Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Arleena, imi pare rau iti doresc sanatate

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Miti2004, uite si o sa-ti treaca supararea!

Sigur ca nu-i normal sa nu ai sprijin

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Miti - daca la voi au loc astfel e evenimente, ce sa mai zicem de cum e la noi????

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Miti pana si eu zic ca nu este normal, cu toate ca m-am lovit de sistemul lor medical (imperfect) ca toata lumea. Eu as schimba pediatrul la faza asta. De exemplu, pediatrul meu m-a primit de multe ori de urgenta in aceeasi zi (chiar ma intreba secretara ce ora prefer: 10, 11...) cand i se parea urgenta. O singura data mi-a spus ce sa fac si sa revin daca nu este copilul ok si atunci imi da programare, dar tot in aceeasi zi. Este foarte posibil ca pediatrul tau sa aiba foarte multi pacienti (adica sa nu stie cat i se intinde plapuma) si sa fie chiar la limita cu programarile, deci clar ca nu mai are pe unde strecura o eventuala urgenta.
Alex in afara de incapatanarea de a nu bea lapte cum se simte? Iti da motive sa te ingrijorezi?
Si vroiam sa iti mai zic ceva de la episodul trecut cu nebautul laptelui: eu nu sunt foarte convinsa ca a fost gastro ce a avut Alex. Sa iti explic si de ce: 2-3 varsaturi nu inseamna ca are gastro (stiam ca la gastro stomacul nu este capabil sa tina nici un fel de mancarica) iar diareea aceea stii foarte bine ca se putea datora in mare masura de la dintisori. Iar cu faptul ca nu mai bea lapte, eu sunt patita, al meu incapatanat pur si simplu s-a plictisit de lapte. Nu mai vrea si pace. Acum nu ii mai ies dintisorii, nu mai are febra, este perfect sanatos. Cu toate astea cum simte gustul de lapte se stramba de parca are venin. Si nu ii mai dau. Mai degraba papa bucatele de painica cu putina branzica din sandvisurile mele de dimineata, decat din papa lui. Asa ca incerc sa ii dau ce ii place lui, in masura posibilitatilor.
Nu te mai stresa cu bautul laptelui, stiu ca unii copii se plictisesc pur si simplu si nu mai vor sa bea lapte.

Bafta multa maine dimineata. La 8 fix sa fii acolo si sa nu o lasi sa raspunda la telefon pe scorpie

Pupici

Monica 20+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Monicutza pai maine nu mai pot sa ma duc pt ca e sambata, si nu cred ca au deschis. Treaba e ca nu e un singur doctor, sunt cam 6 doctori, e o clinica intr-un fel de centru comercial. Data trecuta l-a vazut alt doctor, nu al lui, ca nu era.
Azi de exemplu mi-a facut primul kaka normal si chiar acum diaree, nici nu stiu ce sa mai zic.
Am fost afara pana la masa de lugume la Wlamart si am luat lapte praf fara lactoza o cutie mai mica, nu am gasit Enfamil si am luat Isomil ( am vazut apoi vizavi la Zellers ca totusi si Enfamilul are fara lactoza, dar aveau numai cutii mari si nu avea sens sa dau atatia bani ).
Noi o sa mergem in aprilie in SUA la o nunta, pe langa NY, la o ora, cum ar fi inspre Boston...de fapt cununia religioasa e in oraselul unde e facultatea Yale si restaurantul undeva pe malul oceanului tot pe acolo. E super misto zona, imi place la nebunie.
Ce vreau sa spun este ca o sa iau si niste borcanele cu papa, pt 3 zile nu o sa fie crima de om daca o sa manance la borcanel. Si azi am cumparat pt prima data 4 borcanele de la Heinz, 2 cu fructe si 2 de legume ( unul cu pui si unul cu paste ). Insa taman cand alegeam borcanelele am vazut ca unele din cele cu piure de banane erau expirate din Iunie 2006 ...am chemat o tipa care se ocupa de raionul copii si cica "Madam, daca face POC capacul e ok, si sunt si biologige" ...i-am zis"Madam, sunt expirate de anul trecut !!!"...dupa care a inceput sa le aleaga repede pe alea expirate si le lua de pe raft. Deci asta la Walmart.
Cred ca v-am mai spus ca in toamna am gasit la Maxi cereale expirate de o luna...nu era mult, dar totusi.
Asa ca mamici, verificati datele de expirare la mancarica pt bebei !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Arleena, multa sanatate si incearca sa nu-ti obosesti prea tare celalalt ochi.

Miti, sper sa fie totul ok ... si intr-adevar sunt f multi bebei care incep brusc sa refuze lapticul (se pare ca in jurul varstei de un an). multa sanatate si bafta maine dimineatza.

Monicutza, felicitari pentru printesa! Sa fie sanatoasa si tie sarcina usoara in continuare. M-am bucurat tare mult cand am citit vestea ...

Am fost pana la urma pe la 3 la baby expo si am cumparat o gramada de prostioare pentru Ana. Evident preturile la fel ca in magazine, poate chiar un pic mai mari la anumite produse ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleena, iti sta bine ca pirat! Ii naspa sa fi zgariata pe cornee, mie mi-a facut-o Vladut plus propria prostie )m-am zgariat cu o fila de ziar la cateva ore si in acelasi ochi in care ma rascaise fiu-miu) si a fost naspa, pansament compresiv, lacrimat la greu senzatie de uscaciune si de corp strain... Eu am folosit Midrium si Actovegin si in 48 de ore nu mai aveam nimic.

Shoricuta, . Cum sa nu ma mobilizeze mesaje ca ale tale? Uite la ce ora scriu desi pic de somn! Timeea papa ceva ceva mai bine, adica ce-i place carnita si eventual paine. Altceva mai mult de 1-2 lingurite nu vrea. Ba gresesc 4 lingurite de cartofi ieri si 5 de orez azi. Progresam!

Va invidiez ptr baby expo, zau asa, la noi nu se mai tine din pacate anul asta. Azi am fost prin TM si i-am luat jucarii lui Vladut de 3 milioane iar zilele trecute am fost la Iana la fabrica si ne-am completat garderoba de vara, o gramada de tricouri, salopete maieute, pantalonasi scurti... Si azi am gasit si la TM la Iana panatalonasi subtiri de vara la reducere, dublu la pret ca aici (15 lei fata de 8) si sunt superbi, mie imi plac la nebunie.

Arabela, cum mai stati cu tentativele de bebe2?

Miti, nu te mai stresa atata, sunt f multi copii care trec prin aceste greve a laptelui. Incearca sa-i dai altfel lichide gen apa, suc. Lapte pacaleste-l dandu-i cu lingurita cu cereale, cereale si fructe, lapte in puireul de legume, branzica, iaurt cum spunea f bine si Monica. Hai ca Alec e un papacios din fire, nu-ti face probleme imediat cum o ia mai usor cu papa.

Nu mai stiu cui trebuia sa-i mai raspund....

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!
Eeeii daca tot e vreme ploioasa ne-am delectat si noi azi cu una din marile pasiuni ale americanilor( dupa cum bine zicea cineva sport national) shopping-ul. Nu de alta dar am gasit niste reduceri super la cateva magazine la hainute de strumfilici si i-am luat Sofiei o groaza ( tricouri, pantaloni, jeansi, gecute de primavara, pantaloni de casa, etc) multe dintre ele cu 1 - 2 $!
Mami a fost foarte incantata, Soficu' nu asa de mult iar dupa ce mami a facut imprudenta sa o puna pe Sofia sa probeze o palariuta galushca s-a suparat ingrozitor si nu a mai vrut absolut de loc sa coopereze..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Shori merci ! Felicitari si Anei pentru dintisori si pentru "mama" !! Draga de ea... auzi o striga pe mamica ei!!
\Felicitari si pentru achizitii!! sa va fie de folos!!

Diana79 felicitari pupacioasei mici!! si de la noi!!

Miti vai de vai!! Ce magari!! Vezi cum rezolvi acum dar pe viitor poate schimbi medicul ca prea e de tot!!
Si ca sa raspund la intrebare: nu, mie nu mi se pare normal!!
Ia un de la noi sa treaca supararea!!Daca Alex papa altceva tot e bine .. o sa isi revina curand si cu papatul lapticului!!

DianaR felicitari si voua pentru cumparaturi!! sa le purtati sanatosi!!
Iar asta-i galerie pentru Timi sa pape bine:
Hai tu Timi!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata, Livada!
Revin cu intrebarea la care nu raspunde nimeni.

Chiar nu vrea sa vina nimeni la mine, uite, maine duminica 25.03.2007,la o superintalnire?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput