Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 29
amiss_zip spune:
Vin si eu sa va salut, sa va pup si sa va imbratisez.
Noi suntem bine dar cam rasfatati de ceva timp. Ba nu...foarte rasfatati
. Ma refer la Petra ca eu
... E ceva rau in asta? Nu doarme decat in brate dupa cel putin 30 de min
, nu sta singurica, colinda toata cas dupa mine, pana si la baie trebuie sa vada ce fac
, seara este un chin. Pe langa timpul luung in care adoarme, daca cumva simte ca o pun in patut urla
si urlu si eu cu ea. Se mai trezeste de 3 ori pe noapte si de fiecare data tb sa o adorm la loc...doarme prost iar eu si mai prost.
Simt ca am gresit undeva foarte tare. Am incercat sa o invat sa doarma singurica "fierbel" dar urla ingrozitor!!! Nu pot sa o las mai mult de cateva secunda. Si mi-e ca asa nu are nici un efect metoda si mai mult o traumatizez
...
amiss_zip spune:
mereu am zis..."nu, eu nu voi face asa, nu voi invata copilu sa doarma in brate pfiu! cum sa doarma in brate? " ...dar se pare ca s-au intamplat lucrurile tocmai asa si simt ca am gresit foarte tare. Nici ea nu doarme bine asa
. Ar trebui sa fac cumva sa o invat sa doarma singurica.
Trebuie sa incep de pe acum? Sau sa o mai las sa creasca nitel si sa inteleaga ce ii spun?
Nu vreu sa ii fac mai rau decat ii este acum la cap somn
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by andruskandu
Buna dimineata, Livada!
Revin cu intrebarea la care nu raspunde nimeni.
Chiar nu vrea sa vina nimeni la mine, uite, maine duminica 25.03.2007,la o superintalnire?
Andreealui
Andreiut Puiut
of, eu tare as veni, sa-l mai socializez pe Alex un pic...
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Acum la aici TV tocmai aratau cum sa scapi copilul de paduchi, ce trebuie facut, mai ales daca ai fete cu parul lung....
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
shoricutza spune:
Cami, multumim mult pentru felicitari!
Si ma alatur si eu galeriei ptr Timi
HAI TIMI, HAI TIMI!!!
Diana, sunt fericita ca am reusit sa te scot din vizuina
Amiss, asa face si Ana de 3 saptamani ... se scoala cam de trei ori pe noapte (cel putin) dar io ma gandesc ca de la dinti, ca acum are gingia inflamata rau din cauza unei maselute care se pregateste sa iasa.
Sincer, io zic ca nu gresim cu nimic, ca doar n-o sa ne lasam copiii sa planga noaptea in patut ... mi se pare firesc sa ma duc repede sa incerc s-o calmez ... stiu ca de aici se pot invata cu narav, dar asta e, nu vad alta solutie. Pupici la fete.
mikiion spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Vin si eu sa va salut, sa va pup si sa va imbratisez.
Noi suntem bine dar cam rasfatati de ceva timp. Ba nu...foarte rasfatati. Ma refer la Petra ca eu
... E ceva rau in asta? Nu doarme decat in brate dupa cel putin 30 de min
, nu sta singurica, colinda toata cas dupa mine, pana si la baie trebuie sa vada ce fac
, seara este un chin. Pe langa timpul luung in care adoarme, daca cumva simte ca o pun in patut urla
si urlu si eu cu ea. Se mai trezeste de 3 ori pe noapte si de fiecare data tb sa o adorm la loc...doarme prost iar eu si mai prost.
Simt ca am gresit undeva foarte tare. Am incercat sa o invat sa doarma singurica "fierbel" dar urla ingrozitor!!! Nu pot sa o las mai mult de cateva secunda. Si mi-e ca asa nu are nici un efect metoda si mai mult o traumatizez...
Amiss
Amissun pupic de la un bebe rasfatat( Marc).
Asa ma regasesc in cuvintele tale.Mai pune la asta un marait care vrea toata ziua plimbat de manunte sau lasat sa se agate de toate lucrurile de prin casa si il ai pe Marc. Si am zis ca trebuie sa iau o creta ca sa trec noapte pe perete de cate ori se trezeste sa suga noaptea. Ca e anormal sa se trezeasca de 10 ori pe noapte.... Sper sa fie dintii. Cand vor aparea nu stiu. Ca nu are nici unul.

Si spor la lucru!!!1
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
andruskandu spune:
Buna dimineata, Livada!
Se pare ca nu vrea nimeni sa vina si pe la noi astazi sa ne vada.
Sa mai insist?
Andreea
lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Amiss, si al meu Andrei se trezeste de 3-4 ori pe noapte,si inca nu avem dintisori. Nu-l las sa planga, ca ar trezi tot blocul.
[font=Book Antiqua] Azi s-a trezit la 5.40 dupa ora veche, adica 6.40 dupa ora noua. Vezi, la el deja s-a dat ceasul cu o ora inainte. Stie baiatul cand sa se scoale.[/font=Book Antiqua]
Andreea
lui
Andreiut Puiut
DianaR spune:
quote:
Originally posted by andruskandu
Buna dimineata, Livada!
Se pare ca nu vrea nimeni sa vina si pe la noi astazi sa ne vada.
Sa mai insist?
Andreealui
Andreiut Puiut
Andreea, stabileste intalnirea mai din timp, sa zicem pe saptamana viitoare sa apuce fetele sa-si faca programul si sa-si anunte venirea. Asa vei avea sigur succes!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
DianaR spune:
Amiss, of, te inteleg perfect. Vladut a fost ingrozitor de rasfatat, tot asa adormea in brate doar sau la san, era tot timpul agatat de mine sau dupa mine prin casa, a fost greu. Si acum adoarme doar daca stam eu sau tata-su cu el in pat, pana la urma asta a fost singura solutie sa-l facem sa renunte la adormitul in brate, il adormeam in pat cu mine si apoi il mutam in patutul lui. Pe la un an si patru luni n-a mai mers mutatul parca avea senzor in 5 min se trezea dupa ce-l mutam si o luam de la capat. Asa ca i-am facut patut de copil mai mare si am rezolvat problema. Cu Timi mi-am zis ca nu voi mai repeta greseala si n-o voi mai rasfata chiar asa, dar ce poti? Sunt asa de dulci si ti se baga asa bine sub piele ca n-am rezistat, doara sunt si eu un biet om si mai ales mama asa ca Timi tot in brate adoarme. Drept ca dureaza muuult mai putin adormitul, cred ca si suzeta ii aici salvatoare dar se pare ca ei ii place patutul ei si fereasca sfantul s-o iau in pat cu mine ca ii dezastru, se foieste la nesfarsit si nu adoarme. Asa ca atunci cand va mai creste zau ca nu stiu ce voi face...
Shoricuta, 
Cami, multumesc ptr galerie, se pare ca pe Timi deocamdata n-o impresioneaza prea tare, dar cine stie?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR