Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari, Bianca! Cind s-a nascut frumoasa? In zi de sarbatoare? Eu sint nascuta in vinerea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Simina, si Amalia noastra e nascuta in Vinerea mare.

Nu stu cine intreba de interviu pt rezidenta...Pe noi nu ne-a intrebat nimic practic. Ne-a luat toate actele la puricat(a durat aproape 2 ore)si a adunat in dosare tot ce avea ea pe o lista. Ce am mai vorbit si noi a fost cand s-a uitat pe I-485 si ne-a verificat datele trecute acolo.Noi am aplicat ca si castigatori la loterie, si ma gandesc ca de asta a fost mai mult o strngere de acte. Nu stiu cum e daca aplici altfel.

Pup fetele, ma duc si eu sa mai dorm nitel.

Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari bianca !!!!!!! Iti doresc o AMALIA sanatoasa si frumoasa. Ce frumos nume are!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Off-topic: Corina, imi place mult semnatura ta. Este o zicere preferata a mea de multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bianca multa sanatate si tie si micutei( am vazut pozicile este un ingeras superb!!), sper sa ai lapte muult ,mult curand si ea sa fie o papacioasa mica. Sa va traiasca micuta Amalia Elena, sa creasca mare cuminte si frumoasa si desteapta si sa fie asa cum va doriti voi sa fie!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simina

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bianca, felicitari pentru micuta Amalia. Si eu am nascut-o anul trecut pe Eva tot in vinerea mare.
Eu am fost cea care a intrebat cuma decurs interviul si iti multumesc ca mi-ai raspuns.
Pune micuta la san cat mai des. Nu o invata pe lapte praf ca ea se satura din cei cativa stropi de laptic de ii faci acum. Stai sa vezi ca pana maine o sa ai din plin pentru ea.
Dar ai grija cu formula. E tare inselatoare. Nu o sa faci prea mult laptic in ritmul asta. O spun pe pielea mea. Ea iti va face laptic cel mai mult si apoi pompa. Eu am avut una electrica, Medela. A fost nemaipomenita.
Acusica o sa vad si pozele.
Numai bine si aveti grija de voi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

fetele, am dilatatie 2 cm,colul uterin a inceput sa se inmoaie, dupa control am sangerat si au inceput si contractiile, suportabile si durerile de spate! oare ma insel, o mai dura sau asta o fi?
am un mare morcov undeva de frica, nu neaparat de nastere dar de ce va fi dupa ....
acum ma gandesc doar ca nu i-am spalat hainele lui bebe, dar maine la prima ora asta fac! parca sunt cu capul in nori!
va pup.

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

fetelor! SORA MEA E IN SALA DA NASTRI!!!
am niste emotii pentru ea de imi tremura mainile!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bianca, felicitari!
Cine ti-a zis ca nu ai suficient lapte? In primul rind, daca pitica s-a nascut vineri, abia pe ieri-alataieri probabil ca ti-a venit laptele, deci cum stiati ca nu ai pina acum???
Si eu, ca asi ciuf, te-as sfatui sa nu-i mai dai formula pentru ca astfel ea nu-ti stimuleaza productia.
Laptele functioneaza pe principiul cerere si oferta. Cu cit e cererea mai mare, cu atit e si oferta mai mare. Daca ii dai formula, bb nu-ti stimuleaza organismul sa produci mai mut si normal ca nu ai.
Sper ca ai vorbit cu lactiation center si poate ti-au dat si ei sfaturi. Daca nu, du-te cu bebelusul acolo la o ora de masa si o sa te ajute sa pozitionezi bebelusul la sin, o sa-i faca proba suptului etc.
Un link ajutator: www.babycenter.org
Uite-te pe sectiunea cu breastfeeding si ai articole si video-uri despre cum sa "latch" bebelusul.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput