Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 29
flore26 spune:
Neata!{ la noi
}Am intrat sa ma mai destind citind pe aici, si ce gasesc...povestea kokorinei.Asa ca in loc sa ma distrez citind ce ati mai scris, ma apuca un plans...mai intai pentru incercarile prin care trec unele mame, apoi pentru ca mi/am dat seama cat sunt de puternice unele si cum fac fata problemelor, si apoi pentru am realizat ca eu imi fac griji pentru niste prostii in loc sa profit de fiecare clipa.

.Mai dmic e chiar foarte dulcic.De fiecare data cand ii vad "cartabosii"imi imaginez cum l/as dragali putin.Ador copiii pufosi asa.Am facut niste poze azi si incerc sa le postez, daca stiu cum...de fapt e una cu floarea primita de la nasu cel mic de 8 martie

Poze printesuca marmaluca
dianocica spune:
1 va prezentam hainutzele de la casa de moda mami&buni
2. cris da, avent
3. ralumat pe bune? eu il trimit pe alex sa se ocupe de chestiile astea...si el nu prea baga de seama...daca nu sare in ochi, cum a fost crema de 700...mersi de atentionare, ne conformam...
aka suuuper.... 
uitasem...angi nu duce gunoiul (desi produce cea mai mare cantitate) 
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chinico
Chris am cantarit-o si eu pe Bea aseara si am constatat ca nu a luat in ultimele 7 zile nici un gram in greutate, nu a scazut, da nici nu a adaugat...
Dia am butonat la poze de 100 de ori, nu stiu ce sa le mai fac. Si as mai si adauga poze, da nu mai am rabdare sa incerc de un catralion de ori si sa nu iasa nika.
Mariuca ce mai face? Nu am mai vazut-o de vreo ..6 ani sa tot fie...
Bine ca nu a cazut Oana, nici eu nu o las pe Bea nici o secunda nesupravegheata, da' ea e puturoasa si nu se intoarce inca.
[chinicode Bea (13.12.2006) shefa
chinico, eu am renuntat la cantarirea saptamanala ... am hotarat ca o vom cantari o data pe luna, de ziua ei , ca zau ca nu vreau sa ajung sa ma nevrozez si sa o iau pe ulei si asta s-ar fi intamplat dc mai vedeam cresteri de 20g/saptamana sau chiar nimik ... desi numai io stiu cum rezist tentatiei de a o cantari duminica, dupa cum ne era obiceiul
va tinem pumnii sa fie ok cu gaurelele din inimioara si sa se astupe cat mai repede ca sa scapati de griji
mariuca e ok, s-a maritat, tocmai s-a intors din luna (mai bine zis lunile) de miere din america de sud si o sa ne fie nasa la Oana
dc vrei trimite-mi pozele pe mail si ti le uploadez eu pe mailul comun ... nu de alta, dar mai vrem si noi s-o vedem pe shefa
multi la beBea sa o mai lase pe mami sa doarma noaptea, ca-i obosita Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
ralumat, mie nu mi-au placut huggies... se fac cocoloase intre picioare cand e pisu mult... si nici ca forma nu imi plac ... si parca sunt din carton .... eu ii folosesc de nevoie cand nu am pampersi de prin tari straine, ca la aia autohtoni Oana face alergie 
dianocica,nu-l mai lasa sa ia pampersi de la farmacie ca-s f. scumpi ... cei mai ieftini sunt la metro, chiar si la real 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
angi_m spune:
Am uitat sa va arat cadoul cel mai frumos primit de mine vreodata de 8 martie. Ia uite aici. E chiar fotografie pe hartie.
Si ia mai vedeti cu cine seamana zuza mea aici
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
chinico spune:
Dia serios?! Maria e nasa Oanei? Jdiu, extraordinar cat e de pitica lumea!! Sa o pupi taaare din partea mea si sa o intrebi daca mai e banca noastra la colt..![]()
O sa trimit poze maine pe mailul comun, acum ma duc sa trag un pui de somn cat mai e Bea afara, altfel pic in nas iar la noapte.
Va tzuc.
chinico
de Bea (13.12.2006) shefa
dianocica spune:
quote:
Originally posted by flore26
dianocicacasa de moda mami&bunionoreaza comenzi on/line?
d nu ma lasa nici sa i fac lui...tre sa i le pasez lu' mama la terminat...daca o auzi ca vreau sa fac sa fac pt altcineva....
ma paste _
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
flore26 spune:
angi_m pai cu mami ei, spre deosebire de bondocu meu care seamana cu aici