Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela_specht spune:

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu 
BiuMil spune:
Sofia, merci frumos
...de care conjunctivita are Nuka?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
diplodocus spune:
Salutare fetelor!
La noi e vint afara si destul de frig...am iesit doar putin dmineatza
Am fost iar la urgentza k era de garda o dr pe care o cunoastem si ea a vazut o mica congestie la git...nu a mai vomat de aseara, sper sa fi trecut, ce-o fi fost pina la urma...Nu i-am mai dat nimic nici pt varsaturi
Dimineatza a mincat o banana, si am aflat k nu e indicata daca are varsaturi, cica e grea la stomacel
Noi in fatza blocului avem un tobogan care in loc de scari are doar bare(sau beri?
)de fier,,,Asa ca prestez la greu urcatul (ii aluneca piciorul si chiar nu reuseste singur)
Bravo pt piticodromii viteji si mari care se dau singuri pe tobogan
Luca-Mihnea Cel Voinic
sofia_misicu spune:
Bianca, nu stiu de care...Ca tanti doctorite de la spital erau prea ocupate cu barfa. Nici macar nu mi-a zis de buna voie ce are. Am intrebat-o eu de nu stiu cate ori pana sa binevoiasca sa imi raspunda. Cert e ca se scarpina ingrozitor la ochi, s-a inrosit toata. Si nu pot sa o spal mereu pe maini...Azi am fost in vizita la niste rude care au casa plina de caini si mai mangaia un caine, se mai freca la ochi...Mi se rupe sufletul cand o vad: parca bea de o saptamana si nu doarme.
Nuka si Mama la Nuka
ege spune:
buna seara!
nu va suparati pe mine,dar nu v-am uitat.nu am avut timp sa mai scriu.am avut probleme cu ege ,a varsat,am fost internate luna trecuta,acum iar e racita.mi-a spus dr ca raceste asa des din cauza anemiei.ne-a dat fier 20 de pic/zi.nici fontanela nu i sa inchis.
acum nu poate sa ia nici un fel de medicament,ii vine sa verse.
nu stiu ce o sa facem.maine maduc iar la dr,pt ca haraie,tusea i sa spart.sa vedem ce zice!
in rest e ok.invata cuvinte noi,e f vioaie.nu se dezlipeste de mine,nici al baie nu ma lasa.
inca nu am inatrcat-o.tr sa-mi fac programare la dr sa-mi dea niste pastile,ca la cat lapte am,vai de mine.
atat de la noi.sa stiti ca cum am timp,intru si citesc,dar nu mai apuc sa scriu.
va pup,noapte buna!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Dory232002 spune:
Neata si o sapatamana minunata si fara probleme la toata lumea.
Acum fug sa-mi iau printesa acasa, caci este la mama de ieri dimineata.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
nicole74 spune:
Neata!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Eu am facut embriotransferul. Am 4 puiuti in burtik. Din pacate, scorul lor este destul de redus 3-4, insa eu tot sper.
Oricum pana pe 29 martie sunt bortoasa.
Va pup
Nicole&Ioana Alexandra
poze
country girl spune:
Buna dimineata si o saptamana buna tuturor!
Sanatate multa Nukai (sa-i treaca conjunctivita la ochisor) si lui Ege!
Nicole succes cu puisorii! (uite asa mi s-a lamurit si mie ce era ET; n-am stiut ce e, asa ca am tacut chitic cand te incuraja Jadi).
Noi suntem bine. Cam nedormiti, ca ne trezeste dis de dimineata privighetoarea noastra iar vremea ploioasa din WE n-a reusit s-o adoarma.
M-am gandit sa infrunt vitejeste cele patru anotimpuri care s-au succedat in ultimele doua zile si am facut un scurt shopping de primavara, fugind sambata pentru trei ore de acasa.
Ioana75 spune:
Buna dimineata.
Nicole, sa fie intr-un ceas bun
.
Codruta, bafta cu Winnie.
Ege, Sofia, Diplodocus, sanatate la copii!
Mi-am dat seama weekendul asta ca cei de la gradinita imi pedepsesc copilul - a dat niste apa pe jos si s-a dus la colt cu o figura spasita
. Eu ma chinui de mica sa o invat sa fie libera, independenta si curajoasa si toata munca mea se duce de ripa
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)