Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
bebinuta spune:
Asiza
sa speram ca reusim pana la urma. Ideea e ca ma sperie cat de mult plange in ultima vreme. Cand se trezeste si nu primeste imediat papa, cand e obosita. Si inaite plangea, dar putin de tot, chiar ziceam ca nu plangea mai mult de 30 min pe zi. O trece si asta pana la urma.
Donia si la Ada am sesizat o perioada in care nu mai "vorbeste" asa mult, parca era mai activa acum cateva saptamani.
Dar are zgomote noi. In hohote nu a ras decat in somn, dar in rest rade cu gura pana la urechi. Acum parca e o domnisoara, parca se rusineaza toata cand ne povesteste si face balonase din balute. Asa ca cred ca trec printr-o perioada de asta cand asculta si apoi ne vor uimi.
Chris cred ca si colicii ne viziteaza mai des zilele astea, cand eu credeam ca a scapat, dar afara sigur nu are colici.
Desiree vazut poze noi cu grasunelul, dulcic foc, cate kg are acum?
Yagmur sa aveti un botez fff frumos, Luca sa fie cuminte si sa va bucurati de crestinarea lui.
Dianocica, fruntea sus, ca nu ne lasam noi batute, avem bebei frumosi si sanatosi si trebuie sa fim alaturi de ei 100%.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Dia1609 spune:
of, si pe voi v-a impresionat postarea kokorinei .... pe mine m-a busit plansul de cateva ori aseara dupa ce am citit-o, mai ales ca eram singurica .... of, acum imi dau seama ce greu si rau e fara tati ... si Oana clar i-a simtit lipsa ca a fost maraita si agitata aseara, a trebuit sa o adorm in brate, ca in patut adormea singurica si se trezea de agitatia proprie
... pe la 2 abia am reusit s-o pun la ea in patut ... sper sa nu se mai repeta faza, ce ea adormea singurica la ea in patut pana acuma .... las' ca tati se intoarce maine seara sau noapte, cum o fi ...
donia, si la noi mai sunt zile fara gangureli, dar isi revine a doua zi si recupereaza
... of, tare m-am speriat la faza aia ... si eu chiar nu am lasat-o niciodata fara sa stau langa ea, nici cand avea 2 zile si nu se misca ... da uite ce se poate intampla cu mine langa ea 

... doamne, bine ca ma reflexe bune!
dianocica, lasa boceala ... iti trage dmic un zambet si trece ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
bebinuta, si noi am patit la fel ... 2 zile a urlat Oana afara din toate puterile ... nici acum nu stiu ce a fost, ca am eliminat pe rand toate posibilitatile ... dar sper sa nu fie nevoie sa reincep investigatiile pt aflarea cauzei
... sincer, eu sper ca a foste ce-a fost si a trecut si nu se mai intoarce ![]()
incearca si tu sa-i ridici un pic spatarul la carucior ca poate nu-i convine pe spate, sau vezi daca nu ii e prea cald 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
chris, ai vazut ca exista si canute bfree?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
kokorina spune:
buna dimineata!da,azi mi-e ceva mai bine,parca nu mai am un stomac asa de lesinat.sotul a iesit de dimineata cu harbujeii,e soare,cam frigut dar nu conteaza,bine ca nu bate vantul.saptamana trecuta cand am fost la doctzor cu harbujeii,batea un vant de ma dara pe mine cat mi-s de mare,si sophia de atunci are niste mucisori care mie nu prea-mi plac cum suna in nasucul ei.astept sa vad cum se manifesta in urmatoarele zie,ca de altfel ma duc la doctor cu ea.adevarul este ca nu prea am avut probleme cu ei cu mucisorii,numai atunci cand erau foarte foarte foarte mici si nasucurile lor erau pe masura.....aveau nasurile infundate....apoi cu pascal nu am mai avut probleme chiar deloc....ca vorba aia ii crescuse toate mari(si nasul evident)....insa sophia a mai avut o perioada mai lunga cu nasul infundat.il curatam si ii era mai bine....iar de o buna bucata de timp,era chiar bine,dar de cand am fost la clinica si a trebuit sa parcam mai departe de unde era usa de la intrare....iar se sfarcaie.sper sa fie doar o boare de mucisori si nimic serios.in rest,santem "prea voiosi" pt niste copilasi nascuti de o mamica ciufuta dimineata....mereu.ii seamana sotului.... ![]()
voi vorbiti deja de dintisori....mama mama....BAMBO sa ne mai povestesti cum sant manifestarile atunci cand ies dintii ca ma ia cu calduri.....
