Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Anis, La multe lunite ptr Iarina Elisa, chiar daca e cu intarziere.
De asemenea, la multe lunite Eva Sofia de laura_ionescu si
Adriana Maria de gabriela_s

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

salina si a mea tot asa: nici ca bebelus...ridica din picioruse de o invidiez, ca io nu pot asa ca sa dau burta jos . iar daca o pun pe burta, heheeee ea ridica caputul si da din picioare, incearca sa se impinga si nu poate si se enerveaza si tot asa. deci nu esti singura...

anis sa dea DD sa fie bine.

adinush am incercat si eu cu ceai de musetel simplu dar nefiind dulce normal ca nu a vrut. apoi am combinat cu baby drink, a baut ceva dar kk ioc. offffffff

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Off, Anis prin cate mai treceti si voi. Ma ptr voi sa fiti bine.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Seara buna, fetele...Nu stiu cat va mai amintiti de mine,absenta cu postarile,dar va citesc zilnic. Am o minune de baietel care doar ce a implinit sase saptamani si ma confrunt cu o problema, de fapt, nici nu stiu daca e o problema. De ieri seara baietelul meu e cam prea somnoros. Se trezeste, mananca( cam 110-120ml)la 3-4 ore, soarme din nou, se trezeste iar cand face kk( doare - scremut cu tipete) si tot doarme.Parca e prea linistit Ma obisnuise cu mai multe perioade de veghe-joaca si acum am senzatia ca s-a modificat ceva. Ma ingrijoreaza chestia asta cu somnolenta continua. Unele din voi ar zice sa nu-l deochi, dar promit sa-l scuip daca se dovedeste ca a mai patit si altcineva asa si e ok. Va rog ajutati-ma cu un raspuns, sunt stesata rau pana maine dupa-amiaza cand mergem la dr.

PS Mi s-a spus ca bb-ii se costipa cand le este administrat calciu.

Laura, mami de David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Nici Adam nu a facut kk de ieri dimineata, i-am pus juma de supozitor la h 21 si ma astept ca pe la 1-2 noaptea sa isi faca efectul. DAR....
avem alta dandana: cand suge si curge sanul prea mult il mai lasa din cura si din cauza asta ajung sa-l spal pe fata cu lapte, mai precis isi freaca barbia de sfarc. Ei bine acolo (pe barbie) i-au iesit bubite, de 2 zile, si desi il sterg cu servetel dupa fiecare masa, nu se vede nici o imbunatatire. Are cineva idei/sugestii?

kate si alinuk - cu ce hraniti voi copii aia de sunt asa de frumosi si grasuni? De colici nu va aud plangand, cu kk stati bine -ca la carte...ce mai!
anis - sanatate multa micutei Iarina si La multi ani (eu acum am deschis PC)
laura si Gabriela - cate un La multi ani si dulcineelor voastre!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cleo - eu pe Matei l-am pus in marsupiu la pozitie verticala dupa 3 luni. Nu s-a intamplat nimic grav, de fapt NIMIC.
adela - cum mai stati cu lumina si ochisorii (alexia binenteles) ?

cristiana - unde esti? raspunde la prezenta...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cleo,eu i-am luat ieri marsupiu la Lucas si e tot vertical...in genul celui postat de Adinush.
Aici se poarta mult bb-ii asa de mici,pentru ca ei vor sa simta apropierea si caldura corpului mamei si purtat asa cum era si in burtica.
Al meu e tare multumit in el,doar ca adoarme repede de la atata zbantuit.

Laura,sa stii ca si al meu are perioade cind doarme si mananca doar.Desi el e un copil activ de obicei si ziua abia daca doarme.Eu zic ca daca in rest nu plinge sau are alte simptome de boala,nu-i cazul sa-ti faci griji.

Anis,sa-ti traiasca Iarina si sa fie sanatoasa ca asta e cel mai important lucru!

Lili si al meu mai face de la laptic ceva buburuze pe la gurita,dar eu il sterg doar cu servetel uscat pt bb sau cu babetica si gata.In rest il spal zilnic pe fata doar cu apa si trec buburuzele.Nu dau cu creme sau servetele umede.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetele,
in sfarsit au reparat netul!

Anis, la cat mai multe luni linistite.

Ceai de chimion i-am dat cam asa. la 200 ml apa am pus o lingurita rasa de seminte de chimion si un plic de baby calm. am lasat la fiert 2-3 minute apoi acoperit 5 minute. bb nu mai plange seara de colici si a reusit azi sa faca kk de 2 ori. am senzatia totusi ca ceaiul in ceea ce priveste kk nu isi face efectul imediat. la noi a avut efect dupa 12 ore. dar a facut!

Laura si a mea doar mananca si doarme.

Pt colici - sunt multe variante acum depinde de fiecare bb - Sab simplex, colic baby, grip water, debridat, bonisan. Si comprese calde pe burtica. la noi acum are efect sab simplex.

Cred ca Antonia nu e prea bine. Respira pe nas dar parca are narile uscate sau cu mucisori pt ca se aude un suierat. pe nas nu in piept. si cred ca ii este sete pt ca acum a mancat 120 ml formula + 100 ml de la mine. la o singura masa! mi se pare f mult. acum stau sa se faca ora 1 sa ii dau medicamentele. azi noapte m-am speriat f tare pentru ca s-a inecat cu nurofen si se facuse vanata la gura. acum le amestec si le pun in bibe cu ceai ca tot in stomac ajung. decat sa se sufoce copilu!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

... sau nu-s colici.

Eu am inteles ca nemernicele de colici dureaza mai mult timp si ca bebeii plang de mama focului cand le au si nu ai ce sa le faci.

De exemplu, a mea nu a avut decat 3 episoade de ceva ce eu am zis ca-s colici pana acum. Pana sa ma intreb cum sa le rezolv, au trecut. Nu i-am dat niciodata nici Sab Simplex, nici Debridat, nici nimic. I-am dat ceai BabyDrink, dar asta ca s-o "programez" - ii dadeam intre mese. Acum nici din ala nu-i mai dau, ca nu trebe. In rest, mai miercaie ea, dar de fiecare data cu motiv - gasesc motivul si se potoleste bestiunea...

Se mai stramba bebeii cand vor sa faca kk, atunci cand nu le iese figura, fiindca folosesc o grupa de muschi sa se screama si cu alta strang fundul si - logic - nu iese nimic. Dar atunci nu urla nasol, miontzaie, asa... cu scremete. Si atat.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am tot citit cam proaste lucruri despre Budimex..acum am cam hotarat sa refuz sa mi-o radieze din nou, o sa fac o ecografie mai bine..cat despre neurologie, nu vadd rostul..nu dorm nici acum pt ca ma gandesc cum sa fac..instinctul meu de mama asa imi spune sa fac..sa ma duc sa-mi i-au foaia de la ei sa merg prin alte locuri.M-am hotarat pt ca dr respectiva a avzut-o 1 min, minut in care n-am apucat sa-i spun ce si cum ,toata istoria...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput