Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianocica

quote:
a descoperit un soarece care chitaie si il asculta fascinat desi pe mine ma zgarie pe urechi...
asta e inceputul zilelor tale fripte cand Davidutu' va face eexact ce nu itiplace tie
Si va mai fi si fascuinat Pregateste-te!
uite,ama scultat si am dat f putin praf,doar dupa muult supt plangea si se enerva pe tzatza,naiba stie de ce.ii puneam 30 ml si adormea instant.dar asta de cateva ori,doar,nu la fiecare masa.e mai bine?
saptamana trecuta,indopata cu lapte praf,a luat 200 g.(o cantaresc vinerea).
Laura,vai ,dar cate au venit pe capul tau !saracuta bunicuta ta,se va recupera foaaarte greu la varsta asta!tatal tau,doamne fereste sa nu fie cancer! sanatate multa !of,doamne,cred ca sunteti tare speriati.
si verisoara ta...saracuta...i-a murit copilul la nastere in noiembrie? era inscrisa la mamici din nov dec?doamne,cate nenorociri...
imi pare tare rau.
daphna
ceva nu ii convine dupa baie,trebuie sa ii gasesti trucul.a mea urla la fel inainte,cum o scoteam din apa si o puneam pe schimbator.acolo o inveleam in prosop si o stergeam,ea urla.acum ,cand tati o scoate din apa si ea e sus,eu ii infasor prosopul,o iau repede in brate la pieptul meu si o invelesc bine.daca da de frig atunci,urla rau,daca e acoperita bine,si in brate cateva secunde,tace.ii bag repde suzeta,ca o ia foamea.o pun pe pat,nu o mai pun pe schimbator,sub ea pun impermeabil din ala..si inainte o dezveleam sa ii dea cu crema,acum o dezvelesc pe parti,intai picioarele...
pt trimis parola,trebuie sa activezi mesageria privata,sa iti apara un PM cum avem si noi la mesaje.pt asta,intri la "mesaje private" din stanga paginii de forum,iar acolo ai optiunea sa activezi MP.
marani vaide pasarelele aluia de manca doar la geam cu triluri!! si vai de mama lui!
hahaha ,tare faza aia ,cand a dormit copilul pt prima data 6 ore si au crezut ca amurit!

fetele cu cerceii,noua pe vremuri ,la toate ,ne faceau din spital,si ne tineau cu atze in urechi,cred.eu nu mai tin minte
deci se centreaza oricum.
doar ca acum,daca exista capsatorul ala,de ce sa le mai chinuim cu acul(nu intepatura in sine doare,ci bagatul cercelului in gaura abia facuta) ? asa ,capsatorul baga direct cercelul si gata.
mie mi-a spus farmacistul sa vin sa ii faca pe la 3 luni.
ideea e ca fiind lobul prea mic,mi-a aratat monstruozitatea de capsator,maare nene pt urechiusile ei,a zis ca ii egreu sa manuiasca si sa nimereasca bine fara sa o chinuie.cu acul era altceva,e finut,dar capsatorul ala e grosolan,si e normal sa se faca mai tarziu.
a zis ca la prima ureche sta,dar la a doua se prinde de figura si nu mai e chip,si fiind prea mica urechiusa,el nu mai nimereste cand ea se zbate .si ca imi recomanda sa asteptam,desi se poate face oricand.

Mirona e o scumpa,Karina!!
kokorinma vezi sa nu fie raul de la stres! sa te fi luat acum! ai grija.cum te mai simti?
of...nici eu nu uit prin ce ai trecut !
lasa-ma ca iar ma jelesc! citesc iar cum ai lasat-o pe Sophia in spital si cum se uita la tine cu privirea aia de implorare...
Eu doar cand imi amintesc si vad poza sofiei mele dupa episodul ala cand nu mancase 10 ore si ii scazuse glicemia,si i-au facut spalatura stomacala si i-au dat cu seringa lapte api..avea niste ochi umezi,si o fatza de MILA,efectiv,ti se facea mila de ea.nu stiu ce ii facusera cand o luasera si cum ii bagasera sonda aia,dar s-a intors cu o fatza de MILA.si mi s-a rut sufletul.o sa iti dau odata poza aia ,cu seringa de lapte in gura..
ei,si daca eu din atat am simtit ce am simtit,dar tu cand iti lasai minunea in spital,si te vedeai atat de neputincioasa in fatza vietii !!
lasa-ma ca ma umflu de plans .o si va durmarindu-va cu privirea si pe voi plansi toti...Bine ca a vrut Dumnezeu si a pazit-o,manca-o-as de luptatoare !
Nu stiu de unde ai avut atata putere! ca eu pisam ochii in spital numai cand am vazut treaba cu glicemia...imi era frica sa nu moara,nu stiu de ce..
bamboletta sarbatorim primul dintisor depe forum?? i-a mai iesit cuiva?
Donia
,am inteles,sa traiti!
mayaione
ia uite-o ,doamneeee!s-o mananci nu alta!
angi,ce cadou frumos ai primit!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Deschid eu cap. nou...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

CAPITOL INCHIS!

Fulguiti aici, va rog!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by aka

sarbatoritilor de azi

Vreau sa va invit sa vedeti ingerasi dormind

Va pupam cu drag

Aka este super ce ai facut, multumim.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput