Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Bravo Andrei pt primii pasi.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Vivi nu-ti face griji cu dintzii. Am o prietena care are o fetitza de 1 an si 4 luni si primul dinte i-a dat la 1 an si 2 luni.

Vor aprea ei. Se zice ca cu cat mai tarziu cu atat mai bine. Asa se spune....acum eu stiu???

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragelor va ca va ganditi la noi !
Azi a fost o zi ratata dpdv al mancatului...ca sa nu mai vorbim de nervii mei...insa am facut acum un si ma simt mult mai bine.
Inca nu i-am cumparat solutia de data trecuta, pot sa o iau intr-adevar de la farmacie ca e la liber. Am zis sa mai astept putin.
Deci dimineata cu mari chinuri si nervi am reusit pe la 9 sa-l fac sa bea vreo 40 ml. L-am culcat ( se trezise la 6:30 ca de obicei ) si apoi la 11 i-am dat masa de fructe care a fost ok, chinuita putin, dar ok.
La pranz dupa ce a papat cam suparat jumate de castron si-a facut scarba si l-a vomat f satisfacut si vesel , insa am continuat si i-am dat cealalata jumate, care a ramas in burtica.
Seara la 6 a papat in fff mare scarba cateva lincurite de cereale si pana la urma i-am dat un iaurt simplu. La 7:30 a facut baita si la 8 a baut vreo 80 ml lapte si a cazut la datorie . De obicei ii dau apa dupa baita, ca nu are cum sa i se faca foame asa repede, adica de la 6 la 8, dar de cand la 10:30 face nazuri am zis sa incerc.
Dupa masa de legume am fost la cumparaturi, fructe, legume, iaurt, pampersi, si am venit rupta cu copilul acasa ( am fost cu masina, bineinteles ).
Si ca sa-mi faca ziua si mai interesanta, mi-a varsat un ghiveci:

http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762392542894/photo/294928804291391640/1

Poza e dupa ce i-am scos pamantul din gura si am ridicat ghiveciul rastunat, pe care-l tin pe mobila aia mica. Nu stiu cum a reusit pt ca eram cu spatele.

Arleena dar ti-a scos bine ochiul, nu gluma. Eu am fost tare meseriasa in scosul ochilor lui taica-miu cand eram mica, nici nu mai stiu de cate ori nu s-a dus la urgenta din cauza mea, si mai poarta si ochelari saracu'.

Monicutza imi pare rau ca Alex a fost bolnav, nici nu stiam, ca parca nu am citit. E un chin statul la urgenta. Noi am fost doar o data cu el la Spitalul de copii, stiu ca am iesit de pe autostrada 720 la un moment dat, e in centru jos in Montreal, si nu am asteptat prea mult, dar nici nu era aglomerat.
Sa ne zici cum se mai simte mititelul. Si tie oricum cred ca ti-e din ce in ce mai greu cu el acum cu burtica.

Mikiion s-ar putea sa fie de la cereale diareea lui Marc. Si el meu a avut diaree acum 2 zile mai nasol, adica de fapt cred ca mai multa decat de obicei, ca i-a iesit pe body pe la spate in sus. E prima data cand murdareste ceva cu kaka. De ce nu ii dai Nestle ? eu ii mai dau Presidence Choice, dar sunt fan Nestle, adica astea ii plac si lui mai mult. Deci de 4 zile am problema cu laptele, acum 2 zile a avut diaree, azi a vomat...insa tot nu sunt sigura ca e gastroenterita. Temperatura nu i-am luat ca nu am simtit sa fie mai cald decat de obicei.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mitide la cereale simple nu sunt probleme. Eu folosesc vreo 4 firme sa diversific gusturile: Beechnut, President choice, Heinz, Nestle( sunt unele cu para tot fara lapte si ii plac la nebunie). Cam asta e ordinea preferintelor. Toate fara lapte. Adaug eu lapte- formula sau de mama sau apa dupa cum am chef.
Am zis sa incerc si milupa dar astea sunt dar cu lapte integrat in ele. Si uite ca a dat diaree.

Sanatate lui Alex.

Fetelor de la Baby Expo ce ati mai cumparat?
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada cu ciresele ei!!Buna dimineata!! O zi super cu mancaciosi..

Si... si.. ce mai aveau la babyexpo? Ce ati mai cumparat? Vrem mai multe povesti!!

Lacri am uitat sa iti spun data trecuta ca de la mine ai un mare hang in there cu jobul!! Eu am schimbat vreo trei profesii si tot nu stiu exact ce vreau sa devin "cand ma fac mare " ca acum nu se pune problema!! Adica acum dupa ce am avut cativa ani de meditat la aceasta problema spinoasa am asa o vaga idee dar nu e 100% decis.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana felicitari lui Paul pentru asa raport frumos!! Faina si lista cu pasiuni( impartim si noi cateva dintre ele)

Arabela merci si lui Catalin dansatorul!!

Camelia nu ma pot abtine si intreb cum adica inca 30 de kg? dar tu ce vrei sa fii biscuite pe dunga, mama? Ca nu pot sa cred ca esti acum asa de dolofana( nu mai mare decat mine !!)Nu te superi ca te intreb.. da?!

Miti uite de la noi un mare buchet de si pofta de mancare lui Alex!!Nu te enerva cu programarea la doctor, cam asa e si aici uneori( eu am patit asa ceva cand am avut avortul spontan) daca am insistat sa fiu vazut in ziua respectiva mi-au zis sa ma duc la urgenta.
M-a distrat tare mult poza cu ghiveciul.. mda asa face si Soficu, te-ai intors o clipa cu spatele a si agatat ceva..Acum de cand merge singura( e adevarat nu distante mari) ma trezesc cu ea ca apare in spatele meu - trebuie sa fiu mereu atenta.

Doroti ia mai povesteste matale ceva despre Natalita.. ce mai face nou?

Roxana felicitari pentru achizitii .. sa le folositi sanatosi si multumim de povesti de la targ!!

Arleena wow!! Si eu am primit cateva lovituri in ochi de la Soficu dar nimic asa grav deocamdata...

Diana79 merci .felicitari pentru mot, asteptam poze si povesti( ce a luat de pe tava etc!!) si distractie placuta in Mexic!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata, Livada!
Se pare ca iar avem parte de o zi ploioasa, ce sa-i faci. Mai trebuie si sa poua. Noi suntem bine, azi noapte s-a trezit puiul meu pe la 3 jumate si nu a mai vrut sub nici o forma sa doarma singur in patut. De cate ori il puneam se trezea si incepea sa planga, il adormeam, iar la patut, se repeta povestea. Dupa vreo ora de incercari n-am mai rezistat si l-am luat cu noi in pat. A dormit pana la 7 fara probleme.

Nici o intalnire, nimic ?
POate vrea sa vina cineva la mine, am spatiu, nu se ajunge greu.....

Ce ziceti? Azi, poate maine....

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dimineatza livada draga.

vreau si io la babyexpo ... merge cineva azi?

Soficule, felicitari pentru progrese!

Arleena, sper ca a mai ramas ceva acolo dupa bandaj ...

Lacramioara, lasa ca te lamuresti tu cu job-ul ce si cum ... esti desteapta si ambitioasa si vei gasi tu solutia cea mai buna, sunt sigura.

Noi am fost duminica trecuta in vizita la Hora. Este o scumpa, o frumoasa si o cuminte si s-a jucat super cu Ana. Ca sa nu mai zic ca sta aproape tot timpul in picioare si merge prin casa cu o viteza uluitoare. Constat ca ciresele noastre sunt deja la varsta cand apreciaza cum se cuvine joaca cu alti bebelusi si se distreaza pe cinste.

Ca noutati, mai avem un dintisor nou (deci 8 in total) si cred ca in curand vom avea si o maselutza.
De luni Ana imi spune MAMA!!!! Evident ca am plans de fericire cand am auzit-o .... si de atunci o tine intr-un mama continuu ...

Mergi la inceput

La mine chiar nu vrea nimeni sa vina in vizita???????

Mergi la inceput

Si eu as merge la babyexpo, dar pe la ce ora? Eu n-am cu cine sa-l las pe Andrei...

Mai degraba am merge acum dimineata.

Ce zici Liana?

Mergi la inceput