Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Doroti, ce frumos povestesti de papushica ta!!! Si al meu a invatzat sa se alinte, de obicei seara si dimineatza - restu' zilei ii ocupat nevoie mare
papushica

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion

[quote]

Oanu Rusu( ciudat, asta este numele prietenei mele cea mai bune din copilarie)nu inteleg o chestie. In Romania sunt scaune de masina portabile care merg si la varsta asta? Pt. ca aici se opresc la 10 kg.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Eu am vazut un scaunel de la 0 la 18 kg... Dar cum ziceam, il iau pe utilizator cu mine si-l probam

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mihaela, scoica lui Timi de masina e de la 0 la 13 kg, ea cum e mai mignona inca incape in scoica si maine are 10 luni. Felicitari ptr progresele lui Marc.

Miti, Timeea papa carnita facuta bucatele mici de mine cu mana, nici macar taiata cu cutitul si ii place. De fapt e singurul fel de mancare ce pot spune ca ii place. Si ii dau bucatelele cu degetele, din lingurita nu prea vrea.

Lacri, felicitari! Eu incap si in blugii de manechina, desi mai am 3,5 kg de dat jos, dar sunt cu talie joasa si mi se vad clisele de la solduri... Aia cu talie inalta imi stau chiar ok.

Doroti, am retinut, vom sta cu aparatul la panda!

Oana tot asa sa o tineti cu spalatul pe dinti!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!Si multumim pentru votul de incredere!!

Felicitari mamicilor manechin!!Vine primavara .. pomii se pregatesc sa infloreasca iar pare-mi-se!!

Oana merci de oferta de ajutor. Cred ca o sa fiu ok dat fiind ca albumul aniversar va fi pe o perioada mai lunga dar daca am nevoie de ajutor nu voi ezita sa strig..

Andreea felicitari lui Andreiut pentru masuratori!!!!

Mihalela.f felicitari si voua pentru progrese si dintisori!

Adelina superb montajul cu Cri Cri!!

Miki felicitari lui Marc pentru progrese!! la cat mai multe!!La noi a fost furtuna de gheata .. nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost la voi daca aici a fost asa de urata vremea.. brrrrr!!

Miti felicitari pentru baiat mare si papacios..frumos progres!!

Oana succes la spalatul pe dintisori!!

DianaR felicitari si lui Timi mance mama pe ea de model!! Chiar asta voiam sa intreb ca Soficu papa numai piure totul daca ii dau bucatele cu lingurita scuipa tot daca ii dau din mana papa bine..zau daca mai inteleg

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Oana vad ca sunt diferite produsele in Europa. Si din pct. meu de vedere mai cu bun gust. Parca acolo e sec. 21 si aici am ramas in sec. 20. De fapt pot sa iau si aici aceleasi produse, dar de la magazine super specializate( gen boutique de lux) si la pret dublu.
Dar oricum verifica si stabilitatea caruciorului. Ca aici nu se potrivesc scaunele de la un sistem la altul.Adica de la un producator la altul.

DianaReu din pacate am cumparat sistemul Graco inainte sa apara aici pe piata scoica de 13 kg. Asa ca la 6 luni ( 9.5 kg ) a trebuit sa iau unul fix de masina.Si a fost f. greu sa ma obisnuiesc cu asta. Mai ales copilul imbracat in costumul gros de iarna, sa-l scoti din casa, sa-l asezi, sa intri in magazin, sa iesi iar, ....s.a.

Camiam vazut o poza cu otomanul de la balansoarul de mamica. Nu isi prinde degetelele in sistemul lui? Ca noua ne este asa de frica de balansoar( pe care nici nu l-am folosit prea mult) ca ne gandeam sa-l dam. Si nu prea ne induram ca e asa comod.....

miti merci pt. sfaturi. dar nu cred ca e suficient. Este de natura hormonala. Ce faci tu nu vindeca ci doar elimina temporar.
Citeste aici, este produsul pe care vreau sa-l gasesc.
Nu reusesc sa pun linkul. Iti trimit pe privat.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miki sa stii ca si noua ne este frica dar pana cum vad ca e ok adica nu isi baga( inca) degetele pe dedesubt nici la balansoar nici la otoman si chiar e foarte incantata de el ca se ridica si se sprijina pe el sa ajunga la carti.. si se leagana putin. Noi l-am folosit foarte mult ( pana de curand numai asa faceam nani la mami in brate in balansoar) si mie mi-e tare drag de el.. asa ca nici nu ma gandesc sa il dau. ma tot gandesc cum sa fac sa pun un sistem sa il blochez.. asta daca as reusi ar fi tare bine. Daca gasesc ceva iti spun si tie.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata fetelor. Nu am mai trecut pe la voi de mult, dar acum am vesti asa ca vreau sa va tin la curent!
Avem 4,5 luni si se pare ca suntem fetita! Miscam de zor si mami e fericita! Totul merge bine pana acum, placenta se pare ca e cam jos, dar are timp sa se ridice.
Inca nu ne-am hotarat la nume, dar mai avem timp.
Va pup si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

DianaR, CamiM

Ia www.onetruemedia.com/shared?p=25901674b2973878179924&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">uitati ce treburi mai rezolvam... intai cu mutatul calculatorului in noul birou, apoi spalat pe dinti...

Si o intrebare... Noua tb sa ne vina masina - nu are izofix (sau cum s-o fii scriind )
Asta face vreo diferenta cand e de luat scaunel de masina?
Adica trebuie sa caut ceva special la scaunul de masina pt ca se poate prinde numai cu centura obisnuita?
Pe site-urile cu scaunele n-am aflat nimic relativ la prindere iar vanzatorii... prin magazine.... eu nu dau doi bani in general pe opinia lor - rar am dat de vanzatori care sa stie precis ce vand si ce e pe piata si, mai ales, cum se folosesc cu adevarat produsele lor
Mamici cu vechime - ma puteti ajuta??

Mi s-a parut interesant un scaunel iglesina la metro... daca aveti recomandari,

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by july_g

Buna dimineata fetelor. Nu am mai trecut pe la voi de mult, dar acum am vesti asa ca vreau sa va tin la curent!
Avem 4,5 luni si se pare ca suntem fetita! Miscam de zor si mami e fericita! Totul merge bine pana acum, placenta se pare ca e cam jos, dar are timp sa se ridice.
Inca nu ne-am hotarat la nume, dar mai avem timp.
Va pup si sa auzim numai de bine!

super sanatate multa si la burtica

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oana, scaunele care pot fi folosite in masinile dotate cu isofix (cum cica ar fi a mea) au mentionata chestia asta in denumire ex bebe confort iseos isofix. Asta e de fapt cam singurul cu isofix de la noi. Si scaunele cu isofix sunt simtitor mai scumpe dar cu rezultate excelente in teste. Restul scaunelor se prind cu centura normala. Cel de la Inglesina l-am vazut si eu la metro, pare ok si pretul e f bun. Se prinde cu centura normala nu vei avea probleme sa-l montezi in masina.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput