Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 15
cge spune:
Nicole, ne gandim la tine maine si tinem pumnii.
Ruxandra, ce cadou ai luat ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
BiuMil spune:
Codrutza, si Milan a ignorat ursul foarte mult timp...am scris si aici despre asta. acum s-a atasat de el...il cauta noaptea in somn prin pat. daca iti cauti inlocuitor, eu zic sa te hotarasti la unul si sa il dai sistematic atunci cand se trezestee. eu cand plangea milan si il luam din pat, il luam cu urs cu tot......pana la urma prinde ideea. Multa bafta!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
sofia_misicu spune:
Buna ziua,
Am o mica belea cu plodu: nu ii mai curg lacrimile din ochiul stang, in schimb i s-a inrosit ochiul drept si se freaca in permanenta. Are privirea destul de incetosata si sticloasa. Vreau sa o duc la oftalmologie cat de curand. Am cautat pe net si nu am gasit un cabinet de oftalmologie pentru copii. Aveti idee unde as putea sa ma duc? Sa ma duc la Lahovari, la spital?
Nuka si Mama la Nuka
kristinutza spune:
bianca, ma uit acum.
multumesc tuturor pt ponturi cu team-building-ul!
nicole, bafta multa!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Sofia, du-te la Lahovari, au si medici oftalmologi specializati pe pediatrie, stiu sigur...cred ca e mai bine acolo si mergi la sigur. La gr. Alexandrescu tot acolo te trimit...Sanatate multa!
mihaela_specht spune:
buna dimineata
fetele poate stiti voi lui Dennis ii tot apare pe mana ceva besicute ceva de genu ca si cand te-ai urzica.culmea ca numai pe mana dreapta si dupa vreo 5-10 min dispare.sa fie oare alergie la ceva?
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
codruta_grg spune:
Andreeea, deci slabe sanse sa doarma singura, ii pun patutul la noi in camera, dar nu incape langa pat, asa ca eu m-am gandit sa o las totusi in patutul de la ea din camera si sa inchid cele 2 usi de la camera sa nu o aud decat atunci cand plange cu adevarat. La foielile ei, eu sunt drepti. Vedem noi
Ina, la voi inseamna ca e super ok seara. Eu pot sa ii spun vreo 3-7 povesti, ca le asculta pe toate, dar nu adoarme si mai incepe sa si povesteasca ea ce i-am spus eu
Mihaela, noi in jurul gurii avem ceva iritatie de cateva zile, nici eu nu stiu ce ar putea fi. Poate isi baga pe undeva manuta si se freaca de perete.....
Nicole, eu vreau sa ii cumpar pat normal, cu saltea de 2 metri pe 1,90 si vreau sa cumpar paravan din acela care se pune sub saltea, sa nu cada din pat.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
oaana spune:
sanatate puilor bolnavi...
codruta de ce nu incerci prin somn sa-i inlocuiesti mana cu un plus de dimensiunile mainii tale,poate merge...succes.
Iosua nu vrea sa bea din canita cu cioc decat daca are biberonul pus,daca schimb si pun ciocul,nu mai bea deloc,deocamdata am zis ca nu insist..mama mea spune sa-l dezvaz,sa-i dau simplu cu cana si noaptea,dar cum sa chinui copilul sa-l ridic in sezut noaptea sa bea?
si deci mai sunt cpoii mofturosi la mancare...eu nu vreau sa-l indop sa fie obez,dar vreau sa manance normal,insa cred ca ii da iar vreo maseluta si de aia nu vrea sa manance,sau pur si simplu au perioade...
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Dory232002 spune:
Codruta, cum e paravanul ala care se pune sub saltea??
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23