***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 18
claujro spune:
La multi ani! Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatos, destept si norocos! 

Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:

Valdut sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!!
Nu vreau ceva in mod deosebit, daca gasesti ceva haios ptr mine..da linkul
Gata, io fug sa imbrac fata si plecam afara..revin la pranz
U all
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilupep spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!!!!! Sa cresti mare, sanatos si frumos! Numai soare pe drumul tau!!!!!!!!!

claujro spune:
Am vorbit acum la banca. Am inca banii blocati...adica aia pe care ei zic ca nu i-au luat pt ca am ales eu plata la livrare si acum ma pun sa platesc cu cec bancar...
Mi s-a zis ca dureaza 1-2 saptamani deblocarea banilor...adica eu nu ma pot folosi de banii mei...deh daca m-a mancat undeva...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
Vlada,LA MULTI ANI, lui Vladut
,sa fie sanatos,voinic si sa aiba parte in viata numai de lucruri bune.
comanda mea cu salopeta e din 5 martie,asa ca s-ar putea sa primesc ianintea ta pachetul.O sa-ti spun ce si cum.
Nici eu n-am folosit nici unul din codurile primite pe mail.Am luat numai de pe ma-reduc.Ultimul a fost unul care reduce 15 euro din suma totala,daca aceasta suma e de minim 30 euro si dadea si un cadou,nu mai stiu exact ce anume.Mi s-a parut foarte misto.
Si mie mi se par tare dragute cele 3 tricouri roz pe care le-au comandat Madau si Gabitaco.N-am fetita,dar daca as fi avut,mi-ar fi placut mult bluzitele astea.Asta e,fiecare cu gusturile lui.Apropos de asta,mai vazusem o rochita comandata de Tonia Antonia (parca) si ramasesem cu gura cascata,asa de mult mi-a placut,desi evident n-am ce face cu ea.
Claudia,de ce naiba sa dureze 2 saptamani deblocarea banilor de pe card?Ce fac in timpul asta,e chiar asa de complicat???
Eu chiar acum mi-am luat cardul cel nou de la Banca.Mi-am facut un Mastercard la BancPost,se numeste Taifun.L-am facut special pt platile astea pe net.Pun pe el o suma si stau linistita.Nu vreau sa folosesc cardul pe care intra salariul.Acum…recunosc ca am pus pe cardul asta nou 10 milioane,ca sa nu fac prea curand alt drum la banca
.
claujro spune:
Jasmine...parerea mea e ca ai gresit. Eu am pus 100 de euro. Si am zis..fac cumparaturi, incet, cum mai pare ceva care imi place dau comanda...tot ca sa nu ma duc des la banca. Si iaca ca mi-au blocat banii aiurea, nu ma pot folosi de ei si sunt la mana lor. Am facut cumparaturi de 34.64 si am 50 si ceva blocati. Asa, daca aveam 30 de euro, cumparam de ei si nu mai aveau ce sa-mi blocheze in plus. Eu una, nu mai fac prostia asta cu pus mai multi bani decat valoarea comenzii... Ai grija sa nu patesti si tu la fel... 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
Acum am comis-o,ce sa mai fac.Lenea e cucoana mare!Plus ca astia la banca au un program tampit,ca sa ajung la ei trebuie sa intarzii la serviciu,ca seara cand vin eu deja nu mai au deschis.
vlada spune:
Multumesc din suflet !!!
Jasmine - si nu mai stii codul...? offff, ca tare bine suna....m-oi apuca de cautat cand am ceva vreme
Fug si io sa iau sarbatoritul de la gradi si tortul, revin
Va pup
Andreea si Vlad
Iubirea mea
zuppy spune:
claujro, asa am patit si eu. Suma aceea nu ti-o deblocheaza pana nu iti vine comanda si au ei un fel de "unda verde" cum ca tu ti-ai primit produsele.
lavi02 spune:
Noi avem card Mastercard de la ING pe care il folosim numai pt plati online, etc si internet banking. Iar cardul "de baza" e tot ING asa ca in momentul in care vreau sa platesc transfer frumusel de acasa suma si gata.