Piticodromul de sept-oct 2005 (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Sanatate multa pt Alexutu, nu te mai gandi la ce a fost, o sa treaca totul cu bine sunt convinsa.David a mancat, s-a jucat, nu prea a dormit la pranz decat o ora. Acum doarme si sper sa fie bine la noapte. Va pup pe toate, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Iar nu a vrut Petra laptele de seara. Ori ii dau prea multa mancare ori ii este prea somn sa il mai bea .

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

...ori s-a vorbit cu ´sotzul´, care ma innebuneste cu aceeasi problema.
Salut toate fetele !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Carmi

quote:
Originally posted by codruta_grg

Iar nu a vrut Petra laptele de seara. Ori ii dau prea multa mancare ori ii este prea somn sa il mai bea .

asa crestem noi

...ori s-a vorbit cu ´sotzul´, care ma innebuneste cu aceeasi problema.
Salut toate fetele !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Carmi, ce propui sa facem?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Codruta, dar peste noapte se trezeste sa mai bea lapte??, sau doarme pana dimineata?

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Nu se mai trezeste decat pe la 6 si atunci fug repede sa ii dau laptele ca sa fiu sigura ca bea (si mai doarme pana la 8). Doar ca noaptea se foieste si imi cere mana, sa mi-o tina in brate, deci slabe sanse sa o invat sa mai doarma singura .
Azi noapte la 12.30 s-a trezit ca vrea kk (a facut la olita, cu lumina pe hol si s-a culcat la loc)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare fetelor!

Eu am inceput de ieri Dieta Daneza, si daca nu dau prea des pe aici sa stiti k sunt leshinata de foame si nu mai am putere sa deschid calculatorul

DANA- tu ce dieta ai tinut?
CODRUTA-si Luca pe la 6 se trezeste m ii dau laptele si mai doarme pina la 8...Tu cum ii incalzesti laptele?
K eu de cind se trezeste pina incalzesc laptele, daca trece mai mult timp se intimpla sa se trezeasca de tot...
Nu stiu cum sa fac..M-am gindit sa tin laptele in termos sa fie mai rapid transferul...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Eu am pregatita cantitatea de lapte praf si paharul cu apa in microundele fixate la 30 sec. Cand merg la bucatarie, numai apas start si amestec totul. Se intampla sa si planga pana ii fac laptele, dar adoarme apoi.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

diplodocus, nu trebuie sa-i incalzesti laptele neaaparat. eu i-l fac anyei cu apa plata direct din sticla, la temperatura camerei (asa i l-am facut mereu). nici ea nu bea mai mult de max 300 ml pe zi.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Anya, dar se dizolva bine laptele la temperatura asta?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Am trimis pe adresa comuna de mail un filmulet cu Petra in care vorbeste vrute si nevrute, dar si cuvinte "originale"

asa crestem noi

Mergi la inceput