Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 24
OanaRusu spune:
Asa, si "raportul" lunar: la 9 luni Paul are 9.850 kg (fix 6 in plus fata de cat a avut la nastere) si 74 cm.
Pasiuni la 9 luni:
- alti copii - si dc ii vad la TV tot strig si le fac cu manutza
- cabluri
- planta aia mare a lui mama pe care n-am voie sa o rup
- sa ling gresia
- sa strang scame de pe covor
- sa patrulez peste tot in casa
- revistele de orice fel
- muzica - dansez in 4 labe, metoda personala
- sa strig
- sa palavragesc toata ziua
- merg tinandu-ma de canapea - nu ma las pe mana nimanui, numai mobila-i demna de increderea mea ![]()
Si altele - da' mai pastram si pe mai tarziu ![]()
Pupam cireshicile
si pt mamici 

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
abibrinza spune:
Buna dimineata!
Bravo Paul!Si Victor are cam aceleasi pasiuni, doar ca noi patrulam doar cu premergatorul caci nu mergem in patru labe.Si dansam de mama focului cand auzim o melodie.
Diana, hai sa ne luam de mana.Si copilului meu nu ii place mancarea.Dar in dimineata asta sunt fericita ca a mancat mult.Probabil nu o sa manance la pranz in compensatie.Ca pacalire merge sa-i dau pe o farfurioara niste mancare pe care sa se chinuie sa o manance singur.
Victor se chinuie sa faca pasi singur dar cade in fundulet, se ridica in picioare ajutat de canapea, merge tinut de o manuta.
Sofia, Ingrid si Andrei, Felicitari pentru curaj!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Lyly, Bafta la examene si spor la cumparaturi.Daca sotul meu va fi liber venim si noi sambata sau duminica.
poze
abibrinza spune:
Camelia, bravo pentru kilogramele in minus.Cred ca-i foarte greu sa tii regim.
Nicolette, felicitari pentru maseluta.Noi avem doar 3 dinti, dar am invatat sa scrasnim din ei.
Miti, lui Victor ii intra funduletul in olita asa ca ne-am decis sa mai asteptam.La vara o sa incepem.
poze
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Camelia, bravo pentru kilogramele in minus.Cred ca-i foarte greu sa tii regim.
Multumesc mult.E cam mult pt prima luna, dar la dimensiunile mele
in prima faza organismul slabeste masiv, apoi o ia mai incet.Eu mi-am propus sa-mi ating targetul cam intr-un an....sa vedem ce iese...au mai ramas doar 30 de kg de dat jos!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
nikolett2445 spune:
Salutare,
nici noi nu mai mancam mai nimic,intoarce capul de fiecare data cand vede lingurita,doar la iaurt si banana cu branza o mai deschide pe jumatate si ia trei patru lingurite,si trei bibe de lapte pe zi,si asta se intampla de o saptamana deja,probabil ca la noi a fost de la durerea de masele la care mi-a facut febra mare 38.5 o zi intreaga cu nurofren de trei ori cate 2.5 ml,iar a treia oara cand i/am administrat nurofrenul febra nu a scazut chiar a urcat 39 si la spital la urgente ne/a facut algocam,in schimb la dinti nu am patit nimic.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
nikolett2445 spune:
cum a fost deschiderea de la IKEA ce v-ati cumparat? ce am ratat,eu o sa ajung probabil dupa sarbatorii.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
abibrinza spune:
Fetelor care ati fost la baby expo spuneti-ne si noua daca e ceva interesant pe acolo.
poze
miti2004 spune:
Neata' !...adica la noi e dimineata.
Iar nu vrem lapte, de vreo 4 zile, seara la 10:30 chinuit si fortat aproape doar 50 ml, noaptea pe la 3 bea in somn 150-170 ml, dimineata tot vreo 50 ml. Cum simte lapte se stramba si nu vrea. Ieri dimineata i-am pus si cereale si a baut pana la urma, azi deocamdata nu a vrut, mai incerc peste 1 ora.
El are 4 dinti sus si 2 jos. Daca, sa zicem, i-ar mai iesi alti dinti, oare asta ar putea fi o cauza ![]()
![]()
? ca eu ma gandeam ca gingia, chiar daca e inflamata sau il doare, nu e de unde tine tetina cand bea, ca acolo deja are dinti.
Voi ce credeti ?...iar sunt cu nervii capului, dar incerc sa ma relaxez, pt ca oricum nu am ce face. Mancare solida papa multumitor.
Multumesc pt raspunsurile legate de olita. Eu cred ca o sa incerc dupa ce va face 1 an, poate chiar 1 an si 2 luni...inca nu m-am hotarat.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Fetelor sunt fff suparata:
am sunat acum sa iau o programare la doctor pt controlul de 9 luni si am cerut cat de repede posibil. M-au chemat martea viitoare.
I-am spus asistentei aleia ca de 4 zile nu mai vrea lapte si ca am mai avut problema asta acum 3 saptamani, am fost la doctor, mi-a dat un lichid sa-i dau sa bea in loc de lapte pt 24 de ore ca avea gastroenterita si pe urma a fost mai bine, dar acum iar nu vrea lapte, si cica "stati putin"...se uita in calculator si zice:"vad ca cantareste X pounds...e ok sa asteptati pana marti"
...La care ii zic:"pana marti se fac 10 zile in care nu o sa bea lapte, e ok la 9 luni sa stea atata fara lapte ?"....Iar vaca:"Da, e ok, veniti marti" 

E NORMAL ASA CEVA ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex