Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Credeti ca fac bine???Nu vreau sa risc sa ia cine stie ce din spital
Apropo azi m-a durut f tare in gat, dar rau,plus dureri musculare..de unde puteam sa i-au ceva..nu? spital..ca era o behaiala acolo...acum Ingrid are rosu in gat,Iarina la fel..au diagnostic rinofaringita...au si tusit..am citit la viroze si m-am ingrozit..cica se da in pneumonie si e nasol rau.
Monu la voi o fata a avut probleme nu..am citit de ja..parca e la voi nu?? si avea si FIv din cate imi aduc aminte eu..
acum mi-a intrat daca am eu si Ingrid pneumonie..ca si tati tuseste..hai ca Iarina are radiografie..si nu e..
Stie careva cum se manifesta viroza asta , ca simptome?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
dupa ora 2..frisoane...febra am 39..dureri in gat si dureri musculare...mie frica de mor..la spital oricum nu pot merge asa..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Mai Anis dar cheama domne salvarea!!! Spune ca ai doi copii mici in casa si nu poti pleca si sa vina ei la tine. Daca nu merge la 961 cheama BGS-ul, aia vin imediat, chiar daca te costa.
Iti doresc mult sanatate si tie si fetelor! Doamne ajuta!
Eu in dimineata asta ma uit in luna, dupa o noapte cam truli. Matei s-a trezit din nou la 2 jumate, nu stiu ce a fost cu el ca a mancat destul de tarziu si destul de mult aseara. Ma rog. El a bagat un biberon pe la 3 jumate, 4 si dupa a adormit iar eu m-am perpelit de mega durere de maseaua de minte. Cred ca pe la 5 am adormit iar la 6 jumate a venit tati cu un zambet pe fata ca i s-a trezit fecioru'. Cred si io ca zambea. Dupa o noapte dormita ... si mie mi-ar veni sa zambesc. Asa ca m-am trezit pt a observa frumoasa surpriza surpriza ca nu am apa calda iar cea rece curge doar ca sa nu fie teava goala: picura si e portocalie. Traiasca Apa Nova! Probabil e o avarie si probabil ca nimeni de pe scara nu a mai observat: nu se mai spala nimeni altcineva (dupa consumul inregistrat). Am tone de rufe, chiuveta e plina de vase si eu ma pregatesc sa ma spal la lighean pt ca tot mai am rushii in vizita si va dati seama ca nu pot sta asa. Super dimineata de luni!
Noroc ca bebe e bine, acu trage la aghioase, ii multumesc lui Dumnezeu ca e bine, cand citesc de bebei cu probleme ma cam ia amocu'. Si e si frumos afara, abia astept sa iesim - azi m-as incumeta sa cobor enormitatea de carut de doua ori sa iesim mai mult. Sa vedem ... .
Hai va pup si va doresc numai bine sa va dea Dumnezeu.
Pupici
loremunteanu spune:
Neata!
Anis, imi pare rau ca treci prin ce treci. Sa dea DD sa fie totul bine. Nu stiu ce sa-ti zic...
Noi nu avem probleme cu kk si papam si san si formula; facem de multe ori pe zi, cam la fiecare masa.
Spuneti-mi si mie cum curatati nasucurile? Am incercat ieri si a plans copilul o gramada. Dr ne-a zis sa punem ser in nasuc, sa avem grija sa fie gura astupata si sa nu miste maxilarul... Ma rog... Chestia e ca dupa ce am pus ser, n-am scos nimic cu pompita, ca n-a iesit. Ceva imi scapa dar nu stiu ce. In nasuc nu are mucisori, dar se aude ca fornaie... pe undeva tot are... L-a ascultat dr si la plamani, deci nu-i racit; atat ne-a zis sa-i punem ser ca sa curatam nasucul si traheele... Nu stiu cum sa fac asta! va rog sa-mi spuneti cum se face.
Trebuia sa mai raspund, dar nu mai am acum rabdare. Am avut o noapte mai grea. Adica nu neaparat, dar a trebuit sa ma descurc singura pt ca tati a racit si nu l-am mai solicitat; are temperatura... Ma duc inapoi la nani cat doarme bebe... poate-mi trece si capul...
Va rog sa-mi spuneti cum sa fac cu nasucul... A propos de san n-am mai primit nici un raspuns, dar cu nasucul, nu ma uitati...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
ylilimic spune:
Neata si la voi!
Dupa o noapte bunicica, observ ca Anis are in continuare probleme...Sanatate multa si sper sa nu fie ceva grav!Cat despre Budimex, desi sunt la distanta, nici eu nu am incredere in ei...
Cata - sa iti spun ca eu ma odihnesc in medie 5-6 ore pe noapte si trebuie sa fac fata unei zile intregi? De cand avea Adam 1 luna nu am mai prins un pui de somn in timpul zilei. Mereu sunt pe invers copii astia...
lore - sincer nu stiu, dar am auzit la fete ca Batista bebelusului ar face minuni. Dar il deranjeaza pe bb? Nu poate manca din cauza asta? daca nu, nu e mai bine sa il lasi in pace? ma gandesc ca poate stranuta si o sa aduca afara, sau macar spre iesire acel CEVA ce il deranjeaza...
dana - multumesc de raspuns, cred ca o sa renunt si eu la ele (servetelele umede)
La multi ani piticilor Ella (ivona) si Matei (kachi)!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anis spune:
a facut kaka singuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu imi vine sa cred...
EU CAUT SA MA DUC LA UN CABINET< CLINICA PRIVATA CU FETELE PT RADIOGRAFII< SA NU FIE viroza aia cu pneumonie..eu tot am febra..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
livia72 spune:
Salut,
De ce ne era frica nu am scapat: Irina a luat varicela de la Alex. Asa ca o sa stam cuminti in casa vreo 2 saptamani, fara baie si asta este. Vestea buna este ca inca nu a facut temperatura mare. S-a dus dracu' si vaccinul la 2 luni...
Dupa cum va dati seama sunt intr-o dispozitie incantatoare...
Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
loremunteanu spune:
Lili, nu pare sa-l deranjeze; el mananca... atata doar ca fornaie... Din spital ni se spusese sa le curatam zilnic nasucurile cu ser... Eu n-am facut chestia asta pana ieri dimineata... Ne-a mai zis si dr cand a venit sa-l vada... Am zis ca poate sunt eu inconstienta ca nu i l-am curata si sa incep operatiunea si cum ieri nu ne-a iesit... Mai vedem... Am vazut ca fetele sunt multumite de batistuta... Daca nu ne iese faza cu pompita, trebuie sa ne gandim si la varianta asta...
Ca tu ai baieti... Cum stati cu decalotarea? Tot dr ne-a zis sa incepem sa-l decalotam, usor, la fiecare baita... Am tot citit pe net si acum sunt in ceata, ca nu stiu cum e mai bine pt el, mai ales ca parerile sunt impartite. Oare chestia asta nu se rezolva de la mama natura? Mi-e cam frica sa nu-l trag prea tare sa-l doara sau sa se infecteze...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
adinush spune:
Lili eu le sterg cu o compresa sterila si ser fizilogic si n-au mai aparut.
Anis de ce nu te duci la Euroclinic pt echo?(am presupus ca ai contract cu ei ca te-am auzit de mai multe ori ca te duci la ei).Eu i-as face echografia aia la intestin ca nu vad ce rau i-ar putea face dar macar stii sigur ce si cum.Cu radigrafiile insa ai grija ca nu-s bune prea multe nici la om mare d-apoi la bebe mic.
Sanatate multa tie si fetelor
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
ylilimic spune:
anis- e grozav! sa vezi ce o sa mai razi peste ani cu gandul la cat de bucuroasa erai pt un kk...
lore- impotriva a ce mi-au mai recomandat in spital, eu de nasul lui nu m-am atins decat cand avea niscai muci (coji) la vedere. si uneori poate a fost mai fornait... despre decalotare?
hmm, la Matei nu am intervenit cu nimic si natura si-a facut treaba. bine, la spalat macar 1/sapt trageam pielicica in jos, nu mult, atat cat sa vad daca aduna ceva acolo. daca e ok, e curat si copilul. daca nu, ar trebui sa apara "branzica" si sa fie putza mai rosie. il cureti cu grija cu servetel, poti picura si ceai de musetel, si apoi la gaurica pe unde face pipi pui un strop mic de Fluocinolon N si mai tragi de 2-3 ori de pielicica sa se duca crema si inauntru. tOATA MANEVRA NU AR TREBUI SA DUREZE MULT SAI MAI ALES SA NU PLANGA BB! daca plange e semn ca doare...
mai vorbim, sper sa fi fost destul de explicita...
adinush, merci de raspuns!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici