Piticodromul de sept-oct 2005 (173)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

La multi Ani Alina!!

Bine ai (re)venit Ioana!

Felicitari literatilor grupului!

MAria este exclusiv interesata de cuvinte si comunicare; cand ii spun un cuvant nou il repeta de cateva ori concentrata si eu ii explic ce vrea el de la noi; si urmatoarea data il si foloseste dc nu e groaznic de complicat; foloseste deja sinonime: arde, frige si cel mai rau foloseste diminutive : apica (de la apa :); asa ca tb sa ne abtinem si noi de la ele si sa vorbim cu ea cu cuvinte normale. Si a stabilit ca modul normal de numarare este 2,4,6; iar cifra unu nu exista. Cunoastem formele geometrice de baza si mai nou le si introducem prin orificiile corespunzatoare; si m-am hotarat sa ii cumpar si puzzle-uri ca se pare ca e varsta potrivita pentru asa ceva; am luat de la diverta carioci care se spala si se amuza cu ele, dar nu face nimic coerent; si daca vrea o jucarie, face orice sa o obtina-cred ca asta e caracterul ei.

In schimb avem o mare problema: in fiecare seara vrea sa se uite pe calculator la filmulete cu ea; si se uita cam jumate de ora; cred ca miercuri seara vom impacheta monitorul; este singurul lucru la care face adevarate crize de isterie daca nu o lasam sa se uite.

Ruxi, de cate ori simt ca nu ma mai tin pe picioare dimineata ma gandesc la tine si imi zic ca daca tu poti, si eu pot. Mai ales ca numarul de treziri ale MAriei nu se compara nici pe departe cu cel al lui MAtei.
Daca marimea dormitorului mi-ar permite, as lua-o pe Maria sa doarma cu noi in camera; cred ca lucrurile s-ar imbunatati considerabil.

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am mai trimis un filmulet cum danseaza Petra pe piesa Holly Dolly (se concentreaza la pasi)

Voi le dati CornFlackes din ala cum se gasea pe vremuri? Ca la Petra ii place gol ii pun intr-un bol si se tot serveste.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, Ancutei ii plac f. tare cerealele simple de l Nestle (corn Flakes). Imi spune clar : "Mama, din astia!!".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, referitor la cresa, imi pare tare rau ca Miruna a patit-o atunci din cauza ciupercilor. Eu cred ca a fost vb. de enterocolita care s-a declansat de tocanita asta.

Anca a fost ok ori si ea a mancat asa ceva.

Vorbesc in cunostinta de cauza, ca si Victor s-a imbolnavit in tabara.
Numai el si cu prietenul lui cel mai bun.

E groaznic sa ai copilul bolnav, dar cand dintr-o colectivitate se imbolnavesc numai cativa, nu poti sa dai vina pe colectivitate.

Noi facturile le primim de fiecare data, niciodata nu am scapat
Primim proforma pe email si apoi si printata in aceasi zi la gradi.
Plata o facem prin banca si nu sunt probleme.

Lasa ca Miruna e fericita la cresa acum, si mai sunt 3 luni din anul asta. La anul vedeti voi ce mai gasiti.

Aveti alte variante de back-up ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cica suntem si noi la zi cu cititul!

Salut si eu cu o imbratisare maaaare, revenirea Ioanei! Bine ca ne mai scrii despre Miru!

Noi am fost plecati, fara fata, prin straini, a fost fain si iar m-am ofticat ca sunt toate mai ieftine decat aici...daca as locui acolo as intoli-o zilnic cu haine noi pe fata. I-am adus iar o valiza de lucrusoare, majoritatea de la reduceri, la o lira bucata. Va dati seama. Si preferatele noastre sunt body-urile Marks&Spencer, care costa 10 lire 7 bucati, deci de 3 ori mai ieftin decat aici...Imi vine sa ii iau la bataie pe toti...I-am luat si pardesiu de domnisoara, nu mai zic ce bluzite si ce pantalonasi, tre' sa o scot in parc sa facem parada modei.

Gata cu laudele, de fapt numai la capitolul asta stam bine, la tzoale, ca madmoazela nu zice nimic inteligibil, asa ca mai avem muuuult pana la alfabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Alina,sa fii sanatoasa(ma bucur ca esti mai bine),sa fii fericita si iubita.LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simona, cand scoti domnisoara la plimbare sa-mi zici si mie, ca de mult n-am mai vazut-o.
M-ai lovit la punctul slab cu shoppingul facut de tine ...

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana asa facem . La urmatoarea intalnire ii punem sa citeasca si noi stam relaxate la un suc .

Nici eu n-am insistat cu literele. Pe M,T, A, I le stie de la tastaura, B,C, D de pe niste forme de la o masuta de joaca, pe O de pe pijamaua mea . Eu nu am tricori cu scris .

Ruxi nasol cu noptile astea de "basm". Dar asta e...eu deja am renuntat la visele cu nopti linistite, desi ocazional mai am si din'astea.

Ramona sinonime deja... wow... Am inceput si eu sa-l invat pe Vladut sa zic "multumesc", dar mai are mult pana ajunge la performantele Mariei.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

La multi ani , ALINA!!!

Noi mergem miine la Cluj, unde ne interneaza pina poimiine pt analize...
Tineti pumnii sa fie bine

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu ma jertfesc in continuare pe altarul muncii... De vineri dupa ce s-a terminat programul pana azi dimineatza cand a-nceput din nou am lucrat vreo 25 de ore...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput