Bebelusi "made in USA" (2)
Raspunsuri - Pagina 15
sweet_sm spune:
Bianca, ti-am vazut pozicile de la semnatura si am admirat costumasele si caciulitele pentru bebe. tu le-ai facut? par sa fie crosetate de mana. sunt foarte frumoase. daca le-ai facut tu, imi poti spune, te rog, daca ai folosit tipare si de unde, sau dupa ce masuratori te-ai ghidat?
Delia21 spune:
Madalina,ce repede trecu vremea,deci...esti pe ultima suta de metri,Bravooo!!!Nastere usoara de pe acum iti urez si bebe sanatos si norocos!Mai da-mi un telefon,please!!!Si...la vara ne vedem prin parc cu carucioarele,nu?Ieri am vizitat o buna prietena la spital ca sa-i vedem gemenii de o zi....baietel si fetita...m-am topit toata uite aici pozica http://family.webshots.com/photo/2605876550072337911ayYQlT Noi suntem bine...Rudy are febra de la dintisorii care ies.....dar in rest bine.
PASTE FERICIT TUTUROR!!!!
ciuf spune:
Bianca, pai hai ca iti fac galeria. Nu de alta dar sa nasti cat mai usor si repede (daca nu o facusi deja).
So 

, nastere cat mai usoara, bb sanatos si papacios din prima, sa faca pipi si caca cum trebuie, iar tu sa te refaci cat mai repede.
Fetelor, astept cu nerabdare sa va citesc noile experiente, a aducerii pe lume un pui de om.
In timp ce nasteam a doua oara, am avut niste dureri groaznice (habar n-aveam ca eram dilatata deja 10 cand am cerut epidurala, ca dupa ce am facut-o am zis ca vreaus a ma duc la toaleta si atunci s-a gandit asistenta sa ma verifice si credeti-ma ca nu ma asezasem bine in pat cu firul epiduralei), am zis ca e ultima data. Doi pui imi ajung.
Insa cand a venit zgatiuta pe lume, am uitat de dureri, griji, de toate. M-a monopolizat a mea fatuca ca nu am mai fost in stare sa vad altceva decat chipul ei si sa nu mai simt pic de durere, nimic.
Asa e, noi femeile uitam tare repede durerile imediat ce ne tinem copilasul in brate.
Ah, Bianca, candva, cand vei putea, poate o sa imi spui si mie ce intrebari ai primit la interviul de rezidenta, ca poate o sa ajungem si noi acolo.
Burtici, mamici, puiuti si tatici, va doresc un Paste cu multa lumina in casa si suflete, masa plina de bunatati si sa va simtiti bine (nu mancati prea mult!).
tuturor.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Marianca spune:
Buna,nu am fost o groaza de timp pe aici.
La toate gravidutele o sarcina si nastere cit mai usoara!!! si Paste fericit si luminat in sufletele voastre,numai bucurii de la cei dragi si intelegere.
Irinuca nu am observat de intrebare,inseamna ca si tu esti in Atlanta,noi stam in Barroww County,Bethlehem City,daca nu prea stii unde e,e aproape de Gwinnett County,Lawrenceville,Snelville,Buford,Dacula-toate sint prinprejur.
Sa aveti o zi cit mai frumoasa.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
madalina78 spune:
Paste Fericit tuturor!
Multa sanatate si bucurii, spor la vopsit oua si framantat cozonaci!
HRISTOS A INVIAT!
corinadana spune:
Va urez un PASTE FERICIT!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Krissy spune:
Si de la noi, un Paste binecuvantat, cu sanatate, bucurii si prosperitate! 
Cristos a inviat!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
Biribu spune:
Fetele, mai cu intirziere dar si din partea noastra:
HRISTOS A INVIAT! LA MULTI ANI CU SANATATE, LUMINA IN SUFLETE SI IMPLINIRI!
noi suntem bine, bb mic creste, ma ia groaza ca mai am o luna si merg
la lucru
si nu vreau s-o las, chit ca sta cu mama, eu nu sunt pregatita si nici bb nu cred ca e. acum ne chinuim sa o obisnuim cu biberonul, si e un chin, nu vrea si urla!!!!!! ea vrea titi si eu na' ce sa-i explic unui pui mic de 2 luni
e tare greu,cele care nu au trecut prin asta inca pregatiti-va sufleteste... si obisnuiti bebeii sa suga si cu bibe, altfel e un chin va spun eu
Pupici
Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)
Bic spune:
quote:
Originally posted by madalina78
bic am recitit subiectul cu wrap-ul, pe mine m-a tentat de la inceput; sigur o sa imi iau si eu o bucata de material, da o sa o pun pe soacra sa il tiveasca!
dar vreu si din acela cu inel!
intrebarea mea este : care e diferenta intre astea doua si pe care mi-l recomanzi? http://www.mayawrap.com/s_best-sellers.php
nu stiu ce marime sa imi iau : small sau medium? eu am 1,50 cm , cum masoara astia bucata de material, ma gandesc ca din medium fac small dar invers nu prea se poate...
mersi mult
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
Madalina, eu nu am avut din pacate un Maya Wrap, dar daca as mai face un bebelus mi-as lua neaparat. Cite mamici, atitea preferinte. Mie personal mi se pare combinatia ideala: 1.Maya Wrap pentru primele luni si apoi pentru situatii de urgenta si pentru situatii in care trebuie scos rapid si fara prea mare miscare (cind il adormi leganindu-l si trebuie sa-l pui in pat fara sa-l trezesti)
2. Mei Tai pentru cind devine mai mobil si vrei sa-l cari mai ales in spate si sa ai sustinere buna.
Diferenta dintre cele doua modele de Maya este ca cel "padded" are intaritura la umar, astfel incit sa fie mai comod pe umar, sa nu te traga. Nu stiu ce sa-ti spun. Eu am o problema la un muschi de la umari, deci eu mi-as lua padded, mai ales pentru cind devine copilul mai greu. Unor mamici nu le place padding-ul pentru li se pare prea gros si incomod. Din descrieri, totusi, pare sa fie un padding destul de usor.
Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
BiancaM spune:
Hristos a inviat!
De duminica suntem acasa. Eu sunt bine, ma chinui cu o nenorocita de pompa ca sa stimulez lactatia, ca bebe inca nu vrea sa invete sa suga. Nu prinde bine sanul, cu toate ca folosesc si shield pt sfarc. asta e, si lapticul vine nitel mai greu, dar completam cu formula...
E cumintica, si doarme bine zicem noi
.
Poze puteti vedea la subiectul de martie aprilie la poze cu bebei.
Va las, ca ma duc si eu la somn.
A , ca si uitasem, i-am pus numele Amalia Elena.
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1