***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 17
vlada spune:
Nu stiu cum naiba, dar la mine nici codul personalizat nu merge...offfffff
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
nici la mine nu a mers din prima, le-am rescris si a mers
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Deci pana la urma l-ai folosit p-ala cu - 20 euro + transport ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
madau spune:
Neata gagici!!!
Fost la cutie...nici un aviz inca

. Mai astept. Acu' Sabine a zis ieri in mail ca au fost trimise pe 6 si pe 8 martie, oare cat or face pana aici?
ancatrana tu din ce data ai comanda asta care ti-a venit?
Nu stiu ce sa zic ref la inlocuirea produselor, mi se pare de prost gust, dar cred ca le e mai usor asa decat sa puna banii inapoi pe card, bla, bla.
. Macar la cele la care v-a inlocuit era valoarea mai mare la astea noi?![]()
Io am mai primit inca un cod cu 24E reducere ptr cumparaturi de 48, sau 35 E ptr cump de 85. Suna tentant, numai ca marea majoritate de pe site din deja reduse, dau au prix mini, vert, etc...sau sunt noutati..si la astea nu merge codul. Of ce enervant sa stai sa dai pe fiecare articol in parte
Astept mailul de la Sabyne..sa vedem ce zice
Pupici, ma duc sa fac patul si sa strang prin casa...sunt in zona
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
Neata fetelor!
V-am tot citit... si am dat si eu comanda de hainute pt bebelusa mea.
Am primit ieri hainutele... de fapt mi l-a adus o prietena din Fr. Vreau sa va zic ca eu m-am lecuit de cumparat on line.Am comandat cam de 105 euro... nu mult... dar am ramas cu un gust amar. Rozul la ei are o culoare de iti vine sa mori. Oi fi eu pretentioasa... da nici chiar asa. Am luat si lucruri dragute care imi plac, dar am zis ca de acum inainte prefer sa dau mai mult da sa vad inainte de-a plati.Culorile sunt destul de pale, sterse
. am comandat setul de tricouri ca su madau , dar mie nu imi plac deloc frate.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112833&documentid=207607&categoryid=22911341&single=&hasNext=1&hasPrev=1, tricoul roz e oribil
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104014&documentid=201206&categoryid=22911831&single=true&hasNext=1&hasPrev=1 ,superbe, alm luat si cojocelul pe roz... dragut
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324077882&documentid=359606&categoryid=23112624&single=&hasNext=1 f dragut si ii vine tare bine
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094230&documentid=359606&categoryid=23112624&single=&hasNext=1&hasPrev=1 draguta, numai ca rozul e prea sters
va mai pun linkuri mai tarziu ca acum am musafiri
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
claujro spune:
Gabriela, m-am uitat si eu pe linkuri, frumoase lucrusoare, sa le poarte sanatoasa... Dar in ceea ce priveste rozul...trebuie sa-ti spun ca si in poze e un roz sters/pal...nu au gresit cu nimic, parerea mea! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Claudia - Deci pana la urma l-ai folosit p-ala cu - 20 euro + transport ?
Madau - si io-s acu in cautare de lucruri din colectia noua, ne instiintam in caz de ceva misto ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
vlada, nu, nu am folosit nici un cod de genul asta. Doar de pe mareduc, alea care imi scoteau cei 5-6 euro...Scuze, nu am stiut ca pe mine ma intrebi...![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Gabitaco imi pare rau ca nu ti-au placut bluzitele...io le ador..iar rozul ala aprins, gen bomboana e preferatul meu
.deh chestie de gust..
Am primit mail de la Sabyne..iaca aici:
Hi,
I got in touch with our department specialized with the credit cards and I was told that once we debit the card for parcels we sent we do not block your card. The bank must solve the problem.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Deci s-a interesat, macar mi-a raspuns la obiect, ceea ce ma bucura. Acum sa sun la banca.
Vlada perfect de acord, numai ca eu pe la 11 plec afara cu cea mica si vb pe la 2 cand ma intorc. Tu salveaza linkurile ca citesc 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
vlada spune:
Ce te-ar interesa si pt cine ...? si io azi sunt cam pe fuga ca deh, e ziua lui fii-miu ....
Andreea si Vlad
Iubirea mea