Piticodromul de sept-oct 2005 (173)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am dat repede send si mai aveam de scris. Dar sunt tare obosita. Sambata spre duminica am stat cu Ana de la 1 noaptea pana la 7, cred c-a durut-o burta; deci n-am dormit deloc. Duminica Ana a fost asa de obosita incat mergea impleticit si ca urmare seara a cazut si s-a lovit cu capul de canapea, de o margine tare. S-a facut o mare umflatura, s-a inrosit, am vb. cu pediatra, sper sa fie totul in regula. Azi noapte am pazit-o dupa cazatura, i-am mai pus comprese deci iar n-am dormit. Si astea toate tinand cont ca s-au intamplat printre muncile mele de la servici...ca sa nu mai vorbim ca-mi pleaca sotul din nou in Franta, deci spalat calcat etc.
Gata, m-am racorit nitel.
E prima cazatura a Anei.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hotarat lucru, sunt incoerenta.
Am citit ce-am scris si n-am inteles nimic.
Si munca continua in acelasi ritm.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, iti tin pumnii sa avti o noapte linistita si la serviciul la fel - liniste.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Miflore, pentru orice traumatism sa ai in casa gel cu arnica (e un produs homeopat f bun). este foarte eficient si daca ii dai imediat ce s-a lovit nu mai face hematom (ajuta la resorbtia edemului, a hematomului si cicatrizeaza). eu il tin in poseta si cand mergem pe undeva si se intampla sa se loveasca anya ii dau imediat. il folosim si noi cu mare succes.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diplodocus tin pumnii sa fie totul bine!

Miflore nu stiu cum mai rezisti!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

salutare tuturor
andreeea,sanatate multa si
multumesc pentru raspunsuri.
medica,vaccinul ti-l face medicul la familie sau trebuie sa-l cumpar si sa mi-l faca cineva?
am gasit la o prietena o reteta,daca va intereseaza,cica buna si pentru imbunatatirea imunitatii:
200g miez de nuca
200g stafide
200g smochine
200g prune uscate
200g caise uscate
200g miere de albine
toete se dau prin robot si se amesteca cu mierea de albine.
se da o lingurita seara si una dimineata in branzica sau altceva daca ca atare nu-i place...
meme,tu ai stat singura cu ambii copii tot timpul..felicitari!!!!!
si eu ma gandeam sa iau pe cineva cand o sa am al doilea bebe daca nu ma descurc...chiar daca am experienta,am ajutat cam cinci ani de zile o prietena cu patru copii-doi mici mici-dar cred ca atunci eram mai "tanara "de ma descurcam cu toti patru ,uneori non-stop...ei dar daca tu te descurci,asta imi da curaj,mai ales ca la mine diferanta intre copii e de un an si opt luni...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Alinam!

Bine ai revenit Ioanasi Ginam!

Codruta si eu am aceeasi problema...de 2 mopti Alex nu papa lapte deloc...in schimb vrea ceai..eu am mai patit si acum o luna pentru vreo 3 nopti.

Irina si Alina succes la scoala de soferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ruxi stiu ce e aia trezit din ora in ora...eu am experimentat si din 30 in 30 de min mai spre dimineata..e crunt.
Alex nu a ajuns nici macar la cifra 1 , la litere nici atat ca nu am tricouri cu litere.....

Alinam sa stii ca pe mine m-a apucat o stare tampita la o saptamana dupa ziua mea( 30 ani)..si inca nu mi-a trecut...cred ca de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

LA MULTI ANI, ALINA! Sa ai parte de o viata asa cum ti-o doresti!Mai , ce de kestii fac cupii vostri , noi suntem in urma rau , dar speram sa recuperam curand Ioana si Irina, felicitari pt litere, trebuie sa fiti tare mandre de asa copii... Ati inceput super!Am si eu o intrebare care ma tot fierbe: Mai sunt copii in piticodrom carora nu li s-a inchis fontanela? Teodora inca mai are cam cat buricul degetului aratatorTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

norina, e ok fontanela daca e asa. inseamna ca e pe cale sa se inchida. pana la 1 an si jumatate mai e timp.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput