***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 15
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4435982&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=23&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
asta-i salopeta pe care o comadasem pe 5 martie.Am cerut marimea 102,singura disponibila de altfel.Mi-a luat comanda bine mersi.Cand am vazut ca apare in "suivi de commande" cu marimea "0" m-am uitat iar pe site si scrie ca e disponibila peste 12 saptamani.Deci nu mai e pe stoc.Acum ma intreb : banii pe ea mi i-au luat,nu?Inseamna ca-mi vor trimite si mie altceva,in cazul fericit.
Dupa parerea mea o sa-ti trimita o salopeta de bebelusi! Sper sa ma insel, dar sa-ti zic de cred asta. Cand au fost reducerile alea masive la care am aplicat faimosul cod cu 50%, erau 3 tricouri/helanci (cred ca le stiti) la pachet, cu 1 euro si ceva, numai masura 0 (cred). Am zis cat de mici pot fi, macar le fac cadou la banii astia. Si sunt f mici...cred ca 52-54 cm, sunt pt un nou-nascut. noroc ca naste fina la vara...Deci, la mine, cam asta am vazut ca e masura 0...

Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ancatrana spune:
da jasmine, asa e da nu mi se pare corect fata de noi. dc nu mai au pe stoc ceva ce noi comandam de unde tupeul asta sa inlocuiasca produsul resp fara macar sa intrebe?
io nu ma las si tot ii trimit mail lui sabine dc ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti la ce ADRESA II TRIMITETI MAILURILE SABINEI, PLEASE AGAIN
viairo, deci nu sunt singura. pai deja mi se pare ca au sarit calul chiar dc sunt multumita de prod pe care mi l-au trimis la schimb
claujro spune:
Anka, foarte frumoase lucrusoarele, sa le purtati sanatosi!
Hai ca-ti zic imediat adresa Sabine GHYSELS <sghysels@redoute.fr>
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ancatrana spune:
clau,
merci mult si de buna primire in clubul tzepuitelor partial
desi sa vedem ce e cu banii de pe card dc i-au tras sau nu pt comanda cancelata. oricum, nu se compara cu ce au patit lavi sau aissa 

Viairo spune:
la mine nu a fost prolema de stoc, sutienele erau pe stoc si sunt si acum...
quote:
Originally posted by ancatrana
da jasmine, asa e da nu mi se pare corect fata de noi. dc nu mai au pe stoc ceva ce noi comandam de unde tupeul asta sa inlocuiasca produsul resp fara macar sa intrebe?
io nu ma las si tot ii trimit mail lui sabine dc ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti la ce ADRESA II TRIMITETI MAILURILE SABINEI, PLEASE AGAIN
viairo, deci nu sunt singura. pai deja mi se pare ca au sarit calul chiar dc sunt multumita de prod pe care mi l-au trimis la schimb
Anka & printesa tatiiCarla Ioana 12nov2005
claujro spune:
anca, mai bine nu exista nici un club de genul asta!
Va doresc o noapte buna si linistita! Ne vedem maine! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ancatrana spune:
viairo, am dat un exemplu cu stocul epuizat ca nush dc la mine asta a fost probl
da, clau, mai bine nu exista
am trimis un mail sabinei in care am reclamat atat schimbarea produsului respectiv, cat si anularea comenzii de 7e pe motiv de plata la livrare. astept raspuns si va tin la curent
va pup si sa aveti o noapte buna, linistita si maine o zi minunata
catutza spune:
Buna!
Fetelor, am si eu o intrebare :ce carduri aveti voi si de la ce banca???
Eu mi-am facut Visa Electron in lei de le BCR, si nu mi-l accepta ca modalitate de plata. Pana la urma am dat comanda de pe un Visa de la Alfa Bank, dar am bani pe el si nu vreau sa patesc ce a-ti patit voi cu banii blocati.
Deci: ce card aveti, de la ce banca si cat a-ti platit deschiderea?
Eu azi am fost la Alfa sa-mi fac un card visa, pe care sa-mi pun eu bani cand vreau si cat vreau, si mi-au spus ca trebuie sa platesc 100euro deschiderea. Acum nici nu vreau si nici nu am bani pt asa ceva.Mai bine merg la ris de pe celalant card sau cumpar de la noi..
Va multumesc pt raspunsuri, anticipat 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)