Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 27
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by arleena
hello hello
daca tot vorbirati de urgente si eu am dat azi p-acolo .....www.flickr.com/photos/49551753@N00/430813058/in/set-72157594507626190/" target="_blank"> ia d-aci sa vedeti de ce
intr-o lupta cu alex el a iesit invingator....si eu. doaaaaaare de mama mama, si nici de vazut nu prea vad
dar mama tot il iubeste pe diavolut chiar daca vrea sa ma killareasca
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Mortal - si la propriu si la figurat!!!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
shoricutza spune:
Andreea, eu o sa merg cu Ana dar nu pot acum pentru ca ea doarme pana pe la unu dupa care trebuie sa pape ... deci daca e sa mergem poate pe la 2-3 .... dar nu stiu sigur, sa vedem ce zice si tati ...
Asa, si mai vroiam sa felicit niste ciresele din livada ... pe Ingrid si Andrei ptr primii pasi!!! ce copii harnicutzi avem in livada!
Camelia, felicitari ptr kg pierdute! mi se pare super bine pentru o luna!
DianaR, sper ca Timi papa mai bine ... ti se simte lipsa pe aici ...
arleena spune:
am fost dimineata la medic din nou si timp de o sapt cel putin tre sa merg in fiecare dimineata sa-mi schimbe pansamentul si sa vada evolutia. partea naspa e ca zgarietura pe cornee e cam mare si adanca si se va vindeca greu plus ca zicea doc ca sub unghiute sunt tot felu de bacterii si spera din tot sufletul sa nu se infecteze. ma doare de mor, de abia pot tine celalalt ochi deschis, tot imi vine sa dorm dar stiti ca fiind mamica e cam greu cu asta. offff, de alaltaieri tot vroiam sa-i tai unghiutele....fetelrosa aveti grija ca au niste unghiute bisturiu astia micii.....sper sa nu am urmari dupa ce se vindeca.....adica prima data astept sa treaca o sapt sa nu ma mai doara 
din pacate nu prea pot nici citi, vad in ceata si dublu....totul difuseaza....cred ca imi solicit f tare ochiul bun...care si ala am dificultati in al tine deschis.
va pup si aveti grija de puiuti si de voi 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
andruskandu spune:
Vai, vai, vai, Arleena!
Nu stiu daca sa rad sau sa plang pentru tine, dar bb-ul tau e dulce foc. Nu te poti supara, asta e...dac-ar sti el...
ochisorul ranit, sa treaca.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
oana.iat spune:
Salutare!
Arleena....multa sanatate. Mai bine lasa calculatorul, sa nu mai soliciti ochiul sanatos. Asa e, au niste ungiute bisturiu, chiar si cand sunt taiate, parca tot te zgaraie. Sanatate multa!
Andreea, si la noi ploua si bate un vant nebun. Saptamana asta numai luni si ieri am putut iesi afara. In rest, vant de te da jos pe strada. Tare as veni eu la tine, dar avand in vedere distanta...Si eu imi doresc intalniri cu mamici si copilasi.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
miti2004 spune:
Arleena eu sunt sigura ca o sa-ti treaca ochiul complet, doar ca trebuie sa se vindece zgarietura, si stii ca si pe piele dureaza pana se vindeca, dar pe ochi...Pupici !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Dorotiai dreptate. Cred ca nu e obisnuit copilul. El e obisnuit cu laptele meu( din asta s-au terminat stocurile, din congelator, nu fusesem explicita). Ii mai pun uneori lapte praf, formula, dar nu mereu, in cereale.
O sa revin la cele fara lapte, si o sa-i dau incet si de cele cu lapte.
Vroiam sa te intreb cecva. Cumnata mea e rusoaica din Kazastan. Ai idee daca exista vreun site asemanator cu «despre copii », dar in rusa?Ea nu stie romana si nici fr. sau engl f. bine.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Mihaela tiam trimis pm, daca nu a venit dami o adresa de email.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Diana79 spune:
Arleena sanatate multa. Saracutza de tine. Uite acum o sa ma uit la unghiile lui Nicole.
Andreea si noi avem aceasi probleme cu Nicole nu vrea sa doarma in patutz. Dupa cateva ore se trezeste batz si daca nu o luam cu noi in pat nu adoarme la loc.
Noi avem 3 dintzi si il asteptam pe cel cu nr 4. Mergem f bine tzinuta de manutze, dar nu singurica. Se agata de tot ce prinde prin casa sa se ridice, si ne pupam in oglinda cu foc. ![]()
Pupici tuturor.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
miti2004 spune:
continuarea povestii cu programare la doctor...:
La clinica unde are el pediatrul daca suni dimineata de la 8 pt urgente poti capata programare in aceeasi zi.
Sun azi de la 8 in continuu, linia ocupata pana la 8:12 cand imi raspunde o vaca. Ma pune in asteptare la telefon pana la 8:30 cand, dupa ce ii povestesc ( putin mai exagerat, evident, ca sa ma bage in seama ), imi spune ca locurile pt urgenta s-au ocupat.
Ii zic: "cum de la 8 la 8:12 sa se ocupe ?"...ea: "Pai s-au ocupat pana la 8:10, azi avem doar 11 locuri pt ca e un singur doctor"....eu: "Adica in 10 minute au sunat 11 parinti ???"...ea: "Nu am ce face, daca e urgent duceti-va la un spital la urgente"....
Normal ca nu ma duc, pt ca stiu din proprie experienta ca sub 6 ore de asteptare nu ma vede nici un doctor...asa ca maine la ora 8 ma duc chiar la cabinet in fata alea care face programarile ca sa fiu sigura ca am sanse sa ma vada cineva.
Si revin cu intrebarea: Vi se pare normal asa ceva ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex