Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
gio spune:
Anis, ti-am dat un Pm, cat despre Budimex, depinde pe mana cui ajungi. De exemplu eu am o experienta proasta, dar f proasta cu Grigore Alexandrescu (mi-au tratat copil de 2 luni cu antibiotic care e interzis pana la 18 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Lili, si Eva are la fel in jurul guritei. Aseara m-am enervat si din banii primiti de mine de 8 martie i-am luat ei TRixera
. Daca nici asta nu merge apai...Eu nu mai beau&mananc lactate in afara de iaurt..ar mai ramane sa-i schimb laptele cu HUmana HA ca in rest nu stiu ce sa-i mai fac.
Si Eva mai tuseste un picutz, cred c-o programez sambata sa vad daca mai are ceva. In rest stam in casa. Imi pare rau sa aud de bebelusi bolnaviori, cu varicela samd. Multa sanatate fetele!!!
Despre dormit prea mult nu stiu ce sa zic; zilele trecute mi-a facut si Eva asa, dar am fost avertizata de la farmacie ca sinecodul (picaturile de tuse) dau somnolenta, asa ca....
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by laura-popy
Seara buna, fetele...Nu stiu cat va mai amintiti de mine,absenta cu postarile,dar va citesc zilnic. Am o minune de baietel care doar ce a implinit sase saptamani si ma confrunt cu o problema, de fapt, nici nu stiu daca e o problema. De ieri seara baietelul meu e cam prea somnoros. Se trezeste, mananca( cam 110-120ml)la 3-4 ore, soarme din nou, se trezeste iar cand face kk( doare - scremut cu tipete) si tot doarme.Parca e prea linistitMa obisnuise cu mai multe perioade de veghe-joaca si acum am senzatia ca s-a modificat ceva. Ma ingrijoreaza chestia asta cu somnolenta continua.
Unele din voi ar zice sa nu-l deochi, dar promit sa-l scuip
daca se dovedeste ca a mai patit si altcineva asa si e ok. Va rog ajutati-ma cu un raspuns, sunt stesata rau pana maine dupa-amiaza cand mergem la dr.
PS Mi s-a spus ca bb-ii se costipa cand le este administrat calciu.
Asa este si a mea. O aud in somn cum se strange din cauza colicilor, dar nu scoala. Si doarme intre mese si 3-4 ore. Eu zic ca n-ai de ce sa te ingrijorezi, poate ca au mai trecut colicii, si are o per mai linistita. La primul copil de la 2 luni pana la 6 luni, cand au aparut dintii, nu stiam ca am copil. Se culca seara la 9 si pana dim la 8-9 nu misca
PS: este adevarat, de la calciu se poate constipa
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
eli1977 spune:
neata fete,
Lore, , si eu eram disperata ca fornaie Andrei, mai ales noaptea mi se parea ca acum se ineaca, ma gandeam ca l-am tinut prea mult afara si o fi racit, eram toata ziua cu pompita(care oricum nu facea decat sa-l supere pe bb)la nasul lui.Dr mi-a zis ca daca papa bine si nu se vad mucisorii sa-l las, sa nu-l mai stresez.I-am luat batista bb, sunt fff multumita, la 2-3 zile ii scoate sotul mucisorii, seara, inainte de baie.II pune ser cu o seringa, el sta cu gura inchisa, il lasam un pic, pe urma eu il tin in brate si vorbesc cu el sau ii cant si sotul ii scoate mucisorii, nu zice nici pas, nu-l deranjeaza.Si ies...iese tot, are cateodat niste treburi...ca de om mare.
Cu dormitul...hm.,nu stiu ce sa zic, a mai avut si Andrei faze din astea, cred ca mai trec colicii si se mai linistesc.Doamne ajuta!
Imi pare asa rau ca sunt bebici bolnaviori..![]()
Multa, multa sanatate, sa se faca bine si bebicii si mamicile!
va pupam,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
Catalina spune:
Lili, sunt absolut sigura ca multe dintre mamicile de aici au viata mult mai grea decat a mea. De altfel si ziceam zilele trecute ca imi e si rusine sa zic ca sunt obosita, din moment ce stiu ca se poate mult mai rau. Doar ca .... ce sa fac, ma simt si eu obosita din cand in cand. Fereasca Dumnezeu de mai rau. Nu vroiam sa ma dau victima pe aici, cred ca durerea asta aproape constanta de masea ma oboseste. E, trece ea.
Anis, ma bucur ca macar a facut kk.
Cu decalotarea, noua pediatra ne-a zis sa nu facem nimic, ca o sa faca ea mai incolo. Acuma ... parca s-a mai discutat si trimisese Lili un articol din care, daca imi amintesc bine, reiesea ca nu prea e indicat. Hai ca nici nu mai stim.
Lore, cu nasul si eu pun sau ser fiziologic sau Marimer. De ce sa nu miste maxilarul????? Ce se poate intampla ca mie nu mi-a zis nimeni asa ceva ... . Cand nu are muci multi trag cu pompita dar am observat ca din nara stanga iese cu sange si m-am cam speriat. De atunci nu o folosesc asa des. Cand e de muci multi, bag Batista Bebelusului.
Hai va pup, ma duc sa vad ce mai pot sa iau de masea ca ma creiereste durerea ... . Cred ca zeama de cleste scrie pe mine (s-or scoate maselele de minte?)
Pupici
alinuk spune:
Lore
Sa stii ca si mie imi parea absurd sa folosesc "batista bebeluslui"
Adica ceva care se ataseaza la aspirator?????? Cum sa pun eu aia in preajma firavului bb??
EI bine afla ca am vazut pe net o demonstratie iar intr-o noapte cand mi s-a parut ca bb Teo respira greu (iar cu porcariile alea de pompitze nici sa nu aud, dupa ce am incercat odata am aruncat-o cat colo) imi venea sa ma duc la ora 3 dim sa o cumpar daca era deschis in vreo farmacie...
Vreau sa stii ca folosind-o am realizat ca e cea mai putin interventionista metoda...chiar mai lejera decat suflatul nasului cu banala batista.
uite aici in www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993" target="_blank">farmaciile DONA
si nu e scumpa!! 40ron!
www.overland.com.ro/" target="_blank">batista bebelusului
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
eli1977 spune:
quote:
Originally posted by alinuk
Lore
Sa stii ca si mie imi parea absurd sa folosesc "batista bebeluslui"
Adica ceva care se ataseaza la aspirator?????? Cum sa pun eu aia in preajma firavului bb??
EI bine afla ca am vazut pe net o demonstratie iar intr-o noapte cand mi s-a parut ca bb Teo respira greu (iar cu porcariile alea de pompitze nici sa nu aud, dupa ce am incercat odata am aruncat-o cat colo) imi venea sa ma duc la ora 3 dim sa o cumpar daca era deschis in vreo farmacie...
Vreau sa stii ca folosind-o am realizat ca e cea mai putin interventionista metoda...chiar mai lejera decat suflatul nasului cu banala batista.
uite aici in www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993" target="_blank">farmaciile DONA
si nu e scumpa!! 40ron!
www.overland.com.ro/" target="_blank">batista bebelusului
Alinuk sibb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Da, Alinuk, si mie mi s-a parut ciudat rau...nu mai spun sotiunii cum i se parea..cand ia-m zis ce si cum a zis ca nici sa nu ma gandesc, ca ii ranim mucoasa, etc, pana cand a vazut ca puterea aspiratorului se poate adapta, a folosit-o la el mai intai sa vada cat trage si pe urma la bebe si e chiar mai usor decat cu batista, vorba ta.Acum la birou la el a facut reclama si toti taticii si-au luat, in doua trei seri s-a dus al meu sa le arate cum, ca le era frica parintilor..
gio spune:
fetele, ori eu nu stiu s-o folosesc ori la noi numerge ca eu i-am dat sangele taisiei cu aspiratorul respectiv. bine, e si ea proaspat operata de polipi (4 luni) dar totusi. si ea statea cuminte, n-am insistat aiurea..nu a fost prima oara, doar ca am gasit dimineata perna plina de mucisori cu sange...
eli ,ti-am trimis un mesaj offline pe messenger.
va pupic
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
eli1977 spune:
La multe multe lunite sanatoase si norocoase pentru stelutele noastre
ELLA MARIE, bebe de Ivona 1977
MATEI , bebe de Kachi
alinuk spune:
sa va spun ca bb Teo cand ii aspir nasucul incepe sa rada si imi dau seama ca nu are nici o jena...chiar am banuieli ca il gandila...sau ca e "surprins" la maxim de zgomotul de aspirator...
..sau rade de vecinii pe care ii trezim si care cred ca la ora tarzie din noapte zic ca am luat-o razna ca dam cu aspiratoru'...
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
marinar spune:
Anis ma bucur ca a facut bb kk singurica. cat despre tine...sanatate multa.
nici eu nu umblu la nasucul Emmei, nici cu batista bebelusului, nici cu pompitza pt ca nu formaie. cand mai stranuta mai scoate singura cate un mucisor iar dupa baitza, la care ii dau bine cu apa pe fatza, o strand usor de nasuc asa cum mi-as face mie ca sa scot mucii si mai iese cate ceva. asta e tot ce fac.
ufff emma nici azi nu a facut kk si i-am dat ceai si ieri si azi. se tot frichine, a mai dat ceva bashinele, adoarme in reprize. aseara am incercat si cu termometrul si tot nu am reusit nimic.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Ma obisnuise cu mai multe perioade de veghe-joaca si acum am senzatia ca s-a modificat ceva. Ma ingrijoreaza chestia asta cu somnolenta continua.