Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 21
alinam spune:
Neata!
Multumesc pentru urari Dory, Alina, Mihaela, Jadi, Codruta, Ioana, ce bine ma simt "femeia de 30 de ani", implinita, matura, sigura pe ea hehehe, va place ce bine dispusa sunt in dimineata asta
, cu sotul acasa care sta cu Vladi si vor sa ma plimbe prin magazine sa imi aleg cadouri, orikum deja am primit muuuulte flori si ma simt mult mai bine decat acum cateva zile cand ma gandeam cu groaza la "pragul psihologic", va doresc si voua numai bine si sanatate.
Ioana ma simt mult mai bine de cand nu mai alaptez, mai am crize da mai rare si mai "usoare".
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Dory232002 spune:
Neata!
Codruta, noi avem o tricicleta simpla, obisnuita, a primit-o Alexa de la bunica cand a facut 1 an, numai ca bunica nestiutoare , cand a cumparat-o respectiva vanzatoare nu ia dat tavita in care trebuie sa-si tina picioarele, la pedale nu ajunge si este destul de greu sa o scot cu ea afara, asa ca o folosim in casa
, nu o mai scot cu ea afara pana nu va ajunge la pedale.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
alexuta2005 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI ALINA!

Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi!
Ioana un
sa-ti treaca durerea de cap.Poate pana la vara soacra intelege cum stau lucrurile si se va schimba.Zic si eu.
Codruta si eu vreau sa-i cumpar alexiei o tricicleta, inca nu m-am decis de care sa iau.
Si Alexia bea laptele cu apa direct din sticla la temp. camerei.Se dizolva foarte bine.
Mihaela ma bucur ca Alexandru se simte mai bine.
Andreeeea sanatate multa!
Godzila fiecare mamica stie ce e mai bine pentru puiul ei si pentru ea.Daca poti sa mai stai acasa si nu ai nici o problema de ordin material mai stai.Eu o sa stau 2 ani acasa.Nimic nu ma motiveaza sa ma intorc mai repede la serv. cu toate ca m-am cam plictisit acasa, simt ca ma plafonez de tot, am impresia ca nu mai stiu nimic...acum chiar m-e frica sa ma duc la serv,am impresia ca toate informatiile mi s-au sters din memorie. Daca aveam un serviciu bine platit cred ca stateam doar un an.
b_irina_c spune:
neatza...
Insfarsit am reusit sa recuperez... Vineri n-am mai apucat sa citsesc nici o litera macar
.
Alinam la multi ani
. Nu ma pricep la urari, dar iti doresc tot ce iti doresti si tu
.
Ioana bine ei revenit
. M-ai dat gata cu Miruna... Stie ea sa-l scrie pe A si pe H. Pai acum ii poate scrie scrisorele lui Vladut ca el stie sa le identifice corect pe A, B,C, D, M, T, I, O. Trebuie sa-l invete si pe H
.
Codruta o sa ma uit azi la filmuletul cu Petra sotul aseara tarziu mi-a zis ca ai intrat sa vb cu mine pe mess.
Vladut e vesel nevoie mere in continuare. Am tot uitat sa va zic dar in urma febrei cu eruptie s-a ales cu 3 canini. Deja ma ia cu transpiratii cand ma gandesc ca mai e o tura de masele
.
Ieri in parc s-a jucat in sfarsit cu copii
. Insa am observat ca trebuie sa fie deja un grup de copii care se joaca si se alatura si el fara probleme. Daca e un singur copil nu vrea sa se joace cu el
. Toate bune si frumoase pana i-a trebuit musai o loptatica din mana altui copil. S-a lasat cu plansete cu niste lacrimi de iti era mai mare mila.
Eu sunt chiaunissima
. Vladut aseara s-a trezit pe la 3.30 si s-a mai culcat pe la 5. A stat in pat cu noi pe intuneric, fara sa faca scandal, ci doar sa se foiasca sistematic a.i. sa nu poate nimeni sa inchida un ochi.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Alina, multi ani fericiti, sanatosi si cu multe bucurii alaturi de familia ta.
Ce frumos s-au gandit baietii tai sa te serbeze.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alexuta2005 spune:
Irina, Ioana voi ma inebuniti cu literele astea!
Pai Alexia e departe rau.
Bine, tin cont ca Miruna si Vladut sunt nascuti in august si Alexia in octombrie.Da sa vedeti voi cum o pun eu cu burta pe carte peste 2 luni!
Ioana75 spune:
Alina, ma bucur muult sa aud ca te simti mai bine
.
Irina, miruna identifica A, E, G, H, I, M, O, P, S, U, V, si parca si altelet. Deci la urmatoarea intilnire ar putea citi o carte impreuna
.
Casiana, incep sa pregatesc "manualul Mirunei", si cind mai vine socro la noi nu vede copilul pina nu citeste instructiunile
.
Miruna nu a invatat literele din carti. Nuuuu. Doar de pe haine, care sint in topul preferintelor ei. Daca cumva plinge sau e suparata, o duc la dulapul meu de haine, o las sa-si aleaga o bluza de-a mea, o imbrac cu ea si e toata un zimbet iliescian
. Iar cind ajung acasa ma dezbraca de plover sa citeasca literele de pe tricoul meu. Ii facusem o astrograma acum 5-6 luni in care tzoalele erau marea pasiune a vietii; pacat ca nu mai tin minte unde i-am facut-o, ca vad ca e foarte adevarata
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
codruta_grg spune:
Ioana, Irina, felicitari pentru literele care le stiu copiii vostri
Noi inca nu lucram la litere ci la geometrie si algebra, dar daca ziceti ca merge, incepem si noi alfabetul.
va mai trimit 2 filmulete cu Petra, in primul numara pana la 4 si in urmatorul pena la 9. ![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Codruta, eu n-am vrut sa "lucrez" la nimic, dar copilul nu imi da pace si ma intreaba "asta? asta? asta?" la nesfirsit pina ii zic ce litera e aia. Insa pentru ca nu avem haine cu cifre, Miruna nu stie nici o cifra
. Felicitari pentru numere! Eu as fi vrut sa astept pina la 2 ani cu chestiile astea, dar nu s-a putut
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Buna dimineata 
La multi ani, Alina! Io nu prea am voce, dar daca tii neaparat bag si o cantare.
Ioana, imi pare rau de durerea de cap. Si eu i-am dat ieri maica-mii manual de utilizare la Matei, vorbesc serios. Oricum daca ii spuneam toate alea le uita in secunda 2, asa ca am zis ca e mai bine sa aibe scris undeva.
Au venit ai mei sa-l ia dimineata si mi l-au adus inapoi seara. Am avut in premiera o zi libera, iu-huuu, ca tare bine a fost. Am apucat sa vad si film, little miss sunshine.
Gata! Nu se mai poate! Il bag si eu pe fi'miu la program intensiv de educatie ... ne facem de ras in piticodrom, pai unii stiu si litere si noi tot cu sticle ne jucam si tot n-am trecut de cifra 2 ![]()
Irina, noi am avut vineri o noapte de basme. A fost cea mai crunta din toata viata lui Matei. S-a trezit, si nu exagerez, din ora in ora. Si definitiv la 5 dimineata. Asta nu l-a oprit sa vrea in parc, sa umble de bezmetic, sa se joace cu frenezie etc. Si de-abia i-a iesit un canin. Mi-e groaza pur si simplu de ce urmeaza.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)