Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Ploua infernal....

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multumim frumos Camelia, Ramona, Lacra, Cocutica, Oana.iat, DianaR, Andreea, Nikol,Oana Rusu pentru felicitari! Sunteti tare dragute ca de obicei!!

Si multumim si de raspunsul la apel!! Aseptam si restul livezii!! Hai pomisori!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Noi suntem veseli si fericiti cum ne stiati... papaciosi, foarte flexibili cam la orice ciudatenie de papica (a se citi spanac sau urzici care mie una imi intorc stomacul pe dos).Azi a facut David primii pasi tinandu-se de marginea canapelei... cu o grija si dupa ce a analizat muult de tot problema...Eu sunt din ce in ce mai ocupata si imi e ciuda ca nu stau destul de mult cu Dav care ma uimeste pe zi ce trece... cum invata ei totul, se nasc niste mogaldete care sughita, stranuta sicasca doar si devin niste mici omuleti...
Diana R, imi pare tare rau de voi, sper sa va fie mai bine, e de vina si vremea asta urata, ca parac tote par mai negre de cand ploua asa... Oricum tu pentru mine esti o super-mama, sa cresti 2 nemancaciosi, nu unul si totusi sa nu ajungi obsedata de mancarea si kilogramele lor... Eu am patit-o in cateva zile cand a fost Dav mai fitzos, m-am strsat groaznic ac nu stiam cum sa-i mai dau sa manace ceva, nu stiu dc as rezista sa suport asta zilnic...deci tot respectul ptr tine...
Lacri, cu invatatul eu m-am lamurit ca nu pot acasa cu bebelul pe cap nicicum, asa ca de acteva saptamani ma duc cateva ore la biblioteca (la BCU_ e renovata si arata incredibil si acolo chiar ca nu ai incotro, trebuie sa inveti)... Poate ne intalnim maine la Baby expo, eu o sa dau o fuga pe la 12-1 sa caut un carucior sport...
Vivi, felicitari lui Blue-eyes ptr mersul singurica, lasa ca invata di Dav sa poata sa fuga dupa ea... poate pui si tu un filmulet...
Cami M, ce hotarata si grabita merge Soficul ca un om mare, e o scumpa...
pupici la ciresici, Dav solicita asistenta la inca cateva ture de casa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

intrebare intrebatoare:

Olita: De cand o folositi sau de cand aveti de gand sa o folositi ?...pt bebei, evident

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Miti ai deschis aici cutia Pandorei!!

Noi am pus-o pe Sofia la olita de pe la 6 luni ( cam de cand a stat singurica in poponet) mai intai o data pe zi, acum o punem de cateva ori pe zi( in general dupa de se trezeste sau papa) si de cele mai multe ori face ceva. La noi e mai mult joaca dar s-a si obisnuit ca atunci cand trecem pe langa olita se apleaca sa se aseze.. in plus dupa ce face stie ca e ceva bine ca rade la noi si intinde manutele sa o luam.Nu cere olita si bineinteles ca nu se tine sa faca la olita...inca!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Miti - eu i-am cumparat lui Catalin o olita, mai mult pentru socializare pt ca nu-si pot controla sfincterul pana inspre 2 ani...Dar, daca ai hanicia sa il pui pe Alex imediat dupa somn, o sa vezi ca face pipi dupa 2-3 minute de stat. Cu kk e mai greu...de cate ori am vazut ca se screme si l-am pus repede si-a intrerupt treaba, asa ca am renuntat.
Oricum, ideea e sa nu-i displaca olita!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

DianaR am mamica necajita si uite de la noi trimitem special un pachet mare cu pofta de mancare pentru asi!!!!

Nikol multumesc si felicitari lui David pentru toti dintisorii si pentru maseluta!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Chestia cu controlul sfincterului e un mit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ce bine ca maine iesim la babyexpo Promit sa invat juma'de noapte pentru ca maine ma destrabalez in oras
Multumesc pentru incurajari cocutica, camelia.t, miti, sper sa aflu mai intai ce as vrea sa fac ca sa-mi si placa... cred ca nu mai vreau sa lucrez ca angajat...reflectez la asta, ca doar am timp destul De asta dau examene, ca sa am accesul la profesii independente

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine! Acum seara a papa Timeea bine carnita si apoi tzatza si bineinteles ca a vomitat toooot! Nici nu va inchipuiti ce stare de enervare m-a cuprins... Ce sa fac, intre timp m-am calmat.

Lacri, imi pare rau ca nu ti-a placut ultimul job, pareai destul de entuziasta... Las ca tu esti fata desteapta si ambitioasa si-ti vei gasi ceva super, sunt convinsa.

Daryana, asa-i e f frustrant sa nu-ti pape pruncii... si cand ma gandesc ca exact la fel am fost si eu, mama ce i-am mai chinuit pe ai mei! Iar acum sunt ditamai femeia...

Miti, esti draguta! Argumentele tale merg la inceput dar cand deja in fiecare zi aceeasi situatie cu nemancatul si la cantarirea periodica imi vine sa-mi atarn streangul in tavan parca nu ma mai consoleaza prea tare chestia cu slabi dar sanatosi...

Pupici la livada!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by adriana

Chestia cu controlul sfincterului e un mit

E si parerea mea.... sper sa nu ma ia nimeni la "tabacit" - am citit prea multe chestii - a se citi studii - facute cu substrat ascuns.
Eu aici am o banuiala - cum zice Maria lui Ion in bancul din vremuri ancestrale - ca teoria asta serveste companiile de scutece de unica folosinta.

Argumentul meu e toata campania de acum cativa ani (buni!) in favoarea laptelui praf - si pana la urma s-a dovedit ca nu era deloc corecta.

Eu cred ca tine ff mult de copil - si in principal nu trebuie fortzat copilul la nimic - olita, mancare (peste cantitatea dorita de pruncutz), somn, joaca, alte chestii gen vioara, gimnastica etc....

Uhuuu... ce m-am lungit... da' eram - Ciresele - pe pagina 2.... asa ca musai sa o trec pe pag 1

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput