Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 28
Ralumat spune:
Buna tuturor! Nu prea am timp, dar am intrat repede sa-i dau lui A_dejudimensiunile patutului: 95 cu 67 cm am facut noi salteluta...acum sper sa fi masurat bine, ca inca nu am desigilat-o
. Cert e ca e tare micut, potrivit pentru spatii inghesuite - dar cu siguranta al meu baiat nu va dormi in el pana la 3 ani (cum scrie in carticica), ca deja e cam lung. Ce sa zic....
Dianocica, dar stiu ca va respectati...Pampersi de la Sensiblu?????Pai cred ca acolo sunt macar cu 50% mai scumpi decat in hypermarket. Mai bine il trimiteai intr-un Cora, Carrefour, ca oricum sunt deschise pana la 22......Si apropo de scutecele absorbante, eu m-am reprofilat pe Huggies (de-alea cu desene animate). Imi plac mult mai mult- nu se indoaie nici la burtica, nici la spate, absorb cantitate mai mare fara a se face ditamai mingia intre picioare, nu lasa urme pe bulanele.....sunt mai scumpi decat Pampers, dar momentan imi plac mai mult. Om vedea cand om trece la marimea 4 daca va fi tot la fel....
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
Teutz spune:
Kokorina, jos palaria, mama! Te admir mult, pentru ca te-ai descurcat cu doi bebelusi. Esti o mamica extraordinara! M-a emotionat tare povestirea ta si am dat ceva apa la soricei. Tare greu trebuie sa-ti fi fost, dar bine ca au trecut toate. Sa-ti dea DD putere in continuare si multa sanatate harbujeilor! 
Hai ca ma cheama shefa! Revin... cand pot.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
danutz spune:
Buna dimineata...doamne cat ati mai scris fetelor!!!
Sunt in urma rau de tot cu cititul dar, daca ma lasa bebe, recuperez eu azi.
Deci, tema de alaltaieri, la trei luni fara 4 zile Rares nu-si tine capul foarte bine, nu se intoarce de pe o parte pe alta, nu rade la bebe din oglinda, nu incearca sa se ridice, nu-i place in balansoar mai mult de cateva minute.
In schimb:
-rade toate ziua la mami cu gura pana la urechi
-gangureste sonor (a se citi foarte sonor)
-prinde cu manuta jucariile de la centrul de activitati si-i place la nebunie fiindca zornaie
-papa tot tzitzi si o dispera pe mami cand incearca sa-i dea bibe (doamne, mai am 3 sapt si ma duc la job...si inca nu vrea bibe...)
-cand sta in brate la mami isi tine capul foarte bine
-pe burtica nu-i place, dar mami tot il pune cateva minute pe zi, tine capul sus, la 90 grade, dar nu foarte mult
-rade la cucu-bau, dar numai la mami
-se joaca cu manutele cu orele, din fericire am trecut de faza cu bagatul lor in gura
-plimbarea e minunata, dar urla rau cand e vant afara
-la baita da din picioare si se impinge cu capul inainte. daca ma descurcam de una singura la baita acum cateva sapt, acum am nevoie neaparat de asistenta lui tati.
-ii place lingurita, fiindca mami ii da siropel de colici si vit D cu lingurita, asa ca s-a obisnuit cu ea.
-doarme singur in patut inca de cand l-am adus de la maternitate.
Si probabil ca mai sunt si altele dar nu am inspiratie acum.
Va pup si revin ca tocmai am musafiri.
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
doradora spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
chris, ai vazut ca exista si canute bfree?
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
da, dar dupa 6 luni. o sa caut la targ, poate dau peste ei si poate au si de 3-6
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by dianocica
hai sa va povestesc ce am patit aseara: l am trimis pe alex pana la
_
diana(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
suzetele sunt de la avent, nu?
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
angi_m spune:
Iulia la 4 luni si o saptamana:
- inca are colici, dar mai rare;
- suge la san, dar cand are colici nu vrea deloc, se pune pe urlat (si noi o pacalim, ii infigem cateva secunde bibe cu ceai, ca pe ala il vrea, si ii schimbam repede-repede cu sanul si astfel mai trage si ea o dusca buna de lapte; asta pana se prinde si urla din nou; se repeta operatia pana ne consideram noi multumiti de cat a supt);
- rade la toata lumea si cateodata in hohote (dar mai rar);
- vorbeste cu jucariile, cu noi nu prea, e atat de fascinata cand ii vorbim ca doar rade, ramane fara replica;
- face kk de cele mai multe ori pana la gat si trebuie schimbata cu totul;
- a inceput sa doarma altfel decat in brate (asta de foarte curand, noi mai insistam);
- ieri s-a intors prima oara de pe spate pe burta;
- sta mereu cu limbutza scoasa, chiar si cand doarme;
- intinde manutele dupa jucarii daca acestea sunt in laterala ei, daca sunt atarnate deasupra ei, doar le cearta;
- baga mainile in gura, incearca de cele mai multe ori sa le bage pe amandoua, dar nu ii iese si se enerveaza si mai tare pe ele;
- suzeta o tine in gura doar daca o ajuta mami sau tati ca altfel o scuipa repede-repede;
- la baie este cuminte, nu plange deloc, nu da din picioare sa stropeasca (inca), si intoarce capul mereu sa se uite la televizor;
- se cam supara cand o imbrac dupa baie;
- feonul este cel mai bun prieten al ei;
- ii place sa faci gimnastica cu ea ("un, doi, un, doi, noi suntem soldati vioi") si rade de se prapadeste;
- se ridica in fundulet daca o tragi si ea se tine cu manutzele de degetele noastre;
- sta foarte bine pe burta si ridica capul la 90 de grade; daca ii arati jucaria se uita dupa ea, si daca ridici jucaria, ridica si ea capul pana cade pe spate ca virgula carabusul;
- il ingana pe tati cand o tine in brate si ii canta (fals, parerea lui mami, Carusso, parerea lui tati);
- doarme noaptea si ii lasa pe mami si tati sa se si distreze (vezi aici exemplu)
- nu duce gunoiul (desi produce cea mai mare cantitate)
Daca imi mai amintesc ceva, va mai spun. 
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
quote:
Originally posted by asiza
Kokorina, nici eu nu l-am botezat inca pe Denis, asa ca nu esti ultima...
Si noi pe 12 mai. Asa ca stai linistita.
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
aka spune:
sarbatoritilor de azi
Vreau sa va invit sa vedeti ingerasi dormind
Va pupam cu drag
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
monu spune:
VA MULTUMEC DIN SUFLET PENTRI AJUTORUL DAT IN REZOLVAREA COLICILOR - punge cu gel si PENTRU CONSTIPATIE - ceaiul de chimion. CA DE LA VOI AM AFLAT TOATE ASTEA.
Kokorina, multumesc din suflet pentru ajutor. A functionat ceaiul
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
chinico spune:
Am intrat sa ma plang nitel, da' ce sa te plangi..am citit ce a scris Kokorina si am plans de-a binelea. Sunt obo. Tare.
Kokorina mama Bea are nu una ci doua (asta am aflat la ultimul eco, noi stiam numai de una) gauri neinchise la inima, asa ca...si noua ne-au spus sa nu ne stresam (io de fiecare data imi pun intrebarea daca ar fi copchilul ei tot asa calma ar fi doca noastra?) ca or sa se inchida...noi asteptam...
Chris am cantarit-o si eu pe Bea aseara si am constatat ca nu a luat in ultimele 7 zile nici un gram in greutate, nu a scazut, da nici nu a adaugat...
Dia am butonat la poze de 100 de ori, nu stiu ce sa le mai fac. Si as mai si adauga poze, da nu mai am rabdare sa incerc de un catralion de ori si sa nu iasa nika.
Mariuca ce mai face? Nu am mai vazut-o de vreo ..6 ani sa tot fie...
Bine ca nu a cazut Oana, nici eu nu o las pe Bea nici o secunda nesupravegheata, da' ea e puturoasa si nu se intoarce inca.
Asizule te tzucam cu drag, distractie la botez, pupa-l pe bebe Luca din partea noastra!
Dbunny ceaiuri speciale pt. bebei se gasesc aici gata preparate, in pliculete. Eu il iau pe cel de la Nestle, are anason, fenicul si musetel. Bea il bea cu placere.
chinico
de Bea (13.12.2006) shefa