***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 19
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by vlada
Jasmine - si nu mai stii codul...? offff, ca tare bine suna....m-oi apuca de cautat cand am ceva vreme
incearca 42161
eu am folosit 52965 dar e numai pt Taillissime (asta a fost chiar grozav : mi-a redus 15 euro,mi-a anulat taxa aia de 6 euro si mi-a dat si cadou
ella_74 spune:
Neata fetelor,
La multi ani Vladut ! sa fie sanatos, ca restul se mai fac!
inca n-am coborat sa vad daca am ceva in cutie dar m-am uitat aseara din nou pe contul de Raiffeisen si am vazut ca pentru comanda din 3 martie, banii au fost blocati pe 5 si retrasi pe 7 martie; deci e posibil sa socotesc gresit ca data comenzii e 3 martie, chiar daca asa apare inregistrata si pe site...
andreap spune:
"LA MULTI ANI" Vladut!Sa cresti mare,sanatos si fericit.
Si eu am comandat cele 3 tricouri de fetite..mie imi plac,chiar daca rozul e mai pal...am pe cel roz inchis daca vreau culori "tari".iar la banii care i-am dat...nu luam nici din piata 3 tricouri.Probabil daca comandam 1 tricou la 10E aveam pretentii mai mari,asa...
Anka,vad ca ti-a raspuns Aissa ref.la geaca.Nu stiu daca-i va veni la iarna(am luat 102,sper sa nu fie mare),la 4.5E eu zic ca merita.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aissa spune:
Am avut si eu mail de la Sabine azi, mi-a zis ca mi-a retrimis produsele alea 2 care mai erau disponibile (o bluza si un pantalon) si ca asteapta faxul meu pentru restul. I l-a dat acum vreo 2 ore Andreap
si sper sa-l fi primit (i-am dat mail sa ii spun ca i-am trimis) si sa fie ok sa imi trimita si adidasii. Si ce sa mai zic ca sper sa imi ajunga de data asta coletele.
Iar despre cel din 24 feb nici nu vrea sa discutam, sa astept. Asa ca pana face luna nu-l mai comentez pe ala, insa sunt tare curioasa si o voi si intreba ce s-a intamplat de fapt.
Si tare ma bate gandul sa mai comand odata geaca aia de 4 euro de teama sa nu o pierd pana la viitoarea comanda (ea ar trebui sa fie in coletul meu din 24 dar....). Andreap daca mai lansezi o comanda anunta-ma te rog. Si cu pantalonii de trening ce ai facut?
Madachan spune:
Am si eu o intrebare.Se pot trece produsele undeva ,la favorite,fara sa le bag in cos??? Ca sa intelegeti,am cosul plin,dar mai vreau sa pastrez cateva si nu am unde sa le opresc.Ma gandeam ca exista ceva unde sa le opresc....
VLADUT, LA MULTI ANI!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
claujro spune:
Da, ai optiunea de la pune la pastrare nu in cos ci la produse preferate.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Eu nu am reusit sa folosesc optiunea aia. Apas acolo dar daca ma duc la produse preferate nu am nimic. Ia chiar sa ma lamuriti cum se face.
claujro spune:
O sa ziceti ca sunt nebuna dar am facut acum o comanda ca sa "scap" de toti banii care mai ramasesera neblocati, sa ma linistesc, ca acu sunt cu cardul gol (pana nu mi-or debloca aia banii).
Am aplicat codul 52965 care mi-a dat cadou sacul vert amande (?), mi-a redus 6 euro si mi-a dat un produs Tailliseme la juma de pret. Adica www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5361290&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=34&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">FUSTA ASTA - pe negru masura 42
Pt mine: www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324094454&DocumentID=321407" target="_blank">CORSARII ASTIA - bleu stone masura 40
www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086686&documentid=321407&categoryid=28162374&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">2 T-shirts-uri cu pisici - IMP BLEU + UNI KAKI masura 42
Pentru un prieten: www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324059272&DocumentID=473407" target="_blank">faimosul GRILL
Pentru finutza care se naste la vara: www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324093595&DocumentID=321407" target="_blank">Le kit naissance COCOON - roz, masura 54
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103760&DocumentID=201206" target="_blank">plovaras - ROUGE/ MULTICO masura 74
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

acum...