Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ilinca isi sufla singura nasul. Uneori in cele mai nepotrivite momente (de ex. cand e la taica-sau in carca) si daca nu are batista la dispozitie, si-l sufla direct in palma
Noi n-am folosit batista bebelusului mai mult de 3-4 ori pe zi, dar n-am vazut sa produca mai multi muci de la o folosire la alta. Acum deja aproape nu o mai folosim fiindca, dupa cum am scris, se descurca singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si eu cred ca trusa de machiaj sau parfumul sunt cam timpurii la varsta alor nostri
La 6 ani pentru o fetita as opta mai degraba pentru papusa sau ponei etc si as lasa-o pe maica-sa sa-i ia cosmeticale.
Ma gandesc ca poate nu toti parintii incurajeaza atat de devreme astfel de preocupari. La fel cum eu nu incurajez cunostintele sa-i aduca Ilincai bomboane, ciocolata sau alte dulciuri. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Bianca, f intersante informatiile despre aparatul cu pricina. te rugam daca mai afli ceva sa nu eziti sa ne spui Trag concluzia dupa ce ai zis tu ca dr asta de aia avea apratul pt ca este pneumolog si zici ca 90% adevar in probleme respiratorii. Hmm, tare mi-as dori sa nu aiba dreptate cu ce mi-a zis Una peste alta, de cand cu viroza aia nenorocita si cu alergia la mucosin, a ramas copilul cu un fel de sforait, mai ales cand e pe adormite in patut horcaie saracuta de zici ca e plina de muci si tutusi..muci iok. Ma gandesc oare e posibil sa fi facut ceva polipi, nu stiu ce sa zic, dar fata nu avea asa ceva inainte, nici nu se audea cand respira, iar acum e jale Sper sa ajung in max 2 sapt la Buc sa vad ce si cum, dar daca aveti habar ce poate fi asta, help me please Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Norina, ofof, ce-o pe capul saracutei Teo. S-ar putea sa fie vorba de polipi, totusi, ce daca e mica, sunt cazuri destule. Operatia nu e grea. Trebuie sa vii la un ORL-ist bun la Bucuresti sa o vada. E o mamica pe forumul de nov-dec care a avut probleme asemanatoare cu puiul ei, mamica se numeste Anda 77, poate ar trebui sa ii trimiti un PM, ea a fost, din cate am citit, la n-spe mii de doctori "faimosi" pana a dat peste unul mai destept care l-a si operat pe micut. Poate ea sa te ajute... Tinem pumnii, si noi speram sa nu fi avut dreptate doamna aceea. Mie tot mi se pare ca e cam ca "cititul in stele"...

Ruxi, o lasam atunci pe alta data, sa se curete si bietul Matei de muci si nici sa nu ploua. Ca noi facem cam 10 minute pana acasa din parc si daca vine vreo ploaie ne face ciuciulete.

Cum s-a anuntat vremea in weekend? Vreau sa duc maimuta la zoo, poate mi-o opresc aia pe acolo cand or vedea-o ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Norina, exemplul cu bolile respiratorii era luat la intamplare...nu am vazut documentatia aparatului ca sa stiu exact.Dr cu care am vb mi-a spus ca nu i se pare normal ca pacientii sa nu fie informati asupra posibilitatilor de diagnosticare si tratament...dar aste deriva din utilizarea oarecum clandestina, in cazul de fata.
Ea nu si-ar asuma responsabilitatea ca in cazul in care i se indica un caz de cancer, sau orice alta boala, sa ii spuna omului ca trece daca ia niste picaturi sau alte medicamente care ii apar pe ecran.
....si ca in discutia avuta cu reprezentantul firmei ce comercializeaza aparatul nu s-a facut niciodata referire la pediatrie. Parerea ei era ca exista niste limite ale aparatului care fac ca diagnosticul sa nu fie pus la fel de usor la copii.

Legat de astm, noi de cate ori a avut Milan bronsite si bronsiolite i-am dat si tratament anti-alergic...menit sa previna aparitia astmului. Cand i-am spus dr de la gradi ca Milan a facut aerosoli cu ventolin si alte minuni...gata, inseamna ca a avut respiratie asmatiforma, draga doamna, sa aveti mare grija sa nu aiba copilul astm!. Cred ca riscul asta exista oricum.
Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa mergeti la un alt doctor, la urma urmei oricand e ceva in neregula e bine sa mai ai o opinie...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Locca, e bine Milan. merci de intrebare. L-am luat de la gradi...si avea 2 coditze....Se pare ca au facut la toata lumea. oricum era super haios, l-am si pozat...
La gradi e la fel...plange dimineata dar dupa aia e ok. Tot nu vrea sa se joace cu copiii, dar de unde pana acum nu vroia deloc sa se implice in activitati, azi, dupa ce au terminat ceilalti copii joaca cu plastelina a vrut si el...e poate un semn ca devine interesat.E oricum inca in probe. Speram sa fie bine ...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kid, Bianca Sper si eu sa ajung odata sa cunosc diagnosticul real, ca tare mi s-a luat de atatea supozitii O iau din loc in ritmul asta Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Matei nu-si sufla nasul, adica a prins miscarea dar nu o face cu putere a.i. sa si iasa muci. Iar acum are mucii undeva pe traseu, ca sa zic asa, nu sunt in nara. Ies cand stranuta.
Codruta, am inteles ce vroiai sa zici . Eu nu pot sa zic ca am observat multiplicarea mucilor de la batista bb, dar nici nu am folosit-o decat de 2 ori, asta ar fi a 3-a muceala a lui matei.

Norina, sper sa treaca sforaiala. Si mergi cu ea la alt dr.

Kid, si noi ne cam facem ciuciulete daca vine ploaia. Acum nu stiu ce sa zic, vad ca e soare. Dar nu stiu cum o sa fie matei. Mai bine o lasam pe alta data soon.

Edit: Bianca, pune poze cu Milan cu codite, cred ca era tare haios.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

No,daca tot ii plina pagina de muci,ia s-o mai mucesc si eu.
So,de luni Mihnea-i mucos,a mai si stranutat ,dar atat,fara febra,fara tuse.Muci erau transparenti si aposi.De dimineata am sesizat ca s-au transformat in putin galbui si mai vascosi(scuzati descrierea).
Oare trebuie sa-l duc la doftor?Sau s-o dau inainte cu spray si scos cu batista lui bebelusu alternand cu cea clasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va salut fetelor!
Luca s-a trezit la 9 ca un domn..acum doarme...

Voiam sa zic despre jaluzelele tip rulouri orizontale...Si noi avem, dar nu fac noapte complet in camera...Nu stiu, nu au fost bune masuratorile duse ca Calin, sau ce..dar pe linga ele se prelinge cite o geana de lumina

Luca isi sufla nasul DOAR daca e la el batista altfel nu...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput