Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 26
bebinuta spune:
Dandusa doarme asa putin afara doar de 3 zile. Pana acum ieseam la 12 si dormea pana la 15. Acum adoarme imediat ce iesim, doarme cam 40 minute , se trezeste, sta ea ce sta in carut si apoi incepe sa maraie. Trebuie sa o iau in brate. Tocmai de asta sunt suparata, ca nu stiu ce e cu ea. Cand mi-a facut asa prima data am spus ca cine stie e flamanda fata si am plecat cu ea acasa i-am dat papa si am iesit din nou, erau 18 grade si mi-a facut circ in toata regula si ne-am intors.
Si in seara asta dupa baita, cu toata ca mancase la sapte jum, a plans pana i-am dat din nou si era doar noua si ceva.

A supt putin si a adormit. 
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
asiza spune:
Kokorina, tare m-a emotionat mesajul tau! Pascal si Sophia au parte de o mamica deosebita si un tatic pe masura! Te pup tare tare tare sa-ti dau si de la mine putere multa! Eu abia ma descurc cu unul, daramite cu doi...dar ochisorii lor nevinovati te topesc si mereu gasim putere sa mergem mai departe, intrucat stim ca ei depind in totalitate de noi! 

Maine e petrecere mare!!!! Mergem la botez la Luca!!!!!!

...ma duc sa ma cul ca-s rupat...si sa nu va suparati ca nu va raspund la toate...poate maine...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
luly spune:
Kokorino m-ai emotionat si m-ai facut sa dau apa la soricei. Esti o supermama si o adevarat luptatoare (are Sophia cu cine semana
).
Dianocica te roooog nu mai fi suparata. Uite
pt tine si
de la motzatele mele pt d .
Asiza petrecere frumoasa maine. Transmite-i
-ici din partea noastra lui Yagmur. Sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Luca.
Bravo Dandusa plimbate! Mie mi s-a parut cam frig azi si n-am iesit decat o ora pe langa casa.
Aaa, sunt
ca de cateva zile am reusit sa stam si 2 ore afara - s-a mai calmat bursucul nu mai plange in carut ca inainte.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Donia spune:
Sal'tare, sal'tare!
Cam melancolica atmosfera pe la fulguleti... sau mi se pare mie? Pentru ca sunt obosita?
Azi dimineata era sa intru aici plangand sa va povestesc cu disperare ca am ajuns vorbesc singura, Cristi nu mai vrea sa vorbeasca cu mine!!! Dar n-am mai apucat sa intru pentru ca a venit sotul acasa si dupa ce i-am spus disperata ca baietelul nostru nu mai vorbeste (ci doar rade si scoate o limba de un cot), mi-a spus el ca o fi fost obosit baiatul, ca tocmai ce vorbise cu el dis de dimineata. Si m-am mai linsitit. Dar pe seara iar l-am tras de limba pe ala micu' si tot degeaba, nu mai vrea sa vorbeasca cu mine
Nici nu mai canta, i-am cantat cantecele lui dragi si nimic... Ce ma fac? Maine dimineata o iau iar de la capat.
Si ce frumos gangurea... Au avut si ai vostri perioade cand n-au fost prea vorbareti?
Zilele astea am avut program intensiv, am fost mai mult plecati decat pe acasa. Maine vrem sa mergem la gradina zoologica din Toronto, au pavilioane in care stau animalele iarna.
Am reusit sa va citesc dar nu prea mai stiu ce vroiam sa raspund, doar pe ici, pe colo.
Kokorina, ce frumos ai povestit. Greu ti-a mai fost si ai razbit. Bravo, mamico! 
dianocica, am citit ca ai plans mai pe seara, de unde dimineata trasesesi dusca dupa dusca. Plangi daca-ti vine, eu nu zic nu unui plans bun, dar pe maine sper sa fii iar cu capul sus si privirea vioaie. Uite o floare si de la mine, ca tu mi-ai dat destule cat sa dau si la altii
aelita, ti-a raspuns si dianocica, sunt de parerea ei in privinta completarii. In plus nu vezi ca si unele fete care dau lapte praf se plang ca nu iau copiii in greutate? Asta e, sunt copii care cresc ca din apa si altii care cresc mai incetisor, dar important e ca sunt sanatosi si nu au semne de suferinta.
Uite, Roxana e slabuta acum, desi mananca normal pentru un copil de varsta ei, nu prea mult, dar ceva tot baga in ea. Am dus-o la medic si mi-a spus ca e in grafic. In partea inferioara, dar e pe acolo. Stiu ca ea e mai mare si ca e mai dificil cand ai copil mic, dar tu trebuie sa inveti sa ai incredere in tine, in laptele tau si sa accepti ca Sofia e bine, chiar daca nu rupe cantarul. Hai sa te pup, ca destul te-am cicalit. 
Dia, intrebai de masa de infasat. Eu il tin pe Cristi... cum sa scriu? Invers, pe cealalta dimensiune, deci paralel cu peretele. Cand ii schimb scutecul il tin de picioare cu stanga si cu dreapta manevrez.
Mi-a stat inima in loc cand am citit ca era sa cada Oana. Roxana a cazut o data din pat, saracuta, s-a lovit putin la frunte dar am avut mare noroc ca nu s-a intamplat nimic. Insa stiu ce sperietura am tras, putea sa fie si mai rau, de aia m-am emotionat si cand am citit de Oana.
Fetelor, de acum trebuie sa fim cu ochii pe copii ca pe butelie. Nu mai stiu cine scria ca lasa copilul pe masa de infasat, va rog eu sa nu faceti asta. Eu nu-l las pe Cristi singur in camera decat daca e fie in patutul lui, fie legat in bouncer. Va rog sa aveti mare grija!
Va las ca maine trebuie sa fiu in forma sa infrunt leii si elefantii. Pupici si o zi mai vesela pentru toata lumea!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Lavinia_P spune:
neatza,
am prostul obicei sa citesc invers,de la coada,inapoi.
Donia,Dr.Spock zice ca un progres e precedat deseori de un regres.lasa-l pe Cristi,isi va reveni si nu va mai tacea.Asa am patit si eu si acu la prima ora(uneori 6 dimineata)incepe sa vb singur de nu mai poate dormi nimeni.
Bambo..waw..felicitari pentru dintisor
!Si pt tratament cosmetic.EU am primit de 8martie abonament pt program anticelulitic..oare daca alaptez am voie din astea?
Kokorina ,frumos ai povestit,mi-au dat lacrimile!Multa sanatate la harbujeii dulcei!
Dandusa,
"minunea mea"
doradora spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Dandusa doarme asa putin afara doar de 3 zile. Pana acum ieseam la 12 si dormea pana la 15. Acum adoarme imediat ce iesim, doarme cam 40 minute , se trezeste, sta ea ce sta in carut si apoi incepe sa maraie. Trebuie sa o iau in brate. Tocmai de asta sunt suparata, ca nu stiu ce e cu ea. Cand mi-a facut asa prima data am spus ca cine stie e flamanda fata si am plecat cu ea acasa i-am dat papa si am iesit din nou, erau 18 grade si mi-a facut circ in toata regula si ne-am intors.
Si in seara asta dupa baita, cu toata ca mancase la sapte jum, a plans pana i-am dat din nou si era doar noua si ceva.
A supt putin si a adormit.
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
or fi ceva colici?
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
donia si domnisorica mea e gica-contra. e mai taciturna, nu mai rade la noi de vreo 3 zile si evident ca am pus-o si pe cantar, nu a luat in greautate. inca nu ma alarmez, dar stau cu ochii pe ea ca pe butelie. de mancat, mananca, dar nu e 100% cum trebuie sa fie fata mea. om vedea.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
asiza spune:
Miro,
poza aia trucata cu Kara-n fundic...nu mi-as fi dat seama...oricum imi place tare mult cum rade micuta cu gura pana la urechi! 
Dbunny, vazut si Daniel cum isi tine caputul...e tare frumos! 
Kokorina, nici eu nu l-am botezat inca pe Denis, asa ca nu esti ultima
...Esti mai bine azi? Ti-a trecut indigestia?
Bambo, cat ce-ai terminat cu colicii si ai inceput cu dintisorii...precoce Antonia ta...
...saracuta ce tare trebuie sa-o fi durut daca s-a apucat de plans la plimbare, mai ales ca noi stim ce fetita cuminte ai tu! 
Bebinuta, si eu zic sa ai muuuultaaa rabadre si s-o pui pe Ada in patut sa invete sa adoarma singurica, sau, ma rog, cu tine langa ea, dar nu in brate! Tin pumnii sa reusesti!
Denis nu a dormit nicodata in brate la mine...seara, dupa baitza, il alaptez si-l pun la el in patut. Ii dau suzeta, pe care bineinteles ca trebuie inca sa i-o tin ca altfel o scapa si maraie, eventual il mangai pe chelie si in 5 minute adoarme...alteori adoarme chiar singurel, fara suzeta! Manca-l-ar mama de cumintel...
Dianocica, cum esti azi? M-a impresionat si povestea ta cu dmic!
Donia, inca nu mi s-a intamplat ca Denis sa nu-mi vorbeasca, dar nu e tarziu niciodata...oricum, eu zic ca daca Cristi vorbeste cu taica-so e ok...nu te lasa si gangureste-i in continuare...cine stie pe ce i s-a pus pata lui Cristi de nu mai vrea sa-ti vorbeasca
..distractie placuta la ZOO...
Lavinia, mie mi-e parca teama sa folosesc crema anticelulita daca alaptez...nu stiu ce sa zic...mai ascultam pareri avizate!
Dandusa...te pupam tare tare...

Trimit si revin...SPER...
Oana
cu
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
donia
nici d nu mai vorbeste asa mult de vreo 3-4zile...mai mult cu alex seara...cu mine...mai mult cand ma injura...
da' lasa ca poate are dreptate lavinia si saptamana viitoare or sa zica mama ![]()
![]()
si sa ne pui poze de la zoo...
noi am batut 'personal best' si a mancat la 20.20 si la...6.30!!! ca a mancat trei sorbituri si dupa s a tot fatait si a mai mancat la 7jumate doua inghitituri si de abia la 8 a mancat serios...asta e alta treaba...
multi pt yagmur si distractie placuta la botez!!!
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
asiza spune:
Chinico, i-a trecut febra sotului? Cum e Bea azi?...a-ha, deci ati cazat porcu' in alta parte...chiar ma gandeam la voi si vroiam sa te intreb ce-ai facut cu el acum, cand Bea e asa mica si va ocupa 110% din timp...

Dianocica, ce-mi plac pozele cu dmic!!!!!!!! Sexy baiat ai!!! Sa vezi ce rupe la inimi cand mai creste....
Desiree,
...vazut ultimele noutati cu grasunelul! 
Oana
cu