Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by july_g

Buna dimineata fetelor. Nu am mai trecut pe la voi de mult, dar acum am vesti asa ca vreau sa va tin la curent!
Avem 4,5 luni si se pare ca suntem fetita! Miscam de zor si mami e fericita! Totul merge bine pana acum, placenta se pare ca e cam jos, dar are timp sa se ridice.
Inca nu ne-am hotarat la nume, dar mai avem timp.
Va pup si sa auzim numai de bine!

Felicitari! Sarcina usoara in continuare!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ia'n sa scriu si io un mesaj, caci am alunecat pe la sfarsitul paginii a 2-a...

N-am invatat nik, am fost la Valcea, am condus eu si la dus si la intors ca-n spatele masinii am gretzuri ( stari care imi aduc aminte de vremuri apuse, cand eram gravi), sunt obosita, Alec e nervos si marait tot timpul, pesemne ca-i de la dinti, i-am dat nurofen dar degeaba...
Am avut surpriza sa nu-mi manance papica de la nestle cu peste, dar a mancat vitel cu legume de la Hipp ( i-am dat la dus, in drum spre Valcea). La intors a dormit ca o valiza, am facut doar 2 ore jumate asa ca, n-a mai fost nevoie sa-i dau sa pape in masina

Pentru ca am uitat blenderul acasa, i-am dat si eu mancare pasata doar cu furculita... dar, din pacate, se cam ineca bietul pui... de papat a papat, ca era flamand; dar ce sa facem, daca nu avem dinti...

Aici as vrea sa ma opresc si ma intorc la ale mele, nu inainte de a va intreba daca voi puneti sare in mancarea bebelusilor. Eu inca nu pun. Soacra cica trebuie sa pun, caci puiului ii trebuie si sodiu in alimentatie. Eu am vazut ca laptele formula si cerealele contin sodiu, parca 180mg la suta de produs, sper ca nu am retinut si scris prostii... De sare si zahar ma feresc, insa ii pun in continuare usturoi in mancare, patrunjel si marar verde, firicele de salata verde... Azi i-am facut o papara din: cartof, morcov, salata verde, galbenus fiert(moale), usturoi si iaurt.
I-am facut adineauri si meniul pentru saptamana viitoare.

Si cum vaz ca nu ma mai opresc, as dori sa stiu cine merge joi, pe la ora 11-12 la babyexpo? Eu merg fara pui, ca n-am chef de chitcaiala pe acolo

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Oana, scaunele care pot fi folosite in masinile dotate cu isofix (cum cica ar fi a mea) au mentionata chestia asta in denumire ex bebe confort iseos isofix. Asta e de fapt cam singurul cu isofix de la noi. Si scaunele cu isofix sunt simtitor mai scumpe dar cu rezultate excelente in teste. Restul scaunelor se prind cu centura normala. Cel de la Inglesina l-am vazut si eu la metro, pare ok si pretul e f bun. Se prinde cu centura normala nu vei avea probleme sa-l montezi in masina.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Multumesc de raspuns

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lyly parca imi citesti gandurile. Si eu de vreo 2 zile ma tot intreb daca sa pun sare in papa lui Alex sau nu. Cateodata in ciorba mai pun fff putina, dar fff rar. Chiar ma intrebam daca nu le trebuie si lor sare, nu pt gust, ci asa, pt organism.

Fetelor, in legatura cu Vigantolul, fierul, calciul pe care ni-l recomanda doctorii. Oare nu ar trebui totusi calculat in functie de ce lapte bea fiecare bebe ( adica componenta ) si de cantitatea pe care o bea zilnic ? Eu de ex ii dadeam pana la 6 luni lapte imbogatit cu fier, apoi incepand cu 6 luni a devenit inbogatit cu Calciu ( ma rog, am facut trecerea de la nr 1 la nr 2 pe la 7 luni ). Cand am fost in Ro asta iarna pediatra copiilor nasei mele a zis ca nu conteaza daca e imbogatit sau nu...Vecina de apartament a mamei e doctorita ( am uitat de care ) si are un baietel de 3 ani, si a venit la noi intr-o seara si mi-a calculat in functie de cat lapte bea atunci Alex daca avea nevoi sau nu de cele de mai sus. Cica cam toti pediatrii se uita la copil si zic : 3 picaturi de 3 ori pe zi ( ma rog, un exemplu ). Cica si mai bine e sa-i faci si analizele ( daca ai dubii ca ar avea carente ) si apoi trebuie luata o decizie.
Voi ce ziceti ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Pot sa-ti spun doar ce mi-a zis medicul.
Atat timp cat alaptez sa-i dau vitamina D( cel de aici, tu ai adus ceva din romania?Ca am inteles de pe aici ca expira dupa un timp)
Cand ma opresc din alaptat si ii dau formula, ma opresc din vitamine pt. ca formula e imbogatita. II dai lapte de vaca doar daca mananca alimente din toate grupele ( deci are de acolo vitamine)Dar de preferinta dupa 12 luni. Am gasit pe net ca intoxicatiile cu Vitamina d pot fi foarte periculoase.

Sare: pana si Capraru precizeaza de cel putin 5 ori sa nu se dea zahar si sare la copii pana la 12 luni. Eu am editia 2006. Nu am acum timp sa va dau si citatul exact.SORRY
Chiar ma uitam azi pe un borcan de dovleac si sarea( naturala) era destul de multa( in sensul de suficienta)

Fier. Cerealele sunt imbogatite cu fier. Portia zilnica la 9 luni ar fi cam jumatate de cana(120 ml) de cereale uscate.
Plus ce isi iau din carne si alte alimente.

Multumesc pt felicitari pt. Marc. Acum ne inebuneste Ba vrea in picioare( se agata efectiv de noi, sau de jucariile mari) dupa 2 secunde vrea jos, dupa 3 vrea in picioareFace exercitii.....

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Va uram si noi buna dimineata dupa o lunga absenta (motivata ), cu toate ca la noi acum este noapte.

Noi am trecut prin niste saptamani tare grele, cu o vizita la urgente cu Alex, cu temperatura 39,8 (s-a dovedit a fi doar o viroza), apoi ne-am chinuit tare cu cei doi dintisori de sus care i-au iesit o data amandoi si in acea perioada manca doar cat sa supravietuiasca (am crezut ca e bolnav, asa de putin manca) si cireasa de pe tort... s-a stricat calculatorul. Pur si simplu a crapat hard diskul, noroc ca aveam back-up la tot. Si cum un hard disk nou ne costa cam 500-600 $ (pt ca aveam un laptop) am hotarat sa ne cumparam alt calculator. Dar in final tot raul spre bine, ca imi place tare mult noua achizitie, iar Windows-ul Vista cu care a venit echipat este belea (cel putin din punct de vedere grafic si de entertainment).

Si am lasat pe final marele anunt vom avea o fetita
Suntem tare fericiti si ne simtim impliniti, abia asteptam sa se nasca. Iar eu sunt in culmea fericirii dpdv al hainutelor... sa vedeti ce frumuseti sunt prin magazine pentru fetite, o sa o imbrace mama pe printesa ei cu cele mai motzate hainute... abia astept.

Fetele din Montreal, ce ziceti de temperaturile de saptamana asta? Ne scoatem si noi nasul din barlog in sfarsit? Waw 17 grade joi este super pentru martie in Canada. Abia astept.
Promit sa mai intru, sa va mai povestesc ce mai face nazdravanul meu.

Pupici

Monica 15+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata!

Va scriu si eu dupa multe luni de absenta. Daria e fetita mare, a crescut are 75 cm si 8.500 kg. Are 6 dintisori, 4 sus si 2 jos, si parca ar mai iesi 2 jos. Asa a avut si surioara ei, la 1 an 8 dintisori. Se ridica in picioare si merge pe marginea patului tinandu-se cu o mana. Chiar de 2 ori a stat in picioare cateva secunde fara sa se rezeme pe nimic.

Va pun si cateva poze de la ziua surioarei Alexiei cand a implinit 2 anisori. http://www.dropshots.com/day.php?userid=254824&cdate=20070303&ctime=141541
Sper sa le vizionati cu placere!

Pupici

Mergi la inceput

Miti2004 eu stiu ca vigantolul se da continuu pana la 2 ani, iar dupa 2 ani doar in lunile cu r. Calciul se da doar daca copilul nu mananca 500 ml lapte pe zi sau echivalent in alte lactate, iar fierul doar in urma analizelor. Surplusul de fier poate fi daunator.

Eu pun sare in mancarea Dariei de la inceput. Cand am avut-o bebelus pe Alexia am fost la dr.Culcer si ea mi-a recomandat sa pun sare in mancare, i se parea ca fetita e deshidratata. Asa ca am folosit sarea si la Daria, tinand cont ca ea nu prea consuma multe ceaiuri, apa, etc.

Mergi la inceput

Monicutza felicitari pentru fetita! Cred ca intre copii tai o sa fie aceeasi diferenta ca intre fetitele mele. O sa vezi ce fain e. La inceput e mai greu, dar daca o sa ai un ajutor o sa fie ok!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Juli felicitari!! Sa fie intr'un ceas bun !

Monica ce frumos ca vei avea fetita!! La asa dulceata de baietel o fetita cred ca va intregi o familie minunata.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput