Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 26
sofia_misicu spune:
Buna ziua,
Am intarziat sa raspund la apel deoarece am avut niste saptamani mai incarcate. In primul rand s-a mutat la mine prietena mea cea mai buna si o tot tin intr-o petrecere in pijama de trei saptamani. E super, mai ales ca mai am pe cineva care sa preia din stresul cu Nuka. Am si eu o familie....cat mai apropiata de normal (in sensul acceptat de mine). In rest... m-am reapucat de scoala de soferi ( ca sa fiu si eu la moda in piticodrom) si tre sa va spun ca nu are nici o legatura cu ce invatasem eu acum doi ani. In primul rand, data trecuta am facut scoala pe o dacie uitata de D-zeu pe pamant. Era o minune ca se mai misca. Acum am trecut pe un Logan. Instructorul s-a uitat in gura mea cand i-am zis ca am mai facu scoala o data asa ca m-a bagat direct in branza – respectiv m-a bagat direct in trafic. Inutil sa zic ca Loganul pare naveta spatiala fata de Dacia 1300 si ca nici macar nu simt acceleratia sub picioare. Instructorul nu s-a ingrijorat nici macar cand am incercat sa depasesc o masina fara sa ma uit in oglinda care trebuia, nu i-a sarit inima din piept nici cand mergeam gales pe linia de tramvai....Dimpotriva, timp de 2 ore m-a tinut de vorba. La sfarsitul orei, eram uda fleasca, tremuram si aveam o migrena. Concluzia e ca imi place la nebunie. Si m-am hotarat sa imi iau si Logan. Am trecut pana acum de la varianta Renault Twingo, Ford Ka, Matiz si am ajuns la Logan. Evident la mana a doua. Ce ziceti? Ca vad ca aveti experienta majoritatea.
Ioana, bine ai revenit... Ma bucur sa vad gasca reunita
Bianca, am eu Wheels on the bus. E melodia noastra preferata. O sa o trimit pe adresa comuna cu conditia sa imi aduc aminte cand ajung acasa.
La multi ani Alina!!!
Acum sa va zic si ce ma apasa pe mine de doua saptamani. Lui Nuka ii curge un ochi. Nu e purulent, e limpede, ca lacrima. Ii curge mai ales dimineata si cand iese la plimbare. Am dat-o cu picaturi, dar nu i-a trecut. As vrea sa o duc la oftalmolog, dar nu vreau sa o chinui degeaba. In plus, am descoperit ca ii fuge ochiul in interior. Se uite sasiu cand isi intreapta ochii spre dreapta...asta nu e asa grav- o sa faca exercitii mai incolo. Totusi, as vrea sa o vada un oftalmolog. Imi recomandati si mie pe cineva?
O intrebare intrebatoare...La ce ora ii culcati voi pe copii? Eu o culc la 9. Invariabil. Ma simt o mama denaturata. Ajung pe la 6-6.30 acasa, ma joc cu ea, dar deja la 8.30 simt ca imi bubuie capul si imi doresc din suflet sa o culc. Simt ca pierd cele mai importante momente, dar eu imi doresc sa o culc. In weekenduri o duc la bunici...si parca nici n-am copil. N-am mai plimbat-o eu de nu stiu cata vreme. Sambata asta o sa incerc sa o duc la Balonul Copiilor in Herastrau. Cica e foarte misto. E cineva interesat?
Norina, mareste doza de vigantol. Eu ii dau vigantolete fluor (pastila) si ii mai pun o picatura de vigantol simplu peste pastila topita. Asa mi-a zis doctorita. Mi-a zis sa fac asta numai 5 zile pe luna. Nuka are inchisa fontanela insa abia acum doua luni s-a inchis.
Ina, succes cu imobiliarele. Iti tin pumnii sa iti gasesti casa de vis (chiar daca e numai pentru urmatorii 1-2 ani).
Piua pentru moment. Ma apuc de citit legislatia. Cah.
Nuka si Mama la Nuka
cge spune:
Si noi tot numai proforma primesc pe email si apoi mailul tiparit. Factura nu am primit niciodata.
Dar nici la Victor cand mergea la Arc-en-Ciel (tot fundatie si asta) nu primeam nici factura, nici proforma, ci numai chitanta cand plateam cash.
Nici eu nu inteleg Ioana, de ce nu v-a dat contractul de sponsorizare semnat/stampilat.
Sigur nu era in plicul cu proforma din februarie ?
In rest, noi vrem sa ramana Anca aici pana la vacanta de vara. Dupa, mai vedem, oricum va avea 2 ani de atunci.
Ce gradi ai vazut ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
jadi spune:
Sofia si eu culc copilul devreme astea insemnand in intervalul 8.30-10 depinde cum doarme peste zi.
Deci e cum am zis, nu emit facturi pentru ca nu sunt incadrati la activitate economica. Factura pe care o primiti e de fapt o instiintare de plata!
Deni &
Vlad & Tudor
norina spune:
Multumesc celor care mi-au raspuns in leg cu fontanela. Oricum vad ca sunt f putini copii in cazul asta. Eu i-am dat si calciu, i-am facut si d2 injectabil, si homeopate dar vad ca e in zadar
Sper sa ajung cat mai curand la un control general si sa vad ce spune si despre asta.Anya, ce implicatii ar fi in cazul celor la care se inchide mai tarziu? la cum o are teo nu vad sa se inchida mai devreme de 2-3 luni cel putin, sper ca odata cu scoaterea la soare sa o rezolvam si p-asta..Teodora Sara (norina)poze
anya spune:
Dory, noi am trecut pe lapte rosu UHT de la 1 an si biberonim 500 ml/zi.
La capitolul Vigantol servim 4 pic/zi de...nici nu mai tin minte.
Am intrebat-o pe doctorita de analize si mi-a zis ca pana face 2 ani ar trebui sa-l intep.
Ca eu, mama denaturata, nu i-am facut nici-o analiza pana acum. Am facut vaccinurile ROR-ul si Varilix-ul si ne mai ramane Havrixul pt la anul, cand preconizam intrarea in colectivitate.
Cat despre crese si gradinite...si pe mine ma enerveaza ingrozitor directoarea de la gradinita lui fii-miu (ala mare), dar in rest sunt ok - educatoarele, mancarea, locul de joaca. Parca nu-mi vine sa-l mut. Incerc sa rezist
.
Sofia, felicitari pt curaj. E crima cu condusul prin Bucuresti, asa ca foarte bine ca te tine de vorba, mergi pe linia de tramvai...mai trebuie sa te invete sa fortezi "galbenul", sa depasesti pe stanga si ceva...vorbe dulci si te poti declara soferita de Bucuresti!
Cat despe culcat... eu ii parchez pe amandoi pe la 10, dar mai chitaie ei vre-o juma' de ora pana adorm. Daca e chitaiala prea mare...chitai si eu la ei
.
Ioana75 spune:
jadi, dupa ce am cerut facturile saptamina trecuta, a 2-a zi le-am primit
. Acum nu stiu daca sint "adevarate" sau nu, am inteles ca firmele nu mai sint obligate sa foloseasca "tipizate", asa ca arata ca un document facut in word. O sa ma interesez daca sint legale sau mi le-a dat doar ca sa tac
.
Cristina, am vizitat Clara Kindergaden, zona Floreasca. Sigur nu mi-au dat contractul (putea sa-mi raspunda directoarea pe mail ca mi le-a dat deja, dar nu s-a intimplat acest lucru).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cge spune:
Jadi, acum am vazut numele cel nou: Tudor.
hm, Tudor si Vlad - f. frumos - te-ai scos, ca sa zic asa.
De culcat, la 9.30 e culcarea, ca la 7.30 dimineata e trezirea ptr scoala.
Sofia, si capul meu bubuie seara.
A, si Ancuta lacrimeaza afara la frig exact ca Nuka, o lacrima curata.
Astept recomandarea Alinei.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Sofiaaaa ... si lui Matei ii curge un ochi cand iese afara la vant sau la frig, e secretie curata. Am intrebat dr. si mi-a zis ca atata timp cat e ca lacrima sa-l las in pace. E caraghios ca numai dintr-un ochi face asa.
Matei se culca intre 8.30 - 9, da' eu nu ma simt denaturata, ca pana atunci ne alearga ca pe hotii de cai.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
nu va faceti probleme pentru fontanela. se va inchide. decat prea devreme...mai bine asa. daca e f mica, chiar nu prezinta interes
.
si nu trebuie marita doza de vigantol. maxim 3 picaturi pe zi.
sofia, despre flour-vigantoletten...e f controversat. eu nu il recomand, pentru ca fluorul este periculos daca nu se da exact cum spun ei, fara intrerupere de macar o zi, timp de cativa ani.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
jadi spune:
Eu nu ii mai dau nici un fel de vigantol de la 11 luni! Si nu pare rahitic
.
Deni &
Vlad & Tudor