Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Mihaela, m-am uitat si eu la poze, faine.
Codruta, si eu vroiam rulou, dar cind a auzit sotul ca trebuie gaurita timplaria cea noua, nu a mai vrut. Rulourile voastre sint tot cu gauri in timplarie sint montate?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Ba da, din pacate se gauresc, dar gaurelele sunt foarte finute si nu cred ca mai dau jos ruloruile de acolo.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bianca, cred ca ridici ruloul si dupa aia deschizi geamul. De fapt cred ca e acelasi model, numai ca in loc sa le fixeze in tocarie le fixeaza in perete. Sau aberez?
Ai mei au la unele geamuri storuri de-astea dar sunt fixate in tocaria termopanului, daca pot sa zic asa.
La noi e exclusa varianta asta, copilul avand si balcon la camera. NU va mai povestesc cum avem 3 randuri de geamuri, cel din afara fiind termopan, si asta pt. ca ne-a fost mila sa stricam aspectul casei :)))

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Am terminat si eu prima sedinta a zilei si plec sa ma "alimentez".

Codruta, nu-i pot convinge sa se mute din apartamentul ala darmite din Andrei Muresanu!

Draperii, rulouri... hmmm. Da' io ca tre' sa bujetez o serie de electrocasnice?! In paralel cu bujetul de vacanta, care se va subtia cu aceasta ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, o trusa de machiaj, ceva cosmeticale ar merge la fix.
La ultima aniversare de fetita la care a participat Victor, el i-a dus o carte si un set ptr par.
Dar fetita a decretat ca fiind cel mai frumos cadou trusa de machiaj(cu chestii ptr copii) primita de la prietenul lui Victor.
Asa ca am sarcina clara ptr urmatoarea aniversare de domnisoara, sa nu mai cumpar carti ci.. cosmeticale.
Pe la farmacii(help net, catena), au truse de cosmetice foarte simpatice ptr fetite.

De citit va citesc, mai greu cu scrisu' ca trebe sa finalizez niste taskuri ptr scarbiciu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata,

si noi tot rulouri avem la geamuri, aici nu se practica perdelele decat in cazuri fff rare. Toata lumea are blinds adica rulouri in general in culori calde pale gen crem bej alb cu diferite terminatii la partea de jos. Se fixeaza in perete. Geamurile se deschid cand sunt stranse. Peste blinds se practica draperiile, fff populare aici. Exista si rulouri black-out si draperii black-out, nu lasa sa treaca lumina deloc prin ele...si vara sunt necesare, aici se face noapte la 11.30 pm in timpul verii....va inchipuiti cum e sa trimiti copilul la culcare la 8-9 si sa fie soarele inca pe cer...ce motiv poti sa invoci cand il trimiti la culcare????? ca nu e nici macar seara, darmite noapte....

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Noi in dormitor avem maron inchis (rulourile) si nu trece lumina prin ele, iar la Petra in camera suncu cauciuc spre exterior, tot asa, nu lasa sa treaca lumina. Fiind montate pe tamplaria geamului, geamul se deschide doar pe 3/4, pentru ca ruloul da in perete (asta daca nu faci de dinainte reparatia in jurul termopanelor si lasi distanta cat trebuie pentru ele)

Eu am vrut sa ii cumpar parfum de copii si ceas, dar sotul a decretat ca e prea devreme.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hmm, inseamna ca sunt mai multe modele, rulourile mele nu sunt prinse pe tamplarie ci pe perete, deasupra geamului. Ca sa deschizi geamul, ridici ruloul, totusi, are loc daca il deschizi pe verticala, depinde de cat de "adancite" sunt ferestrele, sau cat de gros zidul. La noi merge sa le las peste vara deschise noaptea si trase rulourile pana jos, dar nu bag mana in foc ca se poate la toate casele.

Ruxi, eu stiu ca la varsta asta f f f populare sunt papusile Barbie cu accesoriile lor: bucatarii, dormitoare, haine, etc...Noi de fiecare data cand am dus o Barbie sau o bucatarie (sau un cal din Rapunzel) a fost cadoul preferat. Dar si o trusa de machiaj pentru copii cred ca e super, genul ala de gentuta cu oglinda, eu am vazut asa ceva la farmaciile Centrofarm, parca...Ma uit si iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Si noi avem amici care au o fetita de 6 ani si de cate ori am vazut-o avea la ea papusele in miniatura Barbie sau Bratz....cu posetute, etc...Acasa n-am fost ca sa vad cu ce se joaca, dar mamica ei mi-a spus ca Bratz sunt de departe preferatele ei...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina si Kid, multumesc mult pt. raspunsuri!
M-a sunat bona si copilul e mucios rau, iar nu prea putea sa respire cu toata batista bebelusului. Deci ne asteapta o noapte de vis, of. S-a anuntat ploaie diseara, plus mucii lui Matei, nu cred ca iesim pe distanta mare, poate o plimbare pe strazi in jurul casei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by locca

Cristina si Kid, multumesc mult pt. raspunsuri!
M-a sunat bona si copilul e mucios rau, iar nu prea putea sa respire cu toata batista bebelusului. Deci ne asteapta o noapte de vis, of. S-a anuntat ploaie diseara, plus mucii lui Matei, nu cred ca iesim pe distanta mare, poate o plimbare pe strazi in jurul casei.

Incearca sa il pui pe el sa scoata mucii. Eu din experienta a 2 raceli la Petra am observat ca batista i-a multuplicat mucii. Ultima data i-am scos doar cand erau deja grosi. Utilizeaz-o de maxim 2-3 ori pe zi. Sanatate!

Editez: sa sufle nasul (nu sa scoata el mucii)

asa crestem noi

Mergi la inceput