Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 22
DianaR spune:
Buna diminineata livada!
Am citit ce ati scris dar nu prea aveam chef de scris, numa ca filmuletul cu Soficu m-a scos din letargie! Bravo Soficu! Super ce mandra ii cum merge singurica!
Felicitari si Lui Ingrid si Andrei ptr primii pasi!
Multumesc ptr retetele de papanasi, am sa incerc si eu desi fiica-mea nu-i fan branza. De fapt nu-i fan de nimic. Iara manca ingrozitor de prost (a se citi nimic in afara de tzatza) nu ia in greutate...
Fiu-miu si asa ii un slabanog si jumatate sub limita inferioara a varstei, a fost asa de rau zilele astea cu raceala ca am dat aproape un kg jos. Nici nu va pot descrie in ce hal arata.
Deci, da nu prea am chef de scris...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
camelia.t spune:
Diana multa sanatate!
Si pofta de mancare puiutilor tai.Sa scapati cat mai repede de probleme.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
camelia.t spune:
Puiudana pe unde esti? Cum e Andreiutu tau?
Luana hai, iesi la suprafata!Cum mai stai cu kilogramele in minus? Ce face Hora?
Lacri mult succes in cautarea unui nou loc de munca.Sunt sigura ca vei gasi ceva unde sa te simti bine si implinita.Nu e bine sa ramai undeva unde ti se face sila sa te duci.Intr-adevar, nu toate mergem numai din placere la munca, dar daca se poate gasi cat de cat ceva apropiat de ce ne dorim.....de ce nu? Succes si fii optimista.Esti desteapta, capabila, o sa apara si el job-ul ala pt tine.

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
andruskandu spune:
Salutare, Livada!
Iaca raspundem si noi la apel, prezent!
La noi toate bune deocamdata, Andrei tocmai a adormit, asa ca profit sa scriu repede. Ma joc cu el, il pun sa mearga pana la canapea cativa pasi, si rade... mai vrea. Vad ca sta si singur cateva clipe in picioare, se clatina si buf! da' nu se sperie. Ieri l-a vazut tata-so stand in picioare cu cate o jucarie in fiecare mana si le studia nonsalant, cred ca nici nu a realizat ca sta singur. A venit dupa aia si mi-a spus. Imi tot spunea sa nu-l mai fortez, dar ce il pun eu sa stea in picioare si sa mearga pe marginea peretilor sau a tot ce apuca? Mai nou, mergem prin casa tinut de o manuta, si paseste asa caraghios..iar eu ma bucur.
Dintisori nu avem nici noi inca, nici fontanela nu s-a inchis, dar dr. zice ca e bine, sa nu-mi fac probleme. Am facut lunar vit. D in fundulet.
Soficu BRAVOOOO, abia astept sa-l vad pe Andreiut asa ca tine. Zau!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
miti2004 spune:
Fetelor Alex al meu iar imi face necazuri si mofturi cu laptele de vreo 2-3 zile. Stiu ca saptamana trecuta a baut bine lapte, acum iar imi toaca nervii. Desi tot timpul isi revine la loc, eu tot sunt stresata, parca nu ma pot controla. Dar chiar nu am ce face, nu mai merge pacalit.
Si noaptea a inceput sa se trezeasca pt lapte, dar e treaz de tot, noroc ca se culca la loc...pana la 6-6:30 dimineata cand e fff vioi.
DianaR sanatate multa lui Vladut si pofta mare amandorura. Desi si eu sunt de multe ori stresata ca nu vrea sa pape cat vreau eu, daca ne gandim bine eu zic ca mai bine sa fie mai slabuti cand or fi mari decat grasani si complexati. Mai ales fetele, nu ? Eu am vazut ca oamenii slabi, adica cei mai slabi decat ar trebui sa aiba la inaltimea lor, sunt mai sanatosi decat grasii, si chiar si la batranete le e mai usor.
Ce zici ? Te-am convins ?![]()
Lyly parerea mea e sa incerci sa te concentrezi pe gasirea unui job, dar sa nu cauti de acasa. Am inteles ca ai laptop, in Bucuresti nu exista cafenele cu WI-FI ? Si daca totusi bona are grija de Alec, las-o in pace, ca stii si tu ce greu e sa gasesti o bona. Eu zic ca mai bine o bona decat o soacra, nu
? Uite de la mine
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
nikolett2445 spune:
quote:bravo SOFIA
Originally posted by CamiM
Miti merci!Hai sa dam alarma in livada: toata lumea la apel!! Fetelor va rugam macar asa un semn sa dati!!
Cami &Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
ne laudam si noi cu o masea care deja a patruns gingia dupa ce avem deja 4dintoci jos 4 sus si in locul maselelor sunt deja formate damburi,nu i/am dat calciu suplimentar dar am marit doza de vigantol la trei picaturi,pt ca fontanela este destul de vizibila inca,dar normala
o sa incercam sa mai scriem,promitem .acum ne-a provocat CAMI .MULTUMESC pt montaj,super singurul cadou adevarat de 8 martie.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
bravo SOFIA
ne laudam si noi cu o masea care deja a patruns gingia dupa ce avem deja 4dintoci jos 4 sus si in locul maselelor sunt deja formate damburi,nu i/am dat calciu suplimentar dar am marit doza de vigantol la trei picaturi,pt ca fontanela este destul de vizibila inca,dar normala
o sa incercam sa mai scriem,promitem .acum ne-a provocat CAMI .MULTUMESC pt montaj,super singurul cadou adevarat de 8 martie.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
Maaaaama ca de dintzoci! Cred ca ti-a fost greu pana au iesit toti.Am vazut pozele cu David.Baiat mare, ce mai! Deja se poate apuca de mestecat in toata regula.

OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by DianaR
...
Multumesc ptr retetele de papanasi, am sa incerc si eu desi fiica-mea nu-i fan branza. De fapt nu-i fan de nimic. Iara manca ingrozitor de prost (a se citi nimic in afara de tzatza) nu ia in greutate...Fiu-miu si asa ii un slabanog si jumatate sub limita inferioara a varstei, a fost asa de rau zilele astea cu raceala ca am dat aproape un kg jos. Nici nu va pot descrie in ce hal arata.
Deci, da nu prea am chef de scris...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

la puiutzi si la mamica necajita 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
miti2004 spune:
nikolett2445 ce baiat mare ai
! si ce mandru e de micutul lui parc auto
( pozele de la Craciun ). Cred ca ai uitat sa faci public albumul "LA MULTI ANI", alea nu se vad.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
intrebare ![]()
![]()
intrebatoare:
Olita: De cand o folositi sau de cand aveti de gand sa o folositi ?...pt bebei, evident ![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex

Sofia