Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Multumesc, Diana!
Datele le gasesti la capitolul 44, pagina 10. Sper ca nu te superi daca nu le mai scriu odata, nici nu stiu cum sa le copiez direct de acolo.

ici!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Oana, si eu am aceeasi parere cu decalotarea.Plus ca am vorbit si cu sotul si mi-a spus ca decalotarea la el s-a produs mai tarziu, asa ca asteptam linistiti.Plus ca am vazut pozele cu el iarasi si are niste ochii...mama, mama.Sigur o sa trebuiasca sa te legi de fete si mai repede decat crezi tu.

Ralucis, eu am vazut caruciorul de la chicco si e super.Daca o sa imi trebuiasca din acela o sa imi iau.

Cocutica, sper sa i se vindece repede obrajiorii Elenei.

Diana,s-au facut bine pruncii tai?

Cami,Doroti, de acord cu montajul.Noi o sa fim printre primii.

Arleena, e bun un steamer.Se fierb legumele si mai usor dupa parerea mea decat in oala.Spor la gatit.

Andreea, datele nu se mai actualizeaza pana nu termina Luana tabelul.Mai asteapta putin.Doroti le salveaza pe toate.

Am si eu o problema.Nu mai pot sa-l las pe Victor fara pampers caci se trage de putulica de ma apuca groaza cate o data.Stiu ca nici nu-i bine sa ii iei mana de acolo, dar o trage ingrozitor.Cand s-o dezvata?

Fetelor. eu va zic pa pentru vreo doua zile caci ma apuc de cumparaturi caci voi fi nasa intr-o luna.Sper sa am spor ca am destule de cumparat.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Abribriza, si pe tine si pe Victorash - tizul nostru - numele de Victor l-am ales pt puiutzul meu dupa mama mea

Ehe, ce puiutz ai si tu !!! Si tu iti poti lua deja matura pt fetele de la usha...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arabela, lasa-l sa se traga, nu se intampla nimic. Se exploreaza si a gasit jucarie noua. Sa-l vezi pe fiu-miu ce face cu ea...

Andreea, nu eu le trec pe listuta. Probabil ca fetele le au deja pe listele lor si urmeaza sa le treaca pe site. Eu eram mai mult curioasa totusi cand sunteti nascuti, n-ar fi o idee rea sa treci data nasterii puiutului la semnatura.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Oana, Diana, multumim si .

Virgi, Victor a intrat in contact cu adulti si tot asa se poarta ca Luana de vro luna de zile.Eu sper sa-i treaca si sa nu se sperie.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Anileda cum ai gasit bona??? Am si eu nevoie de o bona draguta si iubitoare!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dianar Andrei al Andreei este nascut in aceeasi zi cu Petra , 11 iunie.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Foloseste cineva produsele Mustela baby? Ca le-am descoperit si eu aici. Erau la raionul de parfumuri si creme scumpe. Si eu nu intram prin partea aceea a farmaciei.
Ma gandeam ca poate ii folosesc pt. iritatia de pe cap, care vad ca se raspandeste si pe fata, ca niste mici bubite. Eu am gasit ca e acelasi lucru ( Croûtes de lait in franceza) si ca se poate raspandi si pe fata. Ma enerveaza ca pediatru a spus mereu ca nu e nici o problema, ca are pielea mai sensibila......Si samponul dat de el, nici acum, dupa 2 saptamani, nu a avut mare efect.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Avem si noi progrese . Ne ridicam singur in picioruse in pat sau pe unde avem ceva de ce sa ne apucam!!!!!
In rest , libelula mea fara dinti, a devenit pericol public. Trage de toate lucrurile, vrea sa se catare peste tot si cel mai grav e ca a cazut din patul meu. Era in grija lui taticul lui, a sunat telefonul, si pana s-a dus sa raspunda( teoretic Marc dormea) a sarit din pat. Si s-a julit la nasuc si la cap.......
Asa ca acum suntem si stirb si cu nasul lovit.
Si in plus la noi iar se anunta o furtuna cu zapada de vreo 30 cm si iar mi-au inghetat geamurile!!!!! Cand o veni primavara aia nu stiu.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Ralucis, eu am chicco CT0.5 - 6 kg. Imi place mult, da' eu nu stiu cum sunt celelalte
Noi tb sa luam scaunel de masina - eu o sa-l duc cu noi si-l pun in fiecare, care imi pare comod pt el ala il iau

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Oanu Rusu( ciudat, asta este numele prietenei mele cea mai bune din copilarie)nu inteleg o chestie. In Romania sunt scaune de masina portabile care merg si la varsta asta? Pt. ca aici se opresc la 10 kg.

Virsta Marc

Mergi la inceput