Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 24
andreeeea spune:
Alina, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de cei dragi 

!
Diplodocus, bineinteles ca va tinem pumnii sa fie bine! Te asteptam cu vesti!
Felicitari literatilor nostri (ca doar spuneati ca sunt frati, surori piticodromi
)...
(eu tot cu nas f infundat, falca umflata, stare aiurea... dar astept vremuri mai bune)
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
alinam spune:
Multumesc tuturor pentru urari, ma simt foarte bine, asa ca am inkeiat ziua cum am inceputo,cheltuind
pentru mine .
Alina gelul ala de care zici il gasesc la orice farmacie oare? sa il iau si eu ca al meu beb mereu cade si se loveste.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
norina spune:
Anya20 multumesc pt raspuns -chiar ma interesa in mod special parerea ta
dar buba asta e... ca deja are un an juamte (peste 2 zile) si tot am asteptat sa se inchida, dar vad ca e tot asa de vreo cateva luni. E vreo problema daca se inchide mai tarziu de varsta asta??? Ca numai de asta nu-mi faceam probleme acum
offfff!Alinam , ma bucur ca ai incheiat ziua in mod satisfactor
Vorbim maine pe YM sa-mi zici cu ce te-ai cadorisit
Teodora Sara (norina)poze
anya spune:
Neata!!!! Hai la o cafea
!
Diplodocus, bafta multa si sa fie totul bine!
Nici la noi nu s-a inchis fontanela de tot, dar e mica-mica si dr. a zis ca e OK.
locca spune:
Neata
La cafea si eu :)
Norina, si Matei are inca fontanela deschisa si azi face un an jumate. Deci daca e de ingrijorare facem un grup. Mie mi-a zis pediatra sa trec pe vigantoletten. Alina, ce zici, e de ingrijorare? Mai e f putin deschisa, dar totusi nu e inchisa.
Mifloricico, prin comparatie, ar trebui sa tac din gura ... ce weekend ati avut. Imi aduc aminte de treaba cu gelul de arnica, tot de la Alina stiu si am si eu mereu in geanta. Desi nu a fost cazul decat o data, ca Matei vad ca e destul de precaut deocamdata.
sa treaca umflatura Anei. In rest stiu cum e cu copii matoli, am avut si eu unul sambata.
Diplodocus, tin pumnii.
M-a sunat sotul, a plecat fara masina si inca nu a ajuns, a trecut podul grant pe jos pt. ca, tineti-va bine, nu e curent si nu merg tramvaiele 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Dory232002 spune:
Terminat cafeaua 
Fetelor, voi la ce varsta vreti sa treceti copii pe lapte de alimentara?, ca eu am trecut-o pe Alexa de la 1 an
, si nu stiu daca am procedat bine 
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
tangerine spune:
salutare
sunt intr-o dispozitie de zile mari; am dormit 8 ore neintrerupt; sotul s-a trezit sa se duca la balaur azi noapte; m-am trezit la 6 dimi si am facut o baie faina si m-am dat cu mirosuri placute si acum imi fac curaj sa ma apuc de munci
norina, nici mariei nu i s-a inchis complet fontanele si a trecut de 1.5 ani; da cred ca ei nu au ceas sa stie asta :) eu zic ca se va inchide pana la urma; finutului nostru i s-a inchis la 2 ani; unul din doctorii ei a zis sa ii dau 3 pic de vigantol, celalalt a zis sa raman la 2 pt ca nu stiu ce efecte adverse asupra rinichilor ar putea avea supradoza de vigantol; asa ca ii dau 2 pic si astept sa se inchida; de fapt eu am cam si uitat de ea; sotul e mai obsedat si o tot controleaza; cica mai are un pic si se lipeste
miflore, hai ma ia-ti si tu un liber, da-te ranita sau stai pur si simplu si uita-te pe geam daca astia nu te lasa altfel; iti tin pumnii sa termini curand; am prestat si eu cand eram mai tanara :) asa munci in continuu, inclusiv pana la 2 noaptea stat la servici; da nu aveam copil...si sot...si alea alea
a primit sotul de ziua lui cartea de bucate a lui jamie de care zicea kid si am facut impreuna tocanita lui Andy si o placinta de mere absolut fenomenala; e bestiala...mmmmmm
si tot cu mancare: de o saptamana fi-mea a inceput sa manance din nou :) adica in fiecare zi o banana, un ciocanel (singura forma de carne acceptabila), iaurt, branza si ieri in premiera a balotat 2 galusti si morcovii din supa (cam singura leguma acceptabila si doar in aceasta forma); si suc de mineole zilnic ca nu se poate fara; si lapte min 600 ml; sunt pe cale sa ii stabilesc in sfarsit un meniu complet pe care sa il manance bine cu carne, branza, fructe si legume; oricum am observat ca a devenit mult mai deschisa la experimentat mancaruri; de ex i-am dat acum 2 zile ananas (am mai incercat eu dar fara succes); nici de data asta n-am avut mare succes; dar ieri am intrbat-o iar de ananas si a zis da si chiar a mancat 6-7 bucatele; asa ca suntem intr-o perioada buna
si am opresc ca mai am un pic si umplu cele 20 de pagini:)
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
locca spune:
Ramona, ce mistooo! Si zic acum si de somn si de baie si de pofta de mancare a Mariei ![]()
Fi'miu sta pe jos, se uita la teletubbies si baloteaza biscuiti pe care i-a furat din debara. Adica a deschis usa, e prima usa pe care reuseste s-o deschida, am incurcat-o.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
mihaela_e spune:
Buna dimineata,
In dimineata asta m-am trezit cu gatul in ghimpi. Nu pot sa inghit, nu pot sa vorbesc si mai am si nasul infundat. Asa ca nu sunt intr-una dintre cele mai bune stari. Si colac peste pupaza, Alexandru a fost super matinal; s-a trezit la 5,30
spre disperarea maicasii. Dar asta e. I-am dat laptele si am cosntatat ca nu-i mai curge nasul ca la robinet si este infundat de parca ar avea sinusurile blocate. Motiv pentru care am trecut la 10 picaturi de Sinupret.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Alexandru - nu prea mai vrea sa manance asa cum incepuse sa manance dupa ce s-a pus pe picioare. Bea aproape 800-900 ml de lapte pe zi iar mancare cam 10 lingurite din piureuri cam 6 din ciorbita, o felie de paine cu almette si sunca sau mar copt si seara niste paste cu branza. Poate am luat-o eu razna, dar mi se pare putin.
Duminica au primit socrii mei pachet din Grecia, ocazie cu care cumnatele mele i-au trimis lui Alex 3 figurine (una gricultor cu sotia lui si un cal) de la Ficher Price. Asa ca, acum caut ferma intreaga, caci a vazut copilul pe cutie ferma, asa cum ar trebui sa fie si imi tot arata ferma, ca o vrea. Si pentru ca ii spun ca nu avem decat figurinele, devine nervos (asta pentru ca este super rasfatat de bunica
). Deci, daca aveti idee unde sa-i gasesc pls spuneti-mi si mie. 
In alta ordine de idei, impreuna cu sotul meu am luat hotararea de a intrerupe anticonceptionalele, sa se curete organismul pana in iunie cand vrem sa-l proiectam pe bb. Voi mai tineti minte ce analize trebuie facute inainte de sarcina???
Ma pregatesc sa-mi incep ziua de lucru care se anunta a fi una dintre cele mai pline zile (si obositoare si cu nervi) iar eu sunt deja
]
cge spune:
Dr. Alina, in pauza de pranz, ma duc sa cumpar gelul cu arnica. Multumesc frumos ptr. sfat.
Mihaela_e, stiu cum e, dar am luat Oropivalone(vorbesc ca la reclama) si mi-a trecut.
Sanatate multa, pupici lui Alex si bafta ptr. bebe2.
Diplodocus, sanatate multa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati