Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 25
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Aseara iar s-a dus copilul la culcare singur; momentan e cea mai mare satisfactie a mea, sa stau in fata TV-ului, sa-i zic mirunei "du-te la nani" si ea sa alerge spre patul ei si sa se culce
.
Cristina, factura pro-forma o primesc si eu in plic a 2-a zi, dar ... factura "adevarata" nu (si sint obligati sa o trimita). Zi-mi te rog daca ai primit contractul de sponsorizare si acordul cu parintii din decembrie semnate si stampilate de directoare.
Mihaela, bafta in iunie
. Fa-ti un set de analize "normale" la dr de familie, si eventual un examen de secretie ceva ...
Ramona, mi s-a facut o foameeee citind cite maninca Maria
. Ma bucur ca maninca asa bine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cge spune:
Ioana, mie mi-au dat contractul de sponsorizare si acordul cu parintii semnate si stampilate in plicul cu proforma din februarie parca.
De primit le-am primit, nu stiu exact luna.
Cu factura nu stiu sa iti zic exact daca sunt obligati sa ne-o dea, ei au un regim mai special ca sunt fundatie.
Dar noi platim prin banca cum ti-am mai zis, si putem face dovada platilor.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc. Zau daca inteleg de ce nu vrea sa-mi dea contractul
.
jadi spune:
Fundatiile sunt in mare parte organizatii fara scop patrimonial si daca nu au activitate economica/financiara nu au de ce sa dea facturi. E suficient contractul si dovada platii care poate fi dupa caz extrasul de banca al platitorului sau chitanta in cazul in care se plateste numerar. Eu asa stiu!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Eventual pentru a lamuri daca uau activitate economica sau nu, puteti cere de la Registrul Comertului un extras dupa situatiile financiare incheiate, acolo se specifica in mod clar tipul de activitate, eu la fundatia la care tin conta nu am activitate economica cu toate astea am contracte de servicii pe gradi si chitante dar se considera a nu fi activitate economica!
Deni &
Vlad & Tudor
codruta_grg spune:
Mare realizare Ioana si eu visez la asa ceva, sa mearga singura (macar sa se joace)
Diplodocus, daca stati mai mult la Cluj si ai nevoie d eceva suntem prin zona si noi.
Mihaela, sanatate 
Dory, eu inca mai astept cu laptele.
La filmuletul unde forbeste Petra (e cel care se numeste Cuvinte), sta minute in sir si se asculta si rade de numa, numa. Puneti-l la copiii vostri si vedeti cum se uita si ei
.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
country girl spune:
Buna dimineata tuturor!
Ce bine ca a revenit Ioana activa, ca odinioara!
Madam Popescu vad ca iti arati si tu stii tu ce mai des in ultima vreme. un
si pentru tine
Scuzati absenta de cateva zile dar m-au acaparat imobiliarele. Se pare insa ca am gasit apartamentul aproape ideal pentru urmatorii an un an doi si intre timp cautam de cumparat.
Ilinca a racit un pic; mai mult tuseste dar continua sa mearga la cresa. Am sa urmaresc sa nu se ascunda raceala in piept si sa patim ca in toamna sa recidiveze peste 2 saptamani.
locca spune:
Ma bag si eu ca musca: pe chitantele alea sau pe vreun document aveti cui-ul? Ioana, daca il ai baga-l la mine pe mess si ti-i caut eu sa vedem ce-i cu ei. Ca si-asa cu date de-astea ma ocup toata ziua, trantesc statistici.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
la toata lumea!
Ruxandra, sa traiesti o mie de ani, sare cuiul acumaaaa
.
jadi, nu ma pricep la facturi, dar din moment ce nu intirzie niciodata cu emiterea facturii pro forma (ca sa platesc
), nu inteleg de ce se fofileaza cu emiterea facturii finale.
Eu tocmai am fost si am mai vizitat o gradinita; prea ma face cu nervii asta, dar ma tot gindesc la miruna sa nu-i schimb mediul. Inca mai sper sa se deschida o gradi montessori la toamna.
jadi spune:
Pai factura proforma este o hartie fara nici o semnificatie, si eu pot face una asa pe orice insa daca nu au voie sa emita facturi atunci de aceea nu primesti si pe cea finala! Cristina, tu primesti factura finala sau doar proforma?
Deni &
Vlad & Tudor