***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anca o sa caut geaca putin mai incolo si iti dau link daca o mai fi pe stoc, daca nu apuc iti pun link de acasa.
Eu am printat cosul fara cod de reducere sa nu zica despre mine ca-s nesimtita mai ales ca sigur de saptamana viitoare o sa o pisez cu comanda din 24.
Tineti-mi pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asta e geaca. Inca e disponibila, sper sa fie si pana imi rezolv eu coletul din 24.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324086829&DocumentID=344706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
voi ati primit acel mesaj de alerta de conectare pt "vente privee lingerie"? ca io nu...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Io am primit,dar nu stiu ce sa fac cu el,am primit si o parola,dar am apasat peste tot,nu stiu unde sa intru sa vad oferta,macar,ca de cumparat,astept cel putin sa vina coletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

neatza
am primit mailul cu oferta la lenjerie, parola de acces si nu mi se pare nik interesant. asa cum zicea si madau nu stiu care e schepsisu' cu ventee-urile astea ca reduse-s si pe site fara venteeul lor
aissa, merci mult, cred ca voi comanda geaca si nu ma voi potoli. mi-a mai trecut supararea de aseara. sunt sigura ca vei rezolva probl, referitor la pumni...hmmm..pt laredoute cand mai fac magarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

si o intrebare voi cand i-ati scris sabinei ati mai primit mail cu nr de inreg a cererii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata fetelor !
Jasmine - asa am patit si io cu un costumas adidas, nu exista decat masura 86 si la comanda imi apare tot o....nu aveam posibilitatea nici sa aleg masura, fiind singura care aparea. Comanda a fost data pe 7 , deci cum primesc ceva iti zic...sper sa nu fie probleme, mai e si acum parca disponibil

Si io am intrat la lenjerie si chiar nu prea ai ce lua...poti intra direct de la pagina din mail

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Intru si eu acum sa vad ce e cu ventee prive...

Ce nr de cerere? Ca doar tu ai abordat-o pe mail si ea ti-a dat replay...sa ma insel?

La mine a fost altfel, ea m-a abordat si in titlu a scris...Order at La Redoute, client.... si nr.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Asta-i tot? cele 10 modele (ca le-am numarat)

Edit: ce posturi radio ascultati cat stati pe net? da-ti-mi si mie un link, va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Dezamagitor, nu ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput