Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 9
codruta_grg spune:
Ina, convinge-i sa cumpere apartamentul nostru, ca e la etajul 1, e aproape de piata si Kauffland (ce le trebuie mai mult?!)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Buna dimineata Mihaela, atata?
Ioana, noi avem rulouri textile (ca si cele verticale, dar sunt orizontale) pe geamuri si e destul de intuneric.....pana le ridicam (si noi tot la rasarit avem dormitoarele)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
mihaela_specht spune:
codruta
pai cam atat in rest toate-s bune si frumoase.
vreme frumoasa si la noi,dar numai pana maine vine iar frigu.
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
haha
locca spune:
Buna dimineata
Copilul meu e mucios, la-la-la-la-la. S-a trezit azi dimineata la 6 si nu prea mai putea sa respire, asa ca am bagat aspiratorul. Nu are alte semne, doar stranuta si muceste.
Ioana, eu am facut investitia cu pricina. Avem acum draperii in camera cea mai insorita si perdele in celelalte, dar cred ca o sa bag draperii si la Matei din acelasi motiv.
Succes la imobiliare fetelor! Cand aud de renovari simt fiori de-aia naspa pe sira spinarii.
Ina, lasa ca e bine cu alimentele alea
Bianca, interesant ce ne-ai zis de aparatul ala. Ce mai face Milan?
Mihaela, am reusit sa vad si eu pozele haha Cu Vin Diesel, ha?
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
mihaela_specht spune:
quote:
Originally posted by locca
[Mihaela, am reusit sa vad si eu pozele haha Cu Vin Diesel, ha?
locca cine-i ca mine
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
haha
Ioana75 spune:
Mihaela, m-am uitat si eu la poze, faine.
Codruta, si eu vroiam rulou, dar cind a auzit sotul ca trebuie gaurita timplaria cea noua, nu a mai vrut. Rulourile voastre sint tot cu gauri in timplarie sint montate?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Ioana, ma bag si eu ca musca in lapte. Cred ca e vorba de rulourile interioare de care vorbeste Codruta, nu de cele exterioare, gen obloane, care se monteaza pe afara, in tamplarie. Si eu am la toate geamurile rulouri . Sunt f finute si nu se vad daca sunt ridicate, eu am perdele la toate geamurile si nu se observa deloc peste zi, cand sunt ridicate. Se monteaza deasupra geamului, in perete si au un snur din ala ca la jaluzelele verticale, sunt super ok si sunt unele care au plastic pe exterior, adica sunt opace si nu lasa lumina sa intre. Ti-am gasit repede un www.1001case.ro/Rulouri_interioarep4621.html" target="_blank">link care explica un pic cam cum arata (dar poza e horror si faianta la fel, asa ca fa abstractie de ele, sunt multe culori si pe un perete frumos si curat arata altfel).
Kristinutza, eu am fost de cateva ori la madam Garbacea, la cheile Gradistei, din pacate in ultimii ani de cand a ridicat acolo o intreaga statiune nu am mai gasit locuri si am abandonat. Trebuie sa vorbesti cu luni bune inainte pentru a gasi liber. Daca nu, spune-mi cati oameni vrei sa cazezi sa stiu daca merita sa iti recomand un grup de pensiuni frumoase, in apropiere de Moeciu (dar nu au f multe camere). Te .
Ruxi, sanatate maxima flacaului! Mai iesi seara prin parc? Adica pe la 5 juma asa...
Ioana75 spune:
kid, multumesc! Eu de rulouri interioare vorbeam, dar am vazut la magazin doar rulouri care se prind de timplarie. Multumesc pentru link, deci se poate si prins de perete.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
BiuMil spune:
pai daca pui rulouri din astea, prinse de perete, cum mai deschizi geamul pe verticala? m-ar interesa si pe mine pt camera lui Milan...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Kid, noi iesim, dar in ultimele zile l-am tot carat in herastrau. Sa vedem cum se prezinta situatia mucilor dupa-amiaza si iti spun.
Cristina, daca bagi un ochi pe-aici, help! Trebuie sa cumpar un cadou pt. o fetita care implineste 6 ani si nu stiu ce sa-i iau. Cu ce se joaca la varsta asta? Ma gandeam ca poate ai vreo idee, Victor trecand deja prin varsta de 6 ani
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)