Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

multumesc fetelor de sfaturi. Amalia din pacate nu poate prinde bine sanul, desi biberonul nu are probleme. Am o pompa de la spital cu care pompez din 3 in 3 ore. Lapte am acum. si o pun si pe printesa s suga, dar se enerveaza ca nu prinde bine( nici eu nu am fsarcul format). Folosesc si un shield de la medela, care cat d cat o mai ajuta sa prinda. Astea le fac la sfatul unei nurse lactation. Luni o sa mergem si la o sedinta ca sa vada cum au evoluat lucrurile.

Azi noapte am zis ca si imi iau campii. Amalia cred ca a avut colici, sau doar a durut-o burtica, dar ne-a umplut vreo 6 scuece cu kk. M gandesc ca e ddin cauza lapticului meu care e tot mai mult la fiecare masa, si asta a declansat distractia.

Cred ca nici eu nu m-am exprimat corect, eu o pun la san, trage cat trage, apoi dau formula, si pompez cate 15 min la fiecare 3 ore.Iar ce pompez ii dau inainte de formula la fiecare masa.

pentru Madalina!!! S-a grabit piticul ei, parca trebuia sa nasca la sf lunii.

va pupam

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bianca, ai incredere ca esti pe miini bune cu asistenta de la lactation center. Nu ezita sa le suni de cite ori ai nevoie.

moaaama, 6 scutece cu kk! asta da performanta. Stomacelul ei nu e format inca bine si nu va fi pentru inca citeva luni, asa ca o sa mai fie episoade din astea la orice mica schimbare in dieta. Urmareste-o sa vezi cit face in timpul zilei de azi si daca depaseste 10 in 24 ore suna neaparat la doctor.
Preventiv, poti sa o pui un pic mai des la sin/formula, pentru ca daca a facut atita kk poate fi deshidratata.

Succes!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

Felicitari Bianca. Sa-ti traiasca fetita, si sa va bucurati de ea!
Madalina ce se intampla? Doar nu nasti acuma ca mai e pana pe 28 parca, nu? M-a luat si pe mine groaza ca stiu ca dupa tine eu urmez.
Sa mor daca pana acuma am avut emotii da` acuma ca va aud pe voi parca incepe sa-mi fie frica. Si de nastere si de ce urmeaza... noroc ca e mama aici.
Eu in afara de hainutze, patut si caditza nu am cumparat nimic. Ar fi cazul, asa-i?
Of of mai am 4 saptamani. Vai ce frica m-a luat!

Irina 34+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

mai, nu stiu daca nasc chiar acum.... bianca cat a stat cu dilatatia aia! oricum si eu m-am panicat ca pana pe 28 mai e destul, intr-un fel ma bucur ca sunt la 2 cm si nici nu am simtit mare lucru!
de nascut , naste sora mea pe puturosul ei, chiar acum e in sala de nasteri la celalalt capat al pamantului! zic puturos ca a cam intarziat cu vro 10 zile... mititica, e epuizata, s-au si dus ca nebuni in spital de cand avea dilatatie 1 cm si de azi dimineata abia a ajuns la 7 cm, e moarta de somn..
asa ca Irinuca, tre sa rezistam cat mai mult acasa ca pe mine daca ma tine legata de patul de spital, si cu vro perfuzie infipta in mine ma apuca nebuneala!!!si tre sa ne odihnim cat putem de mult, eu nu pre mai pot sa dorm dar imi impun macar la pranz sa prin 2-3 ore legate.
pupici si va tin la curent, poate fac o petrecere pe net cu voi pana pe la 7-8 cm! ca am acum un curaj nebun, abia astept sa inceapa
" dansul"!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Asa e Madalina, si eu am stat ultima luna cu dilatatie.2 sapt cu 2 si ultimele 2 cu 4. La inducere,a durat sa ajung la 10cm, de la ora 10 dim la 4 dupa masa. Am cerut sa imi faca epidurala si asa a fost super usor. Mai mult mi s-a parut impinsul(2 ore). Spre sfarsit nu mai aveam putere nici picioarele sa mi le tin. Dar toate au meritat din plin.

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bianca si eu am folosit shield de la medela si dureaza putin pana se obisnuieste bebe cu el dar dupa asta e super, plus ca nu faci ragade sau cum pisici se numesc ranile de pe la inceput.

Madalina stam pe receptie si facem galerie

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca pe la trei luni a dat ea singura shield-ul la o parte.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Madalina, ce faci? Ai ajuns la dilatatie 7-8? Asteptam un semn. Hai sa fie totul bine!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Madalina ce face sora ta? A nascut? Sper ca sunt bine atat ea cat si bebelusul.
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

haideti sa va zic acum 15 min mi-a cazut dopul cu ceva singe maroniu , cred ca de alaltaieride la control, da' nu simt nimic mai, vagi contractii, si cam atat!
sora mea, mititica, dupa ce ca am laudat-o toate sarcina, ca am lucrat full time, pana acum o saptamana, ca toat timpul era la plimbare, shoping, plaja, de toata lumea credea ca o sa nasca super usor, s-a chinuit ca in filmele de groaza!
ieri am sunat-o: o durea putin, avea dilatatie 1 cm
pe la 9 seara, ora Abu -Dhabi merge la spital, si incep durerile- deja ma ruga pe mine sa accept epidurala!
in 2-3 ore o sun din nou,raspunde mama ( care a stat cu ea) : deja sora-mea nu mai putea sa vorbeasca, era epuizata, am auzt-o gemand si efectiv mi s-a ridicat parul in cap ! chiar m-am temut pentru viata lor!
deci cam de la 12 noaptea pana la 8 dimineata a avut contractii foarte dureroase, s-a dilatat greu , nu i-au dat si aia numic sa se dilata mai repede, abia pe la 7 dimineata au venit 2 medici ( de obicei se naste cu moasa, doctorii vin ziua in spital) , premiera pt nasterile de acolo!!!!
normal ca s-a lasat cu epiziotomie, bebele mov, si cu un hematom pe capsor- a fost in prezentarea aia nasoala, cu capul spre coloana vertebrala!
oricum mie imi venea azi noapte sa il bat, ca mi-a chinuit sora iar ea saraca zicea ca e cam uratel, si nu prea ave chef de el caera obosita!

acum am vorbit cu ea la tel ,si suna foarte bine, isi revenise, l-a si alaptat si zice ca e tare cumintel, nu plange , doar studiaza mediul inconjurator, are 3200gr si 52 cm!

acum ma face sa ma gandesc daca merita sa ma incapatanez si sa nasc natural sau sa fiu relaxata cu o epi!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput