Bebelusi "made in USA" (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Siminaf spune:
Felicitari, Bianca! Cind s-a nascut frumoasa? In zi de sarbatoare? Eu sint nascuta in vinerea mare.
BiancaM spune:
Simina, si Amalia noastra e nascuta in Vinerea mare
.
Nu stu cine intreba de interviu pt rezidenta...Pe noi nu ne-a intrebat nimic practic. Ne-a luat toate actele la puricat(a durat aproape 2 ore)si a adunat in dosare tot ce avea ea pe o lista. Ce am mai vorbit si noi a fost cand s-a uitat pe I-485 si ne-a verificat datele trecute acolo.Noi am aplicat ca si castigatori la loterie, si ma gandesc ca de asta a fost mai mult o strngere de acte. Nu stiu cum e daca aplici altfel.
Pup fetele, ma duc si eu sa mai dorm nitel.
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
corinadana spune:
Felicitari bianca !!!!!!! Iti doresc o AMALIA sanatoasa si frumoasa. Ce frumos nume are!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Siminaf spune:
Off-topic: Corina, imi place mult semnatura ta. Este o zicere preferata a mea de multi ani.
CamiM spune:
Bianca multa sanatate si tie si micutei( am vazut pozicile este un ingeras superb!!), sper sa ai lapte muult ,mult curand si ea sa fie o papacioasa mica. Sa va traiasca micuta Amalia Elena, sa creasca mare cuminte si frumoasa si desteapta si sa fie asa cum va doriti voi sa fie!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
corinadana spune:
Simina 
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Bianca, felicitari pentru micuta Amalia. Si eu am nascut-o anul trecut pe Eva tot in vinerea mare.
Eu am fost cea care a intrebat cuma decurs interviul si iti multumesc ca mi-ai raspuns.
Pune micuta la san cat mai des. Nu o invata pe lapte praf ca ea se satura din cei cativa stropi de laptic de ii faci acum. Stai sa vezi ca pana maine o sa ai din plin pentru ea.
Dar ai grija cu formula. E tare inselatoare. Nu o sa faci prea mult laptic in ritmul asta. O spun pe pielea mea. Ea iti va face laptic cel mai mult si apoi pompa. Eu am avut una electrica, Medela. A fost nemaipomenita.
Acusica o sa vad si pozele.
Numai bine si aveti grija de voi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
madalina78 spune:
fetele, am dilatatie 2 cm,colul uterin a inceput sa se inmoaie, dupa control am sangerat si au inceput si contractiile, suportabile si durerile de spate! oare ma insel, o mai dura sau asta o fi?
am un mare morcov undeva de frica, nu neaparat de nastere dar de ce va fi dupa ....
acum ma gandesc doar ca nu i-am spalat hainele lui bebe, dar maine la prima ora asta fac! parca sunt cu capul in nori!
va pup.
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
madalina78 spune:
fetelor! SORA MEA E IN SALA DA NASTRI!!!
am niste emotii pentru ea de imi tremura mainile!
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
Bic spune:
Bianca, felicitari! 

Cine ti-a zis ca nu ai suficient lapte? In primul rind, daca pitica s-a nascut vineri, abia pe ieri-alataieri probabil ca ti-a venit laptele, deci cum stiati ca nu ai pina acum???
Si eu, ca asi ciuf, te-as sfatui sa nu-i mai dai formula pentru ca astfel ea nu-ti stimuleaza productia.
Laptele functioneaza pe principiul cerere si oferta. Cu cit e cererea mai mare, cu atit e si oferta mai mare. Daca ii dai formula, bb nu-ti stimuleaza organismul sa produci mai mut si normal ca nu ai.
Sper ca ai vorbit cu lactiation center si poate ti-au dat si ei sfaturi. Daca nu, du-te cu bebelusul acolo la o ora de masa si o sa te ajute sa pozitionezi bebelusul la sin, o sa-i faca proba suptului etc.
Un link ajutator: www.babycenter.org
Uite-te pe sectiunea cu breastfeeding si ai articole si video-uri despre cum sa "latch" bebelusul.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC