mainile in poarta sa iasa afara. I-am explicat ca pe drum trec masinile si trebuie sa ma tina de mana, dar nu, asa nu e frumos. Mai frumos e singura fara mana mea, pe mijloc! Ufff...

Anya20 spune:
quote:
Originally posted by kid2003
Meme, si Alex e fascinata sa mearga pe strada, sa "bata" cu manutele in masini, sa adune frunze sau pietricele. Ma dispera insa ca vrea la plimbare pe strada si nu vrea sa ma tina de mana si bineinteles cel mai palpitant este sa mearga pe mijlocului drumului, nu pe trotuar. De asta evit sa o scot, cu toate ca plange de imi rupe sufletul in curte si bate cu mainile in poarta sa iasa afara. I-am explicat ca pe drum trec masinile si trebuie sa ma tina de mana, dar nu, asa nu e frumos. Mai frumos e singura fara mana mea, pe mijloc! Ufff...
ce cunoscut imi suna...
Alina