Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Ioana, nici eu nu accept pedepsele, mai ales sa i le dea o alta persoana (nu din familie).
Inca n-am rezolvat nimik, decat inca o nopate nedormita. Dar la noapte.......

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

N-am citit din urma, doar mesajele de pe pagina asta.
Nicole, bafta multa!
Sanatate puilor bolnaviori! sa treaca

Ioana, ce kkt. Cum dracu sa pedepsesti un copil de 1 an jumate ca varsa apa pe jos?

Ina, sa-ti fie de bine shoppingul. Si noi am avut nopti agitate, muci si canini, toate pe capul bietului copil (si pe cele ale noastre, implicit).

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Asaaa. Sofia, si noi am fost pe 1 ian. cu Matei la spitalul de ochi, tot conjunctivita si tot nettacin de-ala a luat. I-a trecut rapid, numai ca lui nu i-a dat 5 picaturi, ci 1, daca imi aduc bine aminte, de 3 sau 5 ori pe zi. (roza bat-o vina)
Sunt pro intalniri in herastrau in weekend, mai ales ca si noi tot pe-acolo ne facem veacul sambata si duminica, de cate 2 ori pe zi.

Mai citesc, mai scriu ...

Mergi la inceput

Alina Anyei, cred ca a auzit Matei ceva de la Anya ta, ca de vreo 3 zile cum iesim afara cum incepe circul cu "bun bun"
Ieri i-am facut bucata si i-am luat dimineata numai mar la mine si cum cerea cum ii infigeam bucata de mar in mana.
Nici eu nu vreau copil gras, iar Matei e cam plinut, desi in ultima vreme s-a mai lungit si subtiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult!
Ioana super naspa faza. Mi-e groaza de etapa gradi.
La mine a venit soacra'mea sambata sa stea cu Ioana cat am fost la et si cand a plecat a pupat-o pe Ioana de n ori pe gura. Mi s-a facut parul maciuca, dar nu i-am mai zis nimik, ca ii zic degeaba. La turta tot la fel a pupat-o, am facut un scandal monstru, am stat suparate 2 luni si degeaba, ca acum face tot ce stie. Astept sa creasca Ioana si sa-i arate ea unde sa pupe mamaie ! Oricum am fost un pachet de draci si si-a luat-o barabata'miu, ca de, e maica'sa.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, ai mai fost la H&D Mall? Eu am ajuns simbata dar nu am luat nimic, nu mi-au placut.
Codruta, eu cred ca cu cit o dezveti mai repede pe Petra, cu atit va fi mai usor, asa ca bafta diseara.

Daca reusesc sa ma pregatesc sufleteste pina diseara sa aud un raspuns idiot, o s-o intreb pe "educatoare" cam de cite ori o pedepseste pe Miruna pe zi si de ce. Oare pentru ca nu i-am dat cadouri de Craciun si 8 Martie?

nicole, daca amini pina la 3 ani intrarea Ioanei in colectivitate o sa ai timp sa alegi din timp o gradi cu super-educatoare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, am auzit ca Matei si Alex au avut o intalnire amoroasa vineri in parc, mi-a zis bona "stii baietelul ala frumusel si grasut, Matei? S-a jucat cu Alex azi." Normal ca ei orice copil peste 10 kg i se pare grasut, la ce slabatura e Alex. Cel mai tare e cand imi zice de nepoata ei (de la sora) ca e "grasa rau" si ea saraca e uun copil normal, poate are 12 kile la un an jumate... dar ce sa-i faci, se strica ochiul.
Asaaa, mi l-a laudat pe Matei, ca zice apa, papa si o striga pe bona pe nume "Didi", ca e foarte serios si sta si ii cantareste pe copii inainte sa se joace cu ei, mi l-a vandut bine, ca sa zic asa si mie mi-a fost ciuda ca nu ne-am intalnit noi doua si s-au intalnit ele.

Nicole, tin pumnii sa fie bine puiutii din burtik. Ce inseamna scorul ala? Gandeste-te ca va fi bine ca sa le trasmiti si lor din optimismul tau Tin pumnii sa aiba Ioana o surioara sau un fratior!

Ioana, cam urat, dar probabil asta se intampla peste tot in colectivitate. Ai putea sa incerci sa discuti cu educatoarea.

Petra, bravo voua ca ati fost la circ. Si pe mine ma bate gandul desi nu stiu daca ar avea rabdare. Am fost sambata la Gradina Zoologica si a fost in culmea fericirii, cel mai tare au inmpresionat-o leii si tigrii, le zicea Desi, Desi (pe motanul nostru il cheama Dexy, asa ca toate felinele sunt motani )

Cam atat din frontul de la Universitate (o parafrazez pe Kristinutza). Va scriu mai incolo cand ajung in 1 Mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana si eu cred ca e mai usor, dar la cat sunt de obosita, tare mi ca cedez . Nu cred ca are legatura cu cadourile. Intreaba-i si pe ceilalti parinti, vezi ce zic ei.
Kidd, Petra la BE nu are rabdare mai mult de 20-30 minute. Am crezut ca de la circ plecam rapid, dar am vazut ca a avut rabdare. Poate si la voi e la fel
Nicole, pe gura, n-o mai lasa. Petra vine si ea sa ne pupe pe gura, dar ii dam obrazul.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Kid, merci mult!
Scorul este in functie de cat de clari si de frumosi sunt si cate celule au. Spre exemplu cand am facut et cu Ioana am avut unul de 1 si 2 de 3. Acum am avut 4 de 3 si 4. Cred ca Ioana e cel de 1.
Oricum sunt increzatoare, ca daca e sa mai aiba Ioana un fratior sau surioara va veni ori acum, ori mai tarziu natural.
Multa sanatate pentru Ege si Nuka. Si la toti copii care mai sunt bolnaviori.
Am o prietena a carei fetita a luat un virus la stomac nasol de tot (Rotha virus) si de la Med Life i-au zis ca de la iaurtul Campina. Eu nu prea cre, dar nici nu-i mai dau Ioanei.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Ioana, n-am mai ajuns joi la h&d mall, vineri am avut treaba, iar in w/e am avut Matei nonstop. Dar daca zici ca nu era mare lucru nici nu ma mai duc.

Kid, am auzit si eu de intalnirea celor doi si m-am ofticat ca noi nu ne-am vazut. Sa vezi ce ma ofticam cand o striga pe bona prin casa in w/e. E si usor de pronuntat pt. el "dida". Cica au dat si salut , ce mai, s-au inteles bine. A, ce relatie mai are Alex cu iarba din parcuri? Ca Matei s-a tavalit la propriu ieri in herastrau, nu mai puteam sa-l ridic din iarba .

Matei avea acum vreo 3 saptamani 11.3 kile (dar cred ca are mai mult de fapt, oricum pana in 12), deci e ok, nu?

Mergi la inceput