Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata, Livada!
Se pare ca si azi e frumos afara, asa ca vom sta mai mult prin parc.

Vine cineva prin parcul IOR sau macar la stadion?

Eu nu prea mai merg la Morarilor pt. ca se lucreaza si e mizerie mare, nu mai spun de galagie.

Asa ca, daca vrea cineva sa ne intalnim...

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Foloseste cineva produsele Mustela baby? Ca le-am descoperit si eu aici. Erau la raionul de parfumuri si creme scumpe. Si eu nu intram prin partea aceea a farmaciei.
Ma gandeam ca poate ii folosesc pt. iritatia de pe cap, care vad ca se raspandeste si pe fata, ca niste mici bubite. Eu am gasit ca e acelasi lucru ( Croûtes de lait in franceza) si ca se poate raspandi si pe fata. Ma enerveaza ca pediatru a spus mereu ca nu e nici o problema, ca are pielea mai sensibila......Si samponul dat de el, nici acum, dupa 2 saptamani, nu a avut mare efect.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Eu am scris de multe ori ca le folosesc....ba chiar anuntasem fetele de aici in ianuarie ca la Help Net aveau reducere 25% la 3 dintre produsele Mustela. Si chiar daca am acum 2 game complete little softie de la mothercare tot o sa-mi iau Mustela de la babyexpo

Felicitari pentru progresele lui Marc

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Intrasem sa vaspun ca amintrat si eu intr-o pereche de jeansi mai vechi Masura intermediara, nu din aia in care ieream manechin...
Si am trecut la pantofiori dupa ghete si cizme...ma simt ca un fulgulet

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Nu vrea nimeni?
Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Wow Lacra, felicitari!!!! Mi se pare o maaaaare victorie! Si io vreau sa intru in vechii jeansi dar inca mai tipa pe mine asa ca trebuie sa mai trag cu slabitul ...

Marc, felicitari pentru progrese!!! Si lasa, ca julitura trece ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna livaduta.
Noi astazi suntem la servici pentru data de 9martie.
Andreea lui Andrei, dupa cum tiau zis fetele Luana se ocupa acum cu trecerea progreselor in fisier, si dupa mil paseaza mie si eu trec toate datele caer le am salvate(am 2 foi A4) si o sa fiti si voi in listuta, fii sigura.Eu as veni la o plimbare, da mii cam departisor si nu am nici viza de Romania deschisa, da cind vin va strig(daca mior deschide astia viza).

Lili ce bine ca intri, si eu intru in pantalonii care iam cumparat cind aveam 4luni de sarcina, cred cai un progres, da pina la acei de inainte de sarcina, si la cei care eram io totimpu mai am mult. cati faci timp sa intri si pe la noi.

Bai nu dati voie sa se atinga de puta baietilor nime, lasa ca daca ii deranjeaza fac ei ceva cind sunt mari, da e puta lor si hotarirea lor.

Deci cu montajul de pasti, Pastile e pe 8 aprilie daca nu ma insel, asa ca eu zic ca data limita la trimis poze e 15 aprilie, sper ca reusiti toate pina atunci, si va rog mult cele care imi trimit poza imi spun si pe forum ca sa confirm ca am primit.
Deci emailul meu e ca si nikul, doroti_5@yahoo.com primesc la fel cite 4 fotografii si aleg 2, asa ca la primul montaj.
Iar pentru montajul de la 1an,care o sal faca Cami, propun sa fie o poza de la nastere si una. doua de la un an cu torta si luminarica, voi ce ziceti?
Va zic o zi buna si un we frumos.
livada.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor la noi a venit iar iarna , iar s-au depus vreo 15 cm zapada ( se prognozeaza 25 cm ). Si eu imi bagasem cizmele si scosesem adidasii...M-AM SATURAT de atata iarna !, nu mai suport pur si simplu...si bate un vant de te zboara pe sus.

Oana_rusu si eu am tot citit despre decalotare o gramada, treaba e ca chiar daca ar fi indicata peste tot mie tot mi-e frica sa trag de putza lui...sunt o mare varza ...asa ca i-o las in pace sa traga gagica-sa de ea

Anileda tare frumos montajul cu Cri-cri ! o sa fie tare bucuros cand o sa-l vada peste mai multi ani !

abibrinza si fi-miu a inceput de vreo 2 saptamani sa-si "descopere" putza, se trage si el de ea, dar nu prea tare, mai mult da cu mainile pe acolo ca nu stie ce e

mikiion eu am mai scapat de cojile de pe cap clatindu-l bine cu apa dupa ce-l samponam. Apoi dupa ce-l sterg pe corp si pe cap cu prosopul il perii in raspar cu peria lui de par. Se inroseste putin pielea capului dar nu il doare pt ca nu plange. Cel mai mult are pe fontanela, dar, sincer, am scapat de o mare parte de coji. Daca nu merge asa, poti sa-l dai cu ulei de masline cu 10 minute inainte de baita, ii pui o caciulita sa se inmoaie pielea capului si il perii in rapar cu peria lui, apoi il speli normal cu samponel si il clatesti bine. Cica asa cu ulei trebuie sa repeti 3 zile la rand si ar trebui sa scapi. Eu inca mai incerc fara ulei, daca nu scapam apelam si la ulei. Vezi ca la "parintii intreaba, parintii raspund" sunt discutii multe pe tema cojilor din cap.

Lyly FELICITARI pt slabit ! Te cred ca te simti intr-adevar altfel. Din pacate eu am pus 1.5 kg luna asta, nu stiu cum, si acum ma chinui sa ajung ca inainte de Craciun. Nu e nasoala situatia, dar nici nu-mi convine.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

DianaR, Miti, multumim!
Diana, sa stii ca asa e, si mie mi s-a parut ca se vede mai bine pe youtube.
Amiss, pur si simplu am avut noroc. Am dat anunt pe net, pe mai multe site-uri, si m-au contactat diverse persoane. Bona s-a nimerit a fi a treia - de fapt a doua, caci prima nici macar nu a aparut la intalnire ! Oricum, cele mai multe telefoane le-am primit in urma aparitiei anuntului in ziar (anuntul telefonic). Eu ti-as da niste contacte, dar toate sunt din Militari, nu cred ca te aranjeaza. Sigur o sa gasesti pe cineva, ai sa vezi. Noi iti tinem pumnii si pupam Petra scumpa!
Fetelor (si taticule), copiii vostri au alunite? Lui Cri i-a aparut una pe antebratul stang. Chiar ma miram, ca eu am multe, sotul si el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Dragele mele, vreau sa ma laud ca de azi am baiat mare ! Adica nu i-am mai pasat la blender mancarica de la pranz, ci i-am pasat-o cu furculita ! I-am dat dovlecel, morcov, pastarnac si ficatel. Am luat mai putin in ligurita si apoi am luat si iaurt pe varful linguritei. A avut tentative sa-si faca sila sa vomite dar imdiat "ma activam" eu si incepeam sa-l distrag strambandu-ma si facand pe clovnul.
Probabil cu carnea de pui si de vita va fi mai greu, ficatelul a mers pasat cu furculita, dar carnea o s-o tai marunt-marunt cu cutitul. Daca nu o sa vrea o sa blenduiesc doar jumate si restul maruntit cu cutitul.

Chiar asa, oare putem trece in tabelul cu progrese si in lista : "pap pasat de furculita" ( sau ceva asemanator ) ???

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by miti2004

...
Oana_rusu si eu am tot citit despre decalotare o gramada, treaba e ca chiar daca ar fi indicata peste tot mie tot mi-e frica sa trag de putza lui...sunt o mare varza ...asa ca i-o las in pace sa traga gagica-sa de ea
...
abibrinza si fi-miu a inceput de vreo 2 saptamani sa-si "descopere" putza, se trage si el de ea, dar nu prea tare, mai mult da cu mainile pe acolo ca nu stie ce e

POZE_Alex

Corect !!!

Si al meu puiutz a dat de putzuca si o mai intinde, macar ca-i tot spun ca nu-i nevoie

Lacri, eu nu intru in alte haine decat astea din iarna asta - da' am inceput sa-mi schimb alimentatia si ma simt cu adevarat mai bine - mai multa energie, somn mai odihnitor etc.
Sper sa ajung si la faza cu slabitul - macar nu am mai pus nimica
O sa ma cantaresc peste 3 sapt.

Mai aveam ceva chestii... normal ca am uitat da' oricum o sa revin curand - azi Paul s-a imprietenit cu periuta de dintzi si avem dovezi!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput