Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 21
CamiM spune:
Miti merci!

Hai sa dam alarma in livada: toata lumea la apel!! Fetelor va rugam macar asa un semn sa dati!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
adib spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Eu eram cu scaunul
Spune-mi, te rog, de unde l-ai luat - scaunul? Sunteti multumiti de el?
scaunul l-am luat de la miniblu. are shezutul si spatarul dintr-o singura bucata, care poate fi rabatata astfel incit pozitia copilului sa fie verticala sau inclinat pe spate. prinderea copilului se face in 5 puncte, iar a scaunului de bancheta se face cu centura de siguranta. eu, de profesie inginer, am stat ceva timp sa-mi dau seama cum se prinde cu centura dupa schema data de ei, dar am renuntat si l-am prins cum am crezut eu. in rest totul e ok si Raluca e foarte incintata. e de la 0 la 18 kg si a costat putin sub 300 RON (nu mai stiu exact).
Ama, Raluca transmite pupici la Sebi si insanatosire grabnica.
Felicitatri pentru progrese. Tuturor.
numai bine.
camelia.t spune:
quote:BRAVOOOO!!!!!Pupacim scumpica plimbareata!
Originally posted by CamiM
Salutam livada cu totii pomii( copacii) si toate ciresele !!
Am reusit sa o prind pe Sofia mergand singurica : www.dropshots.com/day.php?userid=263574&cdate=20070320&ctime=201142" target="_blank">dovada
Cami &Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Cami multumesc pt incurajarile cu kilogramele.Azi am exact o luna de cand am inceput si un minus de 8,3kg.Dar mai am cale luuuunga pana la finish.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
LYLY809 spune:
Bravo, Soficule,ce mandra te tii la mers
Adib, si sotul meu e inginer (TCM
) si la fel s-a chinuit cu sistemele de prindere, intai de la scoica, apoi de la scaun![]()
Cocutica, pai si Alec al meu e un dansator in toata regula, asa ca, o invita pe Elena la un vals si-un tango
Abia astept ziua de maine, nasol e sa stai in casa sa studiezi, sunt cu faru'pe bona si-i pandesc fiecare miscare, mai bine mai ies din casa ca mai am un pic si ajung la nebuni. Ma enerveaza pana si mirosul parfumului ei. Il detest. Cred ca problema e la mine, la "mansarda".
Vreau sa fac ceva si nu stiu ce, am renuntat la doua servicii de la 1 octombrie pana acum...la fostul servici am fost doar 3 luni si m-am plictisit. La al doilea, o luna jumate. Probabil ca sunt singura ciudata dintre cirese, care nu mai stie ce vrea sa faca...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
cocutica spune:
BRAVO Sofia!

Esti minunata in dovada mamei tale
si Elena te-a admirat foarte tare cu un chiot de bucurie
.
Cami multumim
!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
Lacri multumim de invitatie
eu chiar ma gandesc sa faca Elena dans sau balet , nu de performanta, dar sa stie sa se miste frumos... eu am facut balet 2 ani...mi-a prins tare bine si mi-a si placut la nebunie. Asa ca ne vom pregati sa fim la inaltimea lui Alec
.
Referitor la ceea ce ti se intatampla este de inteles, dar nu iti pierde optimismul...pentru ca eu sunt convinsa ca s-au acumulat prea multe griji si responsabilitati pe capul tau si cred ca esti incordata tot timpul. De aici rezulta foarte multa oboseala acumulata care te impiedica sa ai rabdare cu oamenii in general, si cu cei care nici nu te asculta in particular. Dar stii cum se spune dupa ploaie rasare soarele si asa cred ca se va intamla si la tine dupa cateva zile de relaxare . Multi pupici 
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Steluta spune:
Buna fetelor,
Iata raspund si eu prezent la apel. Noi am fost plecati cateva zile pe la parintii mei. Sotul a plecat iar in deplasare, asa ca suntem singurele, DIN NOU.
Am fost si la control, asa ca la 9 luni avem 71cm si 8650gr. Ni s-a recomandat masaj la picioruse, ca cica sa prevenim formarea de platfus. Dar mie mi se pare ca Andrada este OK, si intelesesem ca abia pe la 2 ani poti pune un astfel de diagnostic. Ei oricum masajul nu-i strica. Ne-a iesit si al 7-lea dintisor...
Felicitari cireselor pt progresele realizate!
Lacra, Vivi, si eu vreau la Baby Expo.... Cum ne intalnim?? Putem discuta pe ym.
Ama, iata o alta reteta de papanasi: 80gr branza de vaci facuta in casa, 2-3 lingurite faina, 1 galbenus de ou. Se amesteca, se pun la fiert intr-un vas cu apa clocotita si se fierb circa 15-20 minute. Se scot si se servesc cu iaurt.
am intreaga livada.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
oana.iat spune:
Salutare!
Raspundem si noi la apel cu 'prezent'. Am citit tot, dar mi-a fost lene sa scriu. Noi suntem bine. Restante mari la capitolul somn. Mai nou, Alexandra si-a schimbat programul de somn. Adoarme seara f. tarziu, pe la 11 si se trezeste dimineata la 6.30-7.
Si pana adoarme e intr-o agitatie continua. La voi cum e cu somnul/ Ce program au copilasii ?
La noi e o vreme de nu-ti vine nici sa te uiti pe geam. Si ieri si azi vant nebun, de te da jos pe strada. Asa ca, nici azi nu putem iesi si iar ma chiauneste toata ziua.
Carmina, Luana, chiar, unde sunteti?
Si de luna viitoare incep aniversarile puiutilor nostri. Va dati seama ca a trecut un an???
Ama, nu mai fi necajita...greu cu generatiile.
Cami, pupam Soficul dulce. E toata mandra cum merge ea singurica. Bravoooo!!!
Doroti, e super ideea cu montajele. Pupici multi si tie si lui Cami ca ne acordati timp sa le faceti .
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
oana.iat spune:
Azi incerc si eu reteta de papanasi fierti. Cred ca o sa fac sa mananc si eu, ca mi se par buni tare.
Referitor la lapte formula, nu mai stiu cine intreba, eu cred ca o sa-i dau pana la 2 ani. Pe cutia de Milumil 3 scrie ca se da pana la 4 ani, dar totusi mi se pare cam mult. Mie pediatra mi-a zis pana la 2 ani.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/