eu le-am cumparat.....(si sigur se gaseste si in romania)...niste margelute care arata ca niste chihlimbare....de pus la gat si care ajuta sa nu-i doara dintii.poate suna de domeniul fantasticului,dar credeti-ma ca este verificata treaba si chiar ajuta.sant curioasa la harbujei cum functioneaza,va spun si voua.am incredere in margelutele astea pt ca toate mamicile care au folosit nu au avut bebei plangaciosi cand le dadeau dintii.se gasesc la magazinul DM.....nu e rau sa incercati si voi.
acuma cu durerile de burtica ar mai fi un remediu care aici se foloseste foarte des....eu le-am cumparat pt ca sant de cumparata,nu stiu daca in romania sant,dar va spun imediat despre ce este vorba.SACULETI UMPLUTI CU SAMBURI DE CIRESE.....fetelor,chiar ca e mai buna decat orice ceai sau supozitoare.dar nu stiu cum de mi-a scapat de nu v-am spus pana acum.puteti sa vi le confectionati singure.....cand apara ciresele de mai,cumparati-va,eu stiu....multe,nu stiu sa apreciez.....mancati-le daca sant gustoase,daca nu,scoateti-le samburii,uscati-i la soare.....apoi confectionati dintr-un material oarecare un patrat(ca un saculet,se poate coase la mana)....umpleti saculetul cu samburii uscati.....iar cand durerile de burtica iar apar....incalziti saculetul la microunde,apoi pus pe burtica bebeului.ATENTIE!sa nu fie prea fierbinte.daca la prima atingere pare ca nu e fierbinte si usor de suportat....sa nu va inselati,ca samburii astia emana caldura ceva mai tarziu decat atunci cand sant scosi din microunde.pus pe haine deasupra burticii,si nu pe piele.....ieri am avut un meci cu pascal si nu stiam ce are,ca el nu prea a avut probleme cu burtica.....dar cand spun meci....meci tare,nu asa.....am incalzit saculetul si a functionat de minune,s-a linistit instantaneu si tati a reusit sa-i citeasca o poveste de la un cap la altul,fara ca el sa schiteze vreun gest.ca doar kaki face bine,numai ca durerile de burta sant crunte.aceste saculete le putem folosi si noi adultii cand avem cate o durere de burta.....deci e bine sa-l aveti in casa.milioane de scuze daca am omis sa va impartasesc asta mai de demult.....dar sper ca nu aruncati cu pietre in mine si sa va ajute si in continuare.sa nu fie dureri de burta acuma.....si de astea se gasesc la DM,daca e mai greu de confectionat....

aha!deci nu santem ultimii nebotezati....m-am linistit....ei,as fi vrut sa terminam si asta,ca in perioada in care imi maraiau pana seara tarziu in noapte,ma gandeam ca-si cer botezul cum se spune la noi....le spuneam si la astia de aici,si se uitau la mine de parca il omarasem eu pe kennedy....ma las pagubasa cu miturile din tara mea,ca astia nu stiu nimic si risc sa ma fac antipataica.....de parca as fi vreo simpatica,dar ma rog....macar ma straduiesc
foarte mult noroc,am cu sotul meu,ca de altfel,de mult imi luam bocceluta si plecam acasa....dar el e painea lui Dumnezeu si il iubesc foarte mult si mai mult de atat,acum avem doi copii,lumina ochilor nostrii si pt care sant in stare sa-mi dau viata.lor le datorez multe,mi-as scoate si inima din piept sa le arat cat de mult ii iubesc.sotul nu numai ca ma ajuta extraordinar de mult,dar are mare grija de mine,se ocupa de tot ce inseamna casa,ma intelege si mai mult....ma suporta.
Doamne,dar nu mi-as fi dorit sa plangeti la ce v-am povestit....ce-i drept e emotionant,si de ceea am relatat ce-mi adusesem aminte in clipa in care m-am apucat sa va scriu un mesaj.am vrut sa va impartasesc si voua trairile mele.iar daca ati plans,asta inseamna ca ati fost si santeti alaturi de noi.....cum sa va mai spun,cat de mult va iubesc si pe voi si pe bebeii vostrii?am sa pun o pozica cu sophia,unde se arata clar pozitia in care statea de cate ori ma duceam la ea....in poza doarme,ea are de fel ochii mari(ca macsa ei).....si cum se uita peste umar la noi....Doamne!nu mai scriu nimic,ca-mi vine iar sa plang....va anunt cand am atasat-o....va rog sa va uitati la poza....plec si revin.
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
mayaione spune:
Am zapacit un copil cu atatea poze...am pus si de azi unele aici.
Bebinuta Ana acum plange raaar dar si cand o face se invineteste de ma sperii de nu mai pot. Intr-o seara i-am dat si o palmuta peste fata ca nu mai respira, se blocase cu gura deschisa. Era sa mor langa ea de spaima. A mea cand e obosita rau face asa sau cand ii este foarte foame.
Kokorina ai toata admiratia mea
, trebuie sa fie foarte greu cu doi. M-a emotionat foarte tare ceea ce ne-ai impartasit, iti doresc multa sanatate si putere sa-i cresti si sa te bucuri de realizarile lor mai tarziu.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
dianocica spune:
neata! iar...
baietii mei dorm amandoi in pat....io am niste ochi...si niste cercane...zici ca am nisip in ei...dar nu pot sa i las nesupravegheati...imi mai frige mie cate una alex in somn si ma cocoseaza..da'lui..sunt cu ochii ca pe butelie...
mai si le doarme...iar nu mai inchide un ochi pana la 6...
dia cate un
mare pt voi, fete singure....
tot uit
bambo felicitari pt dintisor...
hai sa va povestesc ce am patit aseara: l am trimis pe alex pana la farmacie sa ia pampersi si lapte de corp pt bebe ca se terminase si o suzeta mai mare ca mi s a parut mie ca de aia nu adoarme bine cu suzeta ca e prea mica, era de 0+. booon. se intoarce cu o falca n cer si una n pamant...ca a fost 700.000 crema pt bb....care era bineinteles pt zone iritate si alte nebunii, nu de pt baitza...ca si alea de la sensiblu...toate
...suzete a luat de 6-18luni....
...noroc cu pampersi....a, si suzetele cica sunt de noapte si au inel fosforescent
m-au spart...
opa...kokorina...iu pi...doua zile la rand...mai tu chiar ne iubesti...
iti dai seama ca am bocit toate la poveste...da' io zic ca a fost foarte bine, ca poate mai uitam cateodata sa ne pupam copii cu foc , sa i strangem tare in brate, si sa multumim la dd... cate un
pt voi toti
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
dianocica spune:
quote:
Originally posted by mayaione
Am zapacit un copil cu atatea poze...am pus si de azi unele aici.
Bebinuta Ana acum plange raaar dar si cand o face se invineteste de ma sperii de nu mai pot. Intr-o seara i-am dat si o palmuta peste fata ca nu mai respira, se blocase cu gura deschisa. Era sa mor langa ea de spaima. A mea cand e obosita rau face asa sau cand ii este foarte foame.
Kokorina ai toata admiratia mea, trebuie sa fie foarte greu cu doi. M-a emotionat foarte tare ceea ce ne-ai impartasit, iti doresc multa sanatate si putere sa-i cresti si sa te bucuri de realizarile lor mai tarziu.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
1.nu se vad pozele...da dubluclick pe una si pune linku ala...
2. nu i da palmutza...ca sa il scot din transa eu zgaltai tare o jucarie care face muuult zgomot.sa fie cat mai tare...o din aia cu bilute...zgaltaita bine bine bine...si sa vezi cum uita...de fapt se opreste si se uita sa vada ce e...si dupa...ii distrag eu atentia cu pupici...
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
kokorina spune:
am pus pozicile.....sant la urma,am sa fac cumva sa nu mai am asa un carnat mare de poze,o sa fac albume,dar cand am timp.
ASIZULEEEEEEE......am o poze pt tine.tu ma intrebai cum merge sa alaptezi doi odata.ai sa vezi cum.poza e din clinica......petrecere frumoassa la botez
YAQMUR......sa fie intr-un ceas bun increstinarea lui LUCHITA!il pupa mama de barbat!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
dianocica spune:
doamne kokorino ce scumpi sunt in poza aia in care ii alaptezi pe amandoi...doamne si ce capsoare...sa ti traiasca harbujeii si sa fiti sanatosi toti, sa va bucurati unii de altii...si sa nu te mai gandesti ca il defavorizezi pe unul sau pe altul. ii iubesti la fel pe amandoi? e, vezi...deci am dreptate...
_
diana
(03.12.06)