Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Miti nu mai fi suparata din cauza sistemului, stii foarte bine ca asa este si nu poti face nimic
Daca intrebi daca este normal sa stea fara lapte 10 zile, ei bine... nu stiu, dar Alex de 2 saptamani nu mai bea laptic (sau cel putin nu din biberion). El refuza categoric biberonul, se crede baiat prea mare pt bibe. Pediatrul meu mi-a spus ca este ok daca ii pun din masurile de lapte praf in mancarea solida, astfel isi ia elementele nutritive din lapte, dar nu mai bea apa. Si ca parerea lui ca la varsta asta 500 ml de lactate (lapte, iaurt, branzica) pe zi sunt suficiente. Asa ca poti incerca metoda asta, la noi functioneaza despul de bine (dar ai grija sa nu pui prea mult, nu cum ai pune pt un biberon intreg ca schimba gustul la mancarica). Si dai apica foarte des, suculet diluat cu apa, sa se hidrateze.

Pupici tizului si tu iesi la o plimbare sau fa ceva care te linisteste, nu are rost sa te umplii de nervi, tot ce vor ei fac.

Monica 20+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mitistai incet. Ca poate nu e asa grav ca data trecuta. Face febra, diaree?Iar daca are aceleasi simptome, de ce nu ii dai din nou Pedyalit. Din cate stiu eu e la liber( sigur e) iar daca era cumva dat pe gratis(ca Vitamina D, nu stiu ca nu am cumparat) poti sa te duci cu cutia pe care a aplicat farmacistul o eticheta si iti da din nou. ( poate stiai asta, cu eticheta,, dar am precizat ca sa fiu sigura).
Si ideea Monicutzei e grozava.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

monicutza de curiozitate. Cum a fost la urgente? Adica ai stat mult? Unde ai fost, la ce spital? Sper sa nu ajungem prea devreme pe acolo....

Am observat ca Marc face diaree de la Milupa cu lapte integrat. Din acela la care adaugi doar apa. Eu nu ii dadeam asa pana acum. Preparam eu laptic din formula sau ii dadeam din al meu( s-au terminat insa stocurile .).
Si am zis sa incerc si Milupa, si am avut surpriza sa iasa diareea din pampers, pe haine. Altceva nou nu am introdus asa ca asta e sigur cauza.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mikiion
Am observat ca Marc face diaree de la Milupa cu lapte integrat. Din acela la care adaugi doar apa. Eu nu ii dadeam asa pana acum. Preparam eu laptic din formula sau ii dadeam din al meu( s-au terminat insa stocurile .).
Si am zis sa incerc si Milupa, si am avut surpriza sa iasa diareea din pampers, pe haine. Altceva nou nu am introdus asa ca asta e sigur cauza.

Virsta Marc

Mihaela, uite ca eu am descoperit ceva(va rog sa rideti aici ca am descoperit America), stii, pe mine ma aprovizioneaza mamica cu Milumil din Romania, dar mi sa intimplat de 2 ori sa se termine stocu, si iam luat nan, si am trecut direct la nan, mia facut copilu diaree, apoi cind am trecut inapoi la milumil iar, nu aveam sa observ, dar a doua oara la fel mia facut, si cind am trecuto treptat inapoi nu mia mai facut.De aici eu am scos concluzia ca nu trebuie trecut direct(pe atunci stateam acasa si nu prea aveam posibilitatea sa intreb la fete pe aici).In Milupa cu lapte integrat la fel e altfel de lapte decit cel cu care lai obisnuit tu pe marc, si trebuia sal treci treptat la astfel de cereale, adica sa pui mai multe cereale fara lapte si laptic cu care era el obisnuit, apoi mai putin, si la urma scoti pe astea.Eu am inteles ca la tine se terminase stocul, sa nu crezi ca mia scapat asta, dar am zis asta ca sa vezi ca poti sai dai si de aceste cereale.Asta e parerea mea.
Iar Miti, intradevar monicutza are o idee buna, nu uita sai dai multe lichide, si laptele poti sal pui in cealalta papica.Dar nai incercat sai schimbi laptele?Poate sa plictisit de asta, ca se mai intimpla si de astea, cel putin la a mea neastimparata.
la bebici.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Dorotiai dreptate. Cred ca nu e obisnuit copilul. El e obisnuit cu laptele meu( din asta s-au terminat stocurile, din congelator, nu fusesem explicita). Ii mai pun uneori lapte praf, formula, dar nu mereu, in cereale.
O sa revin la cele fara lapte, si o sa-i dau incet si de cele cu lapte.
Vroiam sa te intreb cecva. Cumnata mea e rusoaica din Kazastan. Ai idee daca exista vreun site asemanator cu «despre copii », dar in rusa?Ea nu stie romana si nici fr. sau engl f. bine.

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Miki la urgente a fost... ca la urgente
Am fost la Montreal Children's Hospital ca il cunosteam (am mai fost pt fizioterapie), aveam cardul de spital...
Am ajuns pe la 8:30 seara, am intrar destul de repede la triaj, unde au vazut cat de grava era problema si ne-au dat gradul 3 de gravitate (unde 1 era resuscitare, 2 direct in operatie, iar 3 urgenta cu posibilitate de complicatii) deci destul de nasol.
De la 9 seara am asteptat in sala la poarta 3 (dupa gradul urgentei), pe langa alti copilasi cu diferite probleme (unul cu bubite, altul cu mana in ghips, altul cu punguta de pipi dupa el) si pe la 1 noaptea ne-au strigat si pe noi. Deci am asteptat 4 ore pana ne-a vazut un medic. Apoi ne-a facut radiografie pt ca il suspecta de pneumonie, i-a facut analiza la urina si dupa 20 de nim ne-a chemat sa ne dea rezultatele si sa ne zica ca e doar o viroza. La ora 2 noaptea terminasem.
Deci in total, de la triaj si pana am plecat, a durat 6 ore. Nice, nu? Dar macar am plecat linistita ca i s-a pus un diagnostic corect, nu ne-a dat nici un medicament ca nu a fost nevoie, organismul a luptat singur cu viroza si am simtit ca Alex a fost pe maini bine. Dar cu toate astea, mi-am iesit din fire de vreo 2 ori cand vedeam ca i-a urcat temperatura la 39,8 si ma duceam sa le zic si imi raspundeau calmi ca sa astept ca ma vor chema

Monica 20+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Monicutza-multa sanatatea Alexutzei; sper sa nu dureze mult refacerea. Ma doare sufletul cand aud de copii bolnaviori.

OanaRusu - eu am scapat de grija cu scaunul de masina. Pana la urma i-am cumparat Chicco Key 1 de la BabyExpo cu 50 lei mai ieftin, pt ca era oferta . Si e o culoare belea cu un galben aprins care atrage privirea.

Ma bucur ca ne-am intalnit azi fetelor si totodata imi pare rau ca nu am ramas si noi la o cafea. Cand am vazut toata gashka mai ca imi venea sa strig de bucurie...doar nu mai eram si eu singura. Insa pacat ca eram acolo unde imi pierdusem capul..Am facut shopping pe saturate pana pe la ora 5 dupa-amiaza si m-am ales cu felurite nimicuri dar si lucruri decare rad singura: de exemplu o bascuta de la BabyConfort ca sa stea Cata cu ea in cap si sa nu-i mai intre apa in oki cand pun dusul la clatit.

Si cum okii mei sunt mai alunecosi ca untul am mai achizionat pe nerasuflate:
- chilotei si bascalie pt piscina (speciale pt )
- o jucarie care ma ameteste pana si pe mine
- boluri pt conge de la Primii Pasi + multime de recipiente fitoase de servit masa
- ventuza care merge la toate castronelele si la toate scaunelele de masa
- incaltari cu talonete pt rasfatat
- ham....desi inca nu merge
- cosmeticale si spumant de baie de sa alerge in cada dupa clabuci
- multe alte chestii pe care nu meita sa le pomenesc

toate bune si frumoase pt ca am participat si la competitia de mers de-a bushilea unde mi l-am pus pe copi cu spatele, ca de...asa merge el. Deci a fost vedeta acolo
Si nu ne-am lasat mai prejos nici la standul Nestle de servit masa unde am atins recordul de 4 portii plus o gustare
Si cum am patit-o si din cauza bagajelor mi s-a rasuturant carutul l-am chemat pe tati sa ne salveze....

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

[
OanaRusu - eu am scapat de grija cu scaunul de masina. Pana la urma i-am cumparat Chicco Key 1 de la BabyExpo cu 50 lei mai ieftin, pt ca era oferta . Si e o culoare belea cu un galben aprins care atrage privirea.

Ma bucur ca ne-am intalnit azi fetelor si totodata imi pare rau ca nu am ramas si noi la o cafea. Cand am vazut toata gashka mai ca imi venea sa strig de bucurie...doar nu mai eram si eu singura. Insa pacat ca eram acolo unde imi pierdusem capul..Am facut shopping pe saturate pana pe la ora 5 dupa-amiaza si m-am ales cu felurite nimicuri dar si lucruri decare rad singura: de exemplu o bascuta de la BabyConfort ca sa stea Cata cu ea in cap si sa nu-i mai intre apa in oki cand pun dusul la clatit.
....
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Ce mai aventura!! Bravo Sa va bucurati de achizitzii!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello hello

daca tot vorbirati de urgente si eu am dat azi p-acolo .....www.flickr.com/photos/49551753@N00/430813058/in/set-72157594507626190/" target="_blank"> ia d-aci sa vedeti de ce
intr-o lupta cu alex el a iesit invingator....si eu . doaaaaaare de mama mama, si nici de vazut nu prea vad dar mama tot il iubeste pe diavolut chiar daca vrea sa ma killareasca

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Bravo Soficu!!! Esti o scumpa.

Monicutza te felicit pt fetitza abia acum am vazut si noi. Sarcina usoara in continuare.

Noi ne pregatim de plecare in mexic duminica, si o sa-i tai si motzul lui Nicole sambata. Stiu ca nu are 1 an dar are parul f lung si i se incurca rau de tot. Mi-e mila sa o trag mereu si prin urmare am hotarat sa-i luam motzul. Yupiii.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput