Piticodromul de sept-oct 2005 (173)
Raspunsuri - Pagina 20
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Anya, dar se dizolva bine laptele la temperatura asta?
Codruta &Petra Alexandra
asa crestem noi
da, il agiti putin si se dizolva imediat.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
godzila spune:
Salutare,
Am intrat sa va spun ca astia ma cam preseaza sa ma intorc la serviciu dar calculand am ajuns la concluzia ca e mai bine sa spun pas. Nu de altceva dar sunt lucruri mai importante decat banii sau cel putin asta vreau eu sa cred. [din putzul gandirii]
Am citit in urma si va spun ca aveti copii destepti si frumosi si nu va ingrijorati ca nu "se inscriu" in anumite standarde fixate mai mult sau mai putin real. La varsta asta e greu sa prevezi viitorul.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
andreeeea spune:
Am intrat sa va urez o saptamana frumoasa (ca vad ca week-end incarcat ati avut, ca nu prea ati avut timp de piticodrom).
(o masea de minte se chinuie de cateva luni sa iasa, a crapat gingia, format "crater", iar acum durere, umflat falca, antibiotic...Si pe deasupra, am si racit, nas curgator, mulsculatura dureroasa... si ochii in cap ma dor 
)
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
alinam spune:
EU sunt super obosita, abia au plekat musafirii, am avut o mika intrunire cu okazia zilei de maine, norok ca mai toti avem copii mici cu ore de somn fixe si program , nu mai e ca pa vremuri cand petreceam pana dimineata, ce vremuri, ce tinerete hehehe, asa ca astept urari, hai cantati in cor ca doar skimb prefixul ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by alinam
EU sunt super obosita, abia au plekat musafirii, am avut o mika intrunire cu okazia zilei de maine, norok ca mai toti avem copii mici cu ore de somn fixe si program , nu mai e ca pa vremuri cand petreceam pana dimineata, ce vremuri, ce tinerete hehehe, asa ca astept urari, hai cantati in cor ca doar skimb prefixul
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Pai hai sa fiu eu prima care iti canta

!!!!, sa fii iubita si sanatoasa, 
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Anya20 spune:
la multi ani, draga Alina!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de tot ce e mai bun.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
mihaela_e spune:
La multi ani ALINA, sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa-ti dea Dumnezeu multa putere si intelepciune sa-l cresti pe Vladut mare si frumos 

Si tuturor mamicilor, sa aveti o saptamana buna si cu mult soare (in suflet si afara).
Alexandru este mai bine, mai are doar putin nasul infundat. Dar sambata si duminica m-a terorizat la pranz. Nu a vrut sa manance si pace. Totusi ieri, l-am expediat la finuta mea care are 2 ani (si sta 2 etaje mai jos de mama) si au mancat impreuna ciorbita de vacuta (2 polonice cu paine)
. Iar seara a mancat macaroane cu branza si cu taicasu o gramada de mamaliga cu unt, branza si smantana. Asa ca a dormit bustean fara masa de noapte.
Acum fug la serviciu ca deja e tarziu.
Pupici multi
jadi spune:
La Multi Ani pentru Alina!
Acum fug si eu la servici, ne scriem mai incolo
.
Deni &
Vlad & Tudor
codruta_grg spune:
'neata!
Alinam La Multi Ani!!! sa fi sanatoasa si iubita 

Mihaela, sanatate
o sa vezi ca ii trece si va manca 
Ieri dimineata am dus-o pe Petra cu masina la mama, deci nu am imbracat-o cu ciorapei lungi. Cand merg dupa ea, ia-o pe Petra de unde nu-i. Era afara, imbracata ca pentru casa. Noroc, ca n-a fost frig ieri, asa ca de azi cred ca scoatem si noi ciorapeii lungi (ca la noi erau cam 12 grade) Azi vad ca e un soare...poate va fi mai cald.
As vrea s aii cumpar o tricicleta din aia care sa o imping eu, dar sa si ajunga ea la pedale (pana acum nu i-am luat ca am vazut tot felul de accidente la copii mici, ca nu are cine stie ce stabilitate). De care aveti voi
?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
La multi ani Alina! In primul rind, sa fii sanatoasa si sa te faci bine fara sa ajungi la cutit, sa fii iubita si fericita
!
Va salut pe toate fara exceptie si va multumesc pentru cuvintele frumoase
; nu pot sa raspund la fiecare, pentru ca ... durerea de cap de vineri a fost intr-adevar o premonitie
. Socroshenia s-a purtat ingrozitor: incerca sa o imbrace pe miruna cu ce vroia ea, sa faca ce vroia ea, etc. Copilul obisnuit cu libertatea de a alege in multe privinte, a fost extrem de stresat, a ciriit mult - dar nici un semn nu a fost interpretat corect de socrosenie (tot timpul zicea ca avem un copil cu personalitate
). Deci planul meu sa o las o luna la soacra si o luna la mama la vara pica.
kristina, eu vorbeam la agentii sa-mi recomande locuri potrivite, dupa care sunam singura la respectivele locatii. Am avut surpriza sa observ ca in loc sa fie mai ieftin prin agentie, era mai scump
. Asa ca nu ma mustra constiinta deloc ca ma foloseam de informatiile primite de la agentie.
Gradinita e in continuare unul din aspectele cele mai nashpa la noi - tot nu am contract semnat si stampilat de ei dupa atitea luni, si dupa ce l-am cerut si in scris, tot nu primesc facturi decit daca ma milogesc, miruna a stat o saptamina acasa ca i-au dat ciuperci fara sa ne intrebe si pe noi (dr de familie a zis ca nu-s sanatosi), directoarea ma anunta pe 7 martie ca pe 8 martie e sedinta (haha, ati mai pomenit sedinta cu parintii de 8 martie?
), si lista ar putea continua pe vreo 3-4 pagini. Sigur o reclam la OPC si unde se mai poate reclama.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)