Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 19
codruta_grg spune:
La multi ani! 
. Noi pe 29 iunie si 30 aug ne sarbatorim ![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
alexuta2005 spune:
Kristinutza, Andreeea, Diplodocus, Codruta multumim pt. urari.
Diplodocus sanatate multa lui Luca.
Codruta si in Pitesti e un circ, astia au anuntat ca e mai "bogat" .Are si 2 foci si multe alte animale.Nu stiu cum se numeste circul, au spus la tv ca primul spectacol e la Pitesti si apoi la Bucuresti.Poate pana pe 25 oi reusi sa o duc si eu pe Alexia.Ma bucur ca i-a placut Petrei.
Despre Radu ce sa mai zic..un baiat asa cuminte rar intalnesti. Alexia singura intr-un pat mare nu cred ca e o imagine pe care o sa o vad prea curand. Stiam eu de ce am pus ochii pe el.
oaana spune:
buna dimineata tuturor!!!
diplodocus cum se mai simte piciul?sanatate multa.
va doresc tuturor o duminica frumoasa si linistita.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
sofia_misicu spune:
Buna dimineata!
Ieri am avut un tur de forta. Dimineata am luat-o de brat pe Nuka si ne-am dus la spitalul de ochi. Pe jos - ma rog, cu autobuzul. Ne-au zis ca are conjunctivita...I-am luat niste picaturi Nettacin Sulfat. Doctorita mi-a zis sa ii dau 5 picaturi pe zi. In prospect scrie maximum 3 si atentioneaza ca pentru copii, se dau numai in cazuri ultra mega speciale
.
Ne-am tarat inapoi acasa, spre fericirea fii-mei care adora mijloacele de transport in comun. De acolo, am dormit putintel si am plecat in Herastrau-pe jos cu carutul. Am parcat la Fitze unde mama si-a baut cafeaua, iar fata a terorizat clientii si a reusit sa isi sparga buza. Nimic grav din fericire. Am plecat mai departe la Balonul Copiilor. Locul asta e paradisul pe pamant pentru copii: 2 stadioane acoperite pline de locuri de joaca gonflabile. Era plin ochi de copii, iar la mese se organizau zile de nastere. Nuka era prea mica sa se dea in tobogane insa a chiuit non-stop tinandu-se dupa copii. A descoperit o casuta d-aia amarata si timp de 2 ore a inchis si deschis ferestrele si usile facand bau la copii.
Propun sa ne intalnim acolo candva ca e misto ca parintii pot sa stea la masa si sa manance si sa bea. Nu supravegheaza nimeni copiii insa putem sa facem noi cu randul. Intrarea e 15 in timpul saptamanii si 20 in weekend. Partea nasoala e ca la mesele unde se serbau copii, le dadusera goarne, si pe langa isteria generala creata de strigatele copiilor, se mai auzeau si goarnele alea care sunau ca un animal ranit. Concluzia e ca copilul a fost in extaz, iar noaptea l-am parcat fara probleme la maica-mea unde deobicei adoarme foarte greu.
LEgat de paravan. Oferta mea ramane valabila. Eu nu pot sa il folosesc pentru ca am salteaua prea subtire si se simte. Daca aveti o saltea groasa, puteti sa il folositi. Vi-l ofer cu drag numai ca nu am cum sa il transport. Cine vrea....sa imi scrie PM.
Nuka si Mama la Nuka
sofia_misicu spune:
Am trimis pe adresa comuna cantecelul The wheels on the bus. Bianca, scuze de intarziere...
Nuka si Mama la Nuka
kristinutza spune:
diplodocus, sper sa fie totul bine!
bravo, petra, pt mersul la circ
.
sofia, si noi am fost aseara in herastrau, aproximativ la balonul copiilor. am fost afara. am inchiriat o bicicleta de-aia tandem
si l-am pus pe radu in cosul din fata (parinti iresponsabili). a stat juma de ora (mai mult nu stateam ca inchideau astia standul - am ajuns seara in parc
), iar radu a stat absolut plin de importanta, ranjit la maxim,
cu cele trei fire de par fluturand in vant (tati e vitezoman si pe bicicleta, nu numai cu masina
). am facut febra musculara, dar cred ca mai mult de ras decat de pedalat (ca la ce viteza aveam cu harbul ala de statea sa se dezmembreze, il lasam numa' pe tati sa pedaleze, eu dadeam din picioare mai mult de forma
).
in concluzie ne-am distrat, iar radu la fel.
astazi mergem la ziua unui baietel care implineste 2 ani, prietenul bun al lui radu, cu care a fost el prin arges daca mai tineti minte. atunci se intelegeau f bine ca mai mult se ignorau, acum se cearta pe jucarii. si desi alalalt e mai mare, al meu e mai rau, data trecuta i-a ars vreo doua
. sunt curioasa astazi sa vad cum decurg ostilitatile, ca se joaca cateodata asa de frumooos
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
ei, daca tot a povestit codruta de petra cu toboganul, ne aliniem si noi in tendinte
. martea trecuta cand am fost in parc, anya a urcat scarile in timp ce eu vorbeam cu o mamica (defapt ea le urca singura de ceva vreme, dar in genunchi - pune un genunchi, apoi urmatorul pe treapta de sus si tot asa, iar eu ma tineam dupa ea s-o dau jos de acolo - in urlete - sau daca era vreo mamica jos o rugam sa o astepte).ei, de data asta s-a urcat si pana sa merg eu dupa ea, s-a asezat si s-a dat pe tobogan. e destul de inalt, dar din fericire e stramt si nu are cum sa se loveasca,pentru ca ii incape funduletul numai bine. asa ca mi s-a luat o piatra de pe inima, ca ma saturasem sa ma tot urc s-o iau de sus. acum e disperata sa mearga acolo sa se dea pe tobogan. parca are lipici. oricum, am fost tare mandra de ea.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
codruta_grg spune:
Ma ajutati si pe mine, daca stiti ce ar putea constipa din urmatoarele alimente (ca Petra inca face kk taricel): masline, almette, paine, struguri, rosii, mere, morcov (crud), danonino, cartofii (piure), puiul fiert, mamaliguta cu br de vaci si smantana, ciorba de sfecla.....acuma nu mai imi vine in cap ce a mancat in ultimul timp.
Anya, mie imi era frica sa nu cada in lateral, si sus, inainte sa se puna in fund si pe tobogan, cand coboara, ca nu mi se par foarte inalte lateralele de la el.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Anya20 spune:
codruta, pot sa cosntipe: carnea, oul, painea alba, branza, bananele.
laxative sunt: legumele crude, fructele crude(strugurii ca tot vorbeai).
despre danonino...am alta parere, fara legatura cu intrebarea ta ...stii tu
poti incerca sa-i dai mai multe fructe crude (nu suc , ci fructul cu pulpa, ca aia are fibre si ajuta. multa lume are impresia ca sucul de fructe este ideal pentru constipatie, de-asta subliniez) si sa nu-i dai vreo 2 zile carne sau banane.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
codruta_grg spune:
Anya multumesc
si eu am aceeasi parere de Danonino, ca deobicei ii dau Napolact simplu. Si branza de vaci constipa sau doar cascavalul sau sweitzerul? Pana acuma ii dadeam fructele cu pulpa, ieri i-am facut un suc de morcovi cu mar, dar am sa ii dau si una si alta azi. Azi carne nu va manca, ca nu a vrut puiul din spaghetti ![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